• Latest
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,

32χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της – Το μωρό πέθανε αφού το χτύπησε και το έβαλε στην κούνια

18 Νοεμβρίου 2024

Η λειτουργία των τουριστικών δομών του Δήμου Καστοριάς για την εορταστική περίοδο 2025-2026

18 Δεκεμβρίου 2025
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12

18 Δεκεμβρίου 2025
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης – Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό

18 Δεκεμβρίου 2025
παιδι

Στο νοσοκομείο 9χρονος που ήπιε σε challenge ψυχοφάρμακα!

18 Δεκεμβρίου 2025
απατη

Email «μαϊμού» και SMS παγίδες «σαρώνουν» πριν τις γιορτές

18 Δεκεμβρίου 2025
IRIS, κινητο

IRIS: Διπλασιάζεται στα 1.000 ευρώ το ανώτατο ημερήσιο όριο συναλλαγών

18 Δεκεμβρίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας 3χρονο – Εξετάζεται αν κατέληξε μία μέρα πριν

18 Δεκεμβρίου 2025
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

18 Δεκεμβρίου 2025
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Πρόσκληση σε Ολομέλεια – Προσυνεδριακός Διάλογος με θέμα: «Η εναλλακτική – προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης».

18 Δεκεμβρίου 2025
Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου στη γεμάτη κόσμο αίθουσα Τέχνης – Συγκινημένη στην αρχή της ομιλίας – Βίντεο

Πρόγραμμα Επίσκεψης της Άννας Διαμαντοπούλου στον Νομό Κοζάνης

18 Δεκεμβρίου 2025
Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Αντικατάσταση Θυρών στο Νοσοκομείο Καστοριάς, 34.100,00 €.

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Αντικατάσταση Θυρών στο Νοσοκομείο Καστοριάς, 34.100,00 €.

18 Δεκεμβρίου 2025
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025

Ενοίκια: Ανατροπή με την ηλεκτρονική πληρωμή – Πότε ξεκινάει

18 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

32χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της – Το μωρό πέθανε αφού το χτύπησε και το έβαλε στην κούνια

sierafm by sierafm
18 Νοεμβρίου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,
0
SHARES
94
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μια γυναίκα κατηγορείται ότι χτύπησε και σκότωσε το νεογέννητο παιδί της στην Ημαθία, το 2020, ενώ σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση γυναίκας που κατηγορείται ότι στέρησε τη ζωή στο παιδί της, έπειτα από χτύπημα που του κατάφερε το 2020, στη Νάουσα Ημαθίας, έρχονται στο «φως της δημοσιότητας», καθώς σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή, προέκυψε ότι ο θάνατος του βρέφους επήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση που του προκάλεσε κάταγμα κρανίου και αιμορραγία εγκεφάλου.

Όπως μεταδίδει η karfitsa, μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής προανάκρισης, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της μητέρας και του πατέρα του παιδιού, για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία. Μετά τις απολογίες τους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους επιβλήθηκαν εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα, δύο φορές του μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η 32χρονη και ο 56χρονος (σήμερα), ως σύζυγοι απέκτησαν συνολικά 5 παιδιά, μαζί με το αβάπτιστο αγοράκι που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2020 και απεβίωσε τον μήνα Οκτώβριο του ίδιου έτους. Ενώπιον του ανακριτή Βέροιας, όπου απολογήθηκε τον περασμένο Μάιο, η γυναίκα ανέφερε ότι ήθελε να κάνει περίπου τέσσερα παιδιά, αλλά η πέμπτη εγκυμοσύνη προέκυψε κατά λάθος. Ακόμη επισήμανε ότι για να μην προκύψει άλλη εγκυμοσύνη, υποβλήθηκε σε επέμβαση στείρωσης.

Απαλλάχθηκε ο πατέρας

Με βούλευμα του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βέροιας αποφάνθηκε «να μη γίνει κατηγορία» για τον πατέρα και να αρθούν οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν. Αντίθετα, η μητέρα παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καθώς κρίθηκε ότι, με ανθρωποκτόνο δόλο και ενώ ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σκότωσε το παιδί της. Οι δικοί της όροι κρίθηκαν επαρκείς, εν όψει της συνεχούς παρακολούθησης της οικογένειας από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, έτσι ώστε να παραστεί η κατηγορούμενη στη δίκη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 26 Οκτωβρίου 2020, η 28χρονη (τότε) μητέρα βρισκόταν εντός της οικογενειακής κατοικίας, στη Νάουσα, μαζί με τα πέντε ανήλικα παιδιά της, ενώ ο σύζυγός της απουσίαζε στην εργασία του. Τότε, χτύπησε το πέμπτο παιδί, ηλικίας 7 μηνών, με σφοδρότητα στην περιοχή του κεφαλιού και στη συνέχεια το τάισε και το τοποθέτησε στη βρεφική κούνια, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος του, εντός της νύχτας.

Το επόμενο πρωί ενημέρωσε τον σύζυγο της, ο οποίος και πάλι βρισκόταν στην εργασία του, ότι βρήκε το παιδί τους νεκρό στην κούνια, χωρίς να γνωρίζει την αιτία θανάτου. Απολογούμενος ο πατέρας είπε δεν γνώριζε τίποτα και ο ισχυρισμός του επιβεβαιώθηκε από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού καθώς δεν αναιρέθηκε από κανένα στοιχείο. Προέκυψε ότι ο ίδιος απουσίαζε από τη συζυγική οικία, κατά τα επίμαχα χρονικά διαστήματα, και ποτέ δεν ενημερώθηκε από τη σύζυγό του έστω για το γεγονός ότι το βρέφος ήταν τραυματισμένο.

Υπέπεσε σε αντιφάσεις

Οι ισχυρισμοί της γυναίκας κρίθηκαν έωλοι και αβάσιμοι, καθώς η ίδια υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, κατά τις προανακριτικές απολογίες της. Αρχικά είπε ότι βρήκε νεκρό το βρέφος χωρίς καθόλου να γνωρίζει την αιτία. Μετά ανέφερε ότι πιθανώς το βρέφος χτύπησε χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί και κατέληξε στον ισχυρισμό ότι το μωρό της έπεσε κατά λάθος από τα χέρια.

Στη μία κατάθεση της επισήμανε ότι αυτό έγινε ενώ πήγαινε να το πλύνει αλλά παρόλα αυτά το σημείο όπου έπεσε ήταν το καθιστικό της οικίας τους και ότι χτύπησε στα πλακάκια και στο τραπέζι του σαλονιού. Σε άλλη κατάθεση της είπε ότι αυτό έγινε την ώρα που πήγε να τοποθετήσει το βρέφος στο καρότσι του προκειμένου να κάνει δουλειές, επιδιώκοντας κατά τον τρόπο αυτό να αποπροσανατολίσει τις αρχές και να δυσχεράνει την αποκάλυψη της αλήθειας. Ποτέ δεν ανέφερε το χτύπημα του βρέφους στον σύζυγό της, ώστε άμεσα να κινηθεί μεταφέροντας το παιδί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Πηγή: enikos.gr

Previous Post

Την έπιασε από τα μαλλιά και τον λαιμό και την έσυρε με το αυτοκίνητο

Next Post

Αυτοκόλλητα POS σε ταξί: Σε ποιους επιβάλλονται σήμερα πρόστιμα ύψους 1.000 ευρώ

Next Post
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Αυτοκόλλητα POS σε ταξί: Σε ποιους επιβάλλονται σήμερα πρόστιμα ύψους 1.000 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Η λειτουργία των τουριστικών δομών του Δήμου Καστοριάς για την εορταστική περίοδο 2025-2026
  • Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12
  • Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης – Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό
  • Στο νοσοκομείο 9χρονος που ήπιε σε challenge ψυχοφάρμακα!
  • Email «μαϊμού» και SMS παγίδες «σαρώνουν» πριν τις γιορτές

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr