• Latest
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας

3η συνεδρίαση της «Επιτροπής Κατανομής Περιουσίας του καταργούμενου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»

14 Ιουνίου 2019
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Κοζάνη: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 29-07-2026

28 Ιουλίου 2026
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: Ιστορική η κάθε ευκαιρία για την Αναθεώρηση του Συντάγματος

28 Ιουλίου 2026
Οι Αιμοδότες της Σιάτιστας τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Παντελεήμονα.

Οι Αιμοδότες της Σιάτιστας τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Παντελεήμονα.

28 Ιουλίου 2026
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πρόσφερε δωρεάν ιατρικό εξοπλισμό στο παιδιατρικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πρόσφερε δωρεάν ιατρικό εξοπλισμό στο παιδιατρικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

28 Ιουλίου 2026
ΔΙΑΙΤΑ, ΖΥΓΑΡΙΑ

Πεινάτε συνεχώς στη δίαιτα; Το σώμα σας δεν σας σαμποτάρει – προσπαθεί να σας προστατεύσει

28 Ιουλίου 2026
πισινα

Επειγόντως στη Γερμανία το 2χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από πισίνα στα Χανιά – Ο μεγάλος φόβος των γιατρών

28 Ιουλίου 2026
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΓΚΥΟΣ

Σκότωσαν έγκυο και της άρπαξαν το έμβρυο!

28 Ιουλίου 2026
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο

Ασθενής ανέκτησε την όρασή της με μεταμόσχευση ωχράς κηλίδας

28 Ιουλίου 2026
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΓΚΥΟΣ

Άδεια μητρότητας: Τι αλλάζει στην καταβολή – Πώς διαμορφώνεται η ειδική παροχή (ΦΕΚ)

28 Ιουλίου 2026
συνταξιουχοι, συνταξη

Συντάξεις: Ποιοι μπορούν να τις «ξεκλειδώσουν» νωρίτερα – Το… κλειδί και οι προϋποθέσεις

28 Ιουλίου 2026
σπιτια, ενοικιο

Μητρώο Ακινήτων: Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες και ποιες διορθώσεις πρέπει να κάνουν

28 Ιουλίου 2026
Τραπεζίτσα: Δεν τα κατάφερε ο 71χρονος κτηνοτρόφος που τραυματίστηκε στην πυρκαγιά

Τραπεζίτσα: Δεν τα κατάφερε ο 71χρονος κτηνοτρόφος που τραυματίστηκε στην πυρκαγιά

27 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3η συνεδρίαση της «Επιτροπής Κατανομής Περιουσίας του καταργούμενου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»

sierafm by sierafm
14 Ιουνίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας
3
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Οι Οργανισμοί Δήμου Σερβίων-Βελβεντού» ήταν το αντικείμενο της 3ης συνεδρίασης της Επιτροπής Κατανομής Περιουσίας του καταργούμενου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού Ν. Κοζάνης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 14/6/2019 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια τήρησης του χρονοδιαγράμματος που είχε τεθεί αρχικά από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειο Μιχελάκη και σύμφωνα με τις χρονικές προθεσμίες που ορίζονται με σαφήνεια στις κείμενες νομοθετικές διατάξεις αναφορικά με τη λειτουργία και υλοποίηση του έργου της Επιτροπής.

Η μη έγκαιρη κοινοποίηση των πινάκων του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας στη Γραμματεία και στα μέλη της Επιτροπής καθώς και η απουσία της Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού από τη συνεδρίαση, δεν κατέστησαν  εφικτό να προχωρήσει επί της ουσίας η συζήτηση για την υφιστάμενη και τη μελλοντική υπηρεσιακή κατάσταση του υπηρετούντος προσωπικού στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

Στο σημείο αυτό ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος σημείωσε ότι για την απουσία αυτή θα προχωρήσει τη διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βασίλειος Μιχελάκης επισήμανε ότι η καθυστέρηση ως προς την έγκαιρη κοινοποίηση των καταστάσεων του προσωπικού δυσχεραίνει το έργο της Επιτροπής ως προς την επίτευξη του στόχου της και συγκεκριμένα της κατάθεσης του συνολικού πορίσματός της προς το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου τόνισε, όφειλαν να αποστείλουν έγκαιρα τα πλήρη στοιχεία για το προσωπικό ως καθ΄ύλην αρμόδιοι, προκειμένου αυτά να ελεγχθούν ως προς τη νομιμότητά τους και κατόπιν να εισαχθούν προς συζήτηση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Μετά από πρόταση του Προέδρου τα μέλη της Επιτροπής Κατανομής Περιουσίας του καταργούμενου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού συμφώνησαν να συζητήσουν το θέμα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Οργάνου, ζητώντας από τις  αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να κοινοποιήσουν αμελλητί τα στοιχεία του προσωπικού στην Επιτροπή για να ολοκληρωθεί επί του πρακτέου με όρους διαφάνειας, χωρίς σκοπιμότητες και ομόφωνα ο διαχωρισμός του υπαλληλικού προσωπικού.

Τέλος ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Μιχελάκης ζήτησε δημόσια τη στενότερη συνεργασία του Λογιστή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού με τον Ορκωτό Λογιστή-Ελεγκτή και την άμεση παροχή όλων των ζητηθέντων οικονομικών στοιχείων.

Στη συνεδρίαση της εννεαμελούς Επιτροπής συμμετείχαν : από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοίκησης κ. Χαμπίπης Δημήτριος και από το Γραφείο Συντονιστή η κα. Σταθοπούλου Μαρία, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Κοσματόπουλος Αθανάσιος, οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Σερβίων κ. Ελευθερίου Χρήστος και Βελβεντού κ. Στεργίου Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριακίδης Θεόδωρος, οι Διευθυντές της Οικονομικής και Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ.κ. Τσιουκαρδάνης Αθανάσιος και Θεοδωρίδης Εμμανουήλ αντίστοιχα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.  Κωνσταντόπουλος Βασίλειος και Παπαδημητρίου Ζήνωνας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαστεργίου Θωμάς και ο κ. Πιτένης Θεόδωρος υπάλληλος-μέλος της Ομάδας ΟΕΥ του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

 

 

Tags: ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Previous Post

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας – Μάγεψε το κοινό της Σιάτιστας η φημισμένη Χορωδία KAROLINA από την Ουγγαρία

Next Post

Πρώτος Αγώνας GYMKHANA – ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Κοζάνης

Next Post

Πρώτος Αγώνας GYMKHANA – ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κοζάνη: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 29-07-2026
  • Στάθης Κωνσταντινίδης: Ιστορική η κάθε ευκαιρία για την Αναθεώρηση του Συντάγματος
  • Οι Αιμοδότες της Σιάτιστας τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Παντελεήμονα.
  • Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πρόσφερε δωρεάν ιατρικό εξοπλισμό στο παιδιατρικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας
  • Πεινάτε συνεχώς στη δίαιτα; Το σώμα σας δεν σας σαμποτάρει – προσπαθεί να σας προστατεύσει

Πρόσφατα σχόλια

  1. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  2. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  4. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  5. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr