Πραγματοποιήθηκε στα Κομνηνά η εκδήλωση με τίτλο : «Ποντιακές Μνήμες στην Εορδαία»
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»
Αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο με την βοήθεια του AI
ZAG COPIER – Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σου με ποιότητα και αξιοπιστία
Οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη στην Αθήνα
Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη 10η επετειακή Serexpo
Νίκος Παπαγεωργίου
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Αγιασμός και έναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης
ΤΕΕ: Αίτημα για παράταση στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για το κτηματολόγιο

35χρονος βρήκε τρίχα στο πρωινό του και κούρεψε γουλί τη γυναίκα του

Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές στο Μπαγκλαντές, γιατί ξύρισε το κεφάλι της 23χρονης γυναίκας του, μετά από μία τρίχα που βρήκε στο πρωινό του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ένα χωριό του Μπαγκλαντές και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελίες των συγχωριανών του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «ο 35χρονος βρήκε μία ανθρώπινη τρίχα στο γάλα και το ρύζι που του είχε ετοιμάσει η γυναίκα του.

Εξαγριώθηκε και τότε πήρε μία λεπίδα και με τη βία ξύρισε το κεφάλι της».

Ο 35χρονος κατηγορήθηκε ότι της προκάλεσε εκ προθέσεως σοβαρή βλάβη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 14 έτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που γίνονται σοβαρές συζητήσεις από ομάδες δικαιωμάτων σχετικά με την άνοδο της βίας κατά των γυναικών στη χώρα, παρά την ύπαρξη νομοθεσίας που θεωρητικά τις προστατεύει από την κακοποίηση και τις σεξουαλικές επιθέσεις.

Πηγή: Daily Mail

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *