ΕΠΣ Κοζάνης: Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας – Όλα θα κριθούν στο φινάλε στα play-out 
Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Ανεβαίνει στη Γ Εθνική
Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Ανεβαίνει στη Γ Εθνική
kardia, καρδια, εμφραγμα
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.
Openday:  Γνωριμία Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
παιδι
Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Ανεβαίνει στη Γ Εθνική
Τιμή και Μνήμη στη Δαμασκηνιά Βοΐου: Πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο για τους Πεσόντες της Μάχης της Οσνίτσανης

35χρονος βρήκε τρίχα στο πρωινό του και κούρεψε γουλί τη γυναίκα του

Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές στο Μπαγκλαντές, γιατί ξύρισε το κεφάλι της 23χρονης γυναίκας του, μετά από μία τρίχα που βρήκε στο πρωινό του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ένα χωριό του Μπαγκλαντές και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελίες των συγχωριανών του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «ο 35χρονος βρήκε μία ανθρώπινη τρίχα στο γάλα και το ρύζι που του είχε ετοιμάσει η γυναίκα του.

Εξαγριώθηκε και τότε πήρε μία λεπίδα και με τη βία ξύρισε το κεφάλι της».

Ο 35χρονος κατηγορήθηκε ότι της προκάλεσε εκ προθέσεως σοβαρή βλάβη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 14 έτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που γίνονται σοβαρές συζητήσεις από ομάδες δικαιωμάτων σχετικά με την άνοδο της βίας κατά των γυναικών στη χώρα, παρά την ύπαρξη νομοθεσίας που θεωρητικά τις προστατεύει από την κακοποίηση και τις σεξουαλικές επιθέσεις.

Πηγή: Daily Mail

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *