• Latest
ζευγαρι Βιασμός

26χρονη καθηγήτρια έβαζε μαθητές να κρατάνε τσίλιες, για να κάνει σεξ με 16χρονο

10 Ιανουαρίου 2024
Δήμος Κοζάνης: Το έργο μας, μιλά από μόνο του! – Ο απολογισμός των κυριότερων δράσεων του δεύτερου 15νθημέρου του Ιουλίου 2026

Δήμος Κοζάνης: Το έργο μας, μιλά από μόνο του! – Ο απολογισμός των κυριότερων δράσεων του δεύτερου 15νθημέρου του Ιουλίου 2026

31 Ιουλίου 2026
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Επιμελείται ο Γιώργος Ζιμπιλίδης, ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος

Τσοτύλι: Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέπτες Ιατροί το Σεπτέμβριο. Ειδικότητες και ραντεβού

31 Ιουλίου 2026
Εορδαία: 4 η Ιππική συνάντηση Βλάστης

Δήμος Κοζάνης: Η 3η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση της Αιανής ξεκινά σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026

31 Ιουλίου 2026
Στην τελική ευθεία οι εργασίες βελτίωσης  της οδού Αυγερινού – Αγίας Σωτήρας στο Άνω Βόιο

Στην τελική ευθεία οι εργασίες βελτίωσης της οδού Αυγερινού – Αγίας Σωτήρας στο Άνω Βόιο

31 Ιουλίου 2026
Μικρόκαστρο: 930 ευρώ πρόστιμο για καύση υπολειμμάτων

Βόιο: 1125 ευρώ πρόστιμο από την Πυροσβεστική για πρόκληση πυρκαγιάς

31 Ιουλίου 2026
Η Βασιλική Μπζιώτη πήρε το Πτυχίο της. Θερμά συγχαρητήρια από την οικογένειά της

Η Βασιλική Μπζιώτη πήρε το Πτυχίο της. Θερμά συγχαρητήρια από την οικογένειά της

31 Ιουλίου 2026
Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες

Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες

31 Ιουλίου 2026
Ολοκληρώνονται οι εργασίες βελτίωσης  της οδού Κερασιά – Μηλιά στο Δήμο Κοζάνης. Βίντεο

Ολοκληρώνονται οι εργασίες βελτίωσης της οδού Κερασιά – Μηλιά στο Δήμο Κοζάνης. Βίντεο

31 Ιουλίου 2026
Επιστολή Διαμαρτυρίας Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Σιάτιστας για την απόφαση του Δήμου Βοΐου

Επιστολή Διαμαρτυρίας Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Σιάτιστας για την απόφαση του Δήμου Βοΐου

31 Ιουλίου 2026
Σημαντική ευρωπαϊκή επιτυχία για την ελληνική και ευρωπαϊκή γουνοποιία – Εξαιρέθηκε το ρωσικό γουνόδερμα sable από το 21ο πακέτο κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας

31 Ιουλίου 2026
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Δευτέρα 03  Αυγούστου- Θερινό Σινεμά στη Σιάτιστα

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Δευτέρα 03  Αυγούστου- Θερινό Σινεμά στη Σιάτιστα

31 Ιουλίου 2026
Συνάντηση Κοκκαλιάρη με την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης – Στο πλευρό του ιστορικού σωματείου ο Δήμος Κοζάνης

Συνάντηση Κοκκαλιάρη με την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης – Στο πλευρό του ιστορικού σωματείου ο Δήμος Κοζάνης

31 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

26χρονη καθηγήτρια έβαζε μαθητές να κρατάνε τσίλιες, για να κάνει σεξ με 16χρονο

sierafm by sierafm
10 Ιανουαρίου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ζευγαρι Βιασμός
0
SHARES
604
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, επειδή φέρεται να έκανε σεξ με έναν 16χρονο μαθητή της, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούσε άλλους μαθητές, για να κρατάνε τσίλιες, συνελήφθη μια 26χρονη καθηγήτρια. Η Χέιλι Κλίφτον-Κάρμακ από το Waynesville, κοντά στο St. Louis, συνελήφθη από το αστυνομικό τμήμα Garden Ridge την Παρασκευή στην Comal County.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις στον ανήλικο φέρεται να έλαβαν χώρα στην κομητεία Pulaski του Μιζούρι των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη «DailyMail». Μετά από έρευνα προέκυψε πως ο πατέρας του εφήβου έθεσε σε κίνδυνο την ευημερία του παιδιού, αφού ισχυρίστηκε ότι γνώριζε πως ο γιος του ήταν σε σχέση με την εκπαιδευτικό. Τα έγγραφα του δικαστηρίου δηλώνουν ότι ο έφηβος και η καθηγήτρια έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών και είχαν άλλους μαθητές ως «τσιλιαδόρους», σύμφωνα με το KRCG. Στα αρχεία του δικαστηρίου αναφέρεται ότι ένας υπάλληλος του σχολείου Laquey επικοινώνησε με το τμήμα του σερίφη της κομητείας Pulaski, αναφέροντας την παράνομη σχέση στην αστυνομία.

Ένας άλλος μαθητής έδειξε φωτογραφίες του συμμαθητή του στην Αστυνομία με γρατσουνιές στην πλάτη του. Ο έφηβος είπε ότι οι γρατσουνιές ήταν από την καθηγήτρια, η οποία έκανε σεξ στο δρόμο με τον συμμαθητή του. Η Κλίφτον-Κάρμακ, η οποία έχει δύο μικρές κόρες, χώρισε πρόσφατα από τον Τσανς Κάρμακ, ο οποίος είναι ερασιτέχνης μαχητής πολεμικών τεχνών και είχε ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση στον στρατό των ΗΠΑ.

Ο μαθητής, που παρουσιάστηκε για να αναφέρει τη σχέση, είπε ότι η καθηγήτρια είναι «πολύ φιλική με τους μαθητές και μερικές φορές ντύνεται ακατάλληλα στο σχολείο». Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Κλίφτον-Κάρμακ συχνά φορούσε «στενά πουκάμισα». Φορούσε, επίσης, στενά κολάν, που «έδειχναν το σώμα της» και συχνά δεχόταν επίπληξη από τη διοίκηση του σχολείου, επειδή ήταν «πολύ δεμένη με τους μαθητές». Η Κλίφτον-Κάρμακ έφυγε από το Μιζούρι, για να πάει στο Τέξας να επισκεφθεί την οικογένειά της γύρω στις 23 Δεκεμβρίου και δεν είχε επιστρέψει στις 3 Ιανουαρίου. Η καθηγήτρια τελικά συνελήφθη την Παρασκευή, αφού διέφυγε από το Μιζούρι για το Τέξας.

Η καθηγήτρια στη σχολική περιφέρεια Laquey R5 συνελήφθη «χωρίς επεισόδιο» και κρατήθηκε στη φυλακή Comal County. Κατηγορήθηκε για σεξουαλική επαφή με μαθητή, για βιασμό δεύτερου βαθμού, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού και παιδική παρενόχληση, όντας πάνω από τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από θύμα κάτω των 17 ετών.

Οι ντετέκτιβ επισκέφτηκαν τη σχολική περιφέρεια στις 8 Δεκεμβρίου, για να μιλήσουν με τη δασκάλα και κατέσχεσαν το τηλέφωνό της, αλλά έως ότου η αστυνομία έλαβε ένταλμα, για να το ξεκλειδώσει, δεν μπόρεσαν να δουν κανένα ενοχοποιητικό μήνυμα. Εκείνη την εποχή, η Κλίφτον-Κάρμακ αρνήθηκε ότι είχε οποιοδήποτε είδους σχέσης με μαθητές εκτός σχολείου. Αφού έλαβε ένταλμα, η αστυνομία βρήκε γραπτά μηνύματα, που σχετίζονταν με την υποτιθέμενη σχέση με το 16χρονο αγόρι.

Μετά τη σύλληψη και την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος της καθηγήτριας η εγγύηση ορίστηκε στα 250.000 δολάρια.

Συνελήφθη και ο πατέρας του 16χρονου

Όπως φέρεται να έχει καταθέσει μάρτυρας, όταν ο Μάρκ Κρέιτον, όπως είναι το όνομα του πατέρα του 16χρονου, ενημερώθηκε για την παράνομη σχέση, απάντησε ότι το γνώριζε, προσθέτοντας ότι η εκπαιδευτικός χρησιμοποιούσε άλλους μαθητές, για να φυλάνε τσίλιες, ώστε να κάνει σεξ με τον γιο του κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

«Αντί να καταγγείλει τη σχέση, συνέχισε να τους καλύπτει, ενώ έφτασε στο σημείο να επιτρέψει στην καθηγήτρια να πάει στο σπίτι του, για να δει το θύμα, με τον ίδιο να είναι παρών», όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Μάλιστα, όταν κάποια παιδιά είπαν στον Κρέιτον ότι θα αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν, εκείνος φέρεται να τους απάντησε ότι (σ.σ. αν δεν το επιτρέψω εγώ) «θα το κάνουν πίσω από την πλάτη μου, οπότε είναι καλύτερο να το επιτρέπω να συμβαίνει». Ο ίδιος φέρεται, επίσης, να έχει πει ότι θα έλεγε ψέματα, αν έπρεπε να καλύψει τον γιο του.

«Έχουμε ενημερωθεί για ποινικές διώξεις, που έχουν κατατεθεί εναντίον ενός υπαλλήλου για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά», είπε ο έφορος της Σχολικής Περιφέρειας Laquey R-5, Kent Stoumbaugh.

«Κατανοούμε ότι οι κατηγορίες δεν είναι το ίδιο με μια καταδίκη και ο εργαζόμενος πρέπει να θεωρείται αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του. Πρέπει, ωστόσο, να τονίσουμε ότι το υποτιθέμενο παράπτωμα είναι ασυγχώρητο και δεν πληροί τα επαγγελματικά πρότυπα για τους υπαλλήλους της περιφέρειας. «Η περιφέρεια έλαβε άμεσα μέτρα μόλις αντιληφθήκαμε την κατάσταση. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Η υπάλληλος δε βρίσκεται στην περιφέρεια από τις 8 Δεκεμβρίου 2023 και δεν αναμένουμε την επιστροφή της. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε άτομο αντιμετωπίζεται με σεβασμό, ευγένεια και δικαιοσύνη, έτσι ώστε όλοι να αισθάνονται ασφαλείς και ευπρόσδεκτοι στα σχολεία μας».

Αν τελικά καταδικαστεί η γυναίκα, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 3 έως 10 χρόνια.

Πηγή: Newsbeast.gr

Tags: ΣΕΞ
Previous Post

Νεκρό βρέφος στην Ημαθία: Η μητέρα το χτύπησε μέχρι θανάτου μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά της

Next Post

Να μη κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Να μη γίνει η αδικία νόμος.

Next Post
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Να μη κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Να μη γίνει η αδικία νόμος.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Το έργο μας, μιλά από μόνο του! – Ο απολογισμός των κυριότερων δράσεων του δεύτερου 15νθημέρου του Ιουλίου 2026
  • Τσοτύλι: Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέπτες Ιατροί το Σεπτέμβριο. Ειδικότητες και ραντεβού
  • Δήμος Κοζάνης: Η 3η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση της Αιανής ξεκινά σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026
  • Στην τελική ευθεία οι εργασίες βελτίωσης της οδού Αυγερινού – Αγίας Σωτήρας στο Άνω Βόιο
  • Βόιο: 1125 ευρώ πρόστιμο από την Πυροσβεστική για πρόκληση πυρκαγιάς

Πρόσφατα σχόλια

  1. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  2. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  4. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  5. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr