Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
ποτο
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το BVA U16 Women Volleyball Championships 2026
Ο Νίκος Αντωνιάδης προπονητής στη Β ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας
Fiesta Voio 2026 Day 3. Μαγευτικός Χαρούλης. Βίντεο
νερο
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Τέλος οι κάμερες ταχύτητας από τους χάρτες της Google -Ποια λειτουργία τις αντικαθιστά
29χρονη διέταξε τον βασανισμό του συντρόφου της από τους υπόλοιπους πέντε εραστές της που ζούσαν όλοι στο ίδιο σπίτι
πισινα
Ευρώ: Πότε θα είναι διαθέσιμα τα νέα χαρτονομίσματα
ΕΡΓΑΝΗ

27χρονη έχασε τη ζωή της ξαφνικά έπειτα από πόνο στην κοιλιά

Τραγωδία με 27χρονη από την Αμαλιαδα που άφησε την τελευταία της πνοή λίγο πριν την εισαγωγή της στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Αθήνας.
Η κοπέλα είχε πόνους στην κοιλιακή χώρα και αρχικως οι δικοί της άνθρωποι την μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου δεν έμεινε πολύ, καθώς λόγω της σοβαρής κατάστασης της κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί σήμανε συναγερμός με τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας να κάνουν ό,τι ήταν δυνατόν για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της, ενώ διασωληνώθηκε. Λίγες ώρες αργότερα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, αλλά ήταν αναγκαία η διακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας. Φθάνοντας το ασθενοφόρο σχεδόν έξω από το Σισμανόγλειο, όπου θα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, άφησε την τελευταία της πνοή.
Η είδηση του θανάτου της προκαλεσε θλίψη στην Αμαλιάδα, αφού κανείς δεν ήθελε να πιστέψει πως μια νεαρή κοπέλα που την γνώριζαν στην περιοχή και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή, όπως και η οικογένεια της (ο πατέρας της επι πολλά χρόνια εργαζόμενος στη ΔΕΗ), έφυγε τόσο γρήγορα και αναπάντεχα από τη ζωή.
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *