Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του άξονα της Εγνατίας Οδού, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην πόλη της Κοζάνης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν τα ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, Βέροιας, Κομοτηνής και Ιωαννίνων. Κατά τις εργασίες της συνάντησης, οι Πρόεδροι των ΔΗΠΕΘΕ αναφέρθηκαν σε κάποια από τα κυριότερα θέματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα ΔΗΠΕΘΕ της χώρας μας το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα αναλύθηκαν διεξοδικά, οι δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τα προβλήματα που προκύπτουν σχετικά με την πρόσληψη καλλιτεχνικών διευθυντών στους οργανισμούς τους, η αντιφατική απαίτηση του Υπουργείου Πολιτισμού για την άμεση τοποθέτηση καλλιτεχνικών διευθυντών ώστε να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται προγραμματικά από το Υπουργείο, καθώς και το μέλλον των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων στην χώρα μας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις, με την Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Κα Λίλα Καφαντάρη και με τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης και Σκηνοθέτη, Κο Θέμη Μουμουλίδη.

Οι εκπρόσωποι των ΔΗΠΕΘΕ είχαν επίσης την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν και την παράσταση, συμπαραγωγής ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Λυρικής σκηνής «Και άλλαξε δέρμα η γη»


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΠΕΘΕ

Άλλες ειδήσεις

Ευχές Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Φώτη Κεχαγιά για τη νέα σχολική χρονιά

Κάθε σχολική χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα, ένα καινούργιο και μεγάλο ταξίδι εμπειριών και μάθησης, με συνεπιβάτες τους συμμαθητές και

Επιδοτούμενα προγράμματα ΟΑΕΔ: Ξεκινά το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, σύμφωνα με το οποίο αναμένεται να απασχοληθούν 15.000 άνεργοι στις παραγωγικές ηλικίες 30-49

Ανοιχτή συνεδρίαση του Συνδικάτου Οικοδόμων

Το ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης καλεί τους συνάδελφους οικοδόμους στην ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.