Εράτυρα: Γιορτάζει ο ναός του Αγίου Γεωργίου με το μεγαλύτερο ξυλόγλυπτο τέμπλο στη χώρα. Βίντεο
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)
Δήμος Γρεβενών: Με επιμονή και διεκδίκηση τα Γρεβενά στο Πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Τελικές εκδηλώσεις χορού του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λ.Τ. Κοζάνης
Συνάντηση Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης (ICT Business Park)
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
ΔΕΥΑΒ
Η Νεάπολη τίμησε τον Άγιο Γεώργιο. Φωτογραφίες και βίντεο
ΚΚΕ
ΧΙΟΝΙΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

14χρονος που οδηγούσε μοτοσικλέτα, παραβίασε κόκκινα φανάρια και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Ένας 14χρονος συνελήφθη χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο ανήλικος παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες ενώ μπήκε και στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα μάλιστα με το thestival.gr, αρνήθηκε να συμμορφωθεί και σε σήματα αστυνομικών, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος της Αγίας Σοφίας και να του περάσουν χειροπέδες.

Σημειώνεται πως κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δεκατέσσερα (14) άτομα, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα σχετικής άδειας ικανότητας.

Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται και ο 14χρονος καθώς και 21χρονος , ο οποίος οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα στην περιοχή Χαριλάου, κατείχε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη.

ΠΗΓΗ

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *