Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Σιάτιστας στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης
Σιάτιστα: Τα Δημοτικά σχολεία συνεργάστηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση για τα Χριστούγεννα.  Βίντεο και φωτογραφίες
Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Ζάππειο. Ο Ζευκλής στο περίπτερο του Γεωπάρκου. Βίντεο
Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου «Πορτρέτα του Κώστα Ντιό»
Θεόδωρος Πήττας: « Όταν δεν έχεις τι να πεις στη λογοδοσία, συκοφαντείς για να προκαλέσεις θόρυβο». Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση
Πράσσος: Φθηνό ρεύμα στους αγρότες και εγγυημένες τιμές στα Προϊόντα
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό νομού Κοζάνης ΄΄Ταξιδευτές της Ελπίδας΄΄
Δήμος Βοΐου: Οι εκδηλώσεις της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

12χρονη αθλήτρια πολεμικών τεχνών έβγαλε νοκ άουτ τον επίδοξο βιαστή της

Σωτήρια στάθηκαν τα μαθήματα που κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια μια 12χρονη κοπέλα από το Πέραμα, καθώς τη γλίτωσαν από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.

Η 12ασρονη έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα, όταν συνειδητοποίησε ότι ένας 25χρονος Αλγερινός την παρακολουθούσε.

Κατεβαίνοντας στη στάση της η κοπέλα κατάλαβε ότι ο άνδρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει.

«Ξαφνικά με αγγίζει στο στήθος, πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές, έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος» δήλωσε η νεαρή μαθήτρια στο Star.

Από τα οκτώ της χρόνια η νεαρή είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το kick boxing και εφάρμοσε στον κακοποιό όλα όσα έχει μάθει.

«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 με 25 ετών», ανέφερε η 12χρονη.

Ο νεαρός, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπο του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *