Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Σιάτιστας στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης
Σιάτιστα: Τα Δημοτικά σχολεία συνεργάστηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση για τα Χριστούγεννα.  Βίντεο και φωτογραφίες
Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Ζάππειο. Ο Ζευκλής στο περίπτερο του Γεωπάρκου. Βίντεο
Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου «Πορτρέτα του Κώστα Ντιό»
Θεόδωρος Πήττας: « Όταν δεν έχεις τι να πεις στη λογοδοσία, συκοφαντείς για να προκαλέσεις θόρυβο». Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση
Πράσσος: Φθηνό ρεύμα στους αγρότες και εγγυημένες τιμές στα Προϊόντα
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό νομού Κοζάνης ΄΄Ταξιδευτές της Ελπίδας΄΄
Δήμος Βοΐου: Οι εκδηλώσεις της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ: 68χρονος δεν φορούσε μάσκα, έφτυνε και φώναζε ότι έχει κάνει 50 φόνους

Αναστάτωση προκλήθηκε  στους επιβάτες λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 19:00 από Αθήνα για Βόλο.

Λίγο μετά την έναρξη του δρομολογίου, επιβάτης ηλικίας περίπου 68 ετών άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον κόσμο δίχως να έχει προκληθεί.

Ο 68χρονος έλεγε ότι έχει σκοτώσει 50 άτομα, έφτυνε στο πάτωμα και αρνούνταν να φορέσει τη μάσκα του, ενώ είχε μπει στο λεωφορείο τηρώντας τα μέτρα της πανδημίας κανονικά.

Λίγο έξω από την Αθήνα ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο και να καλέσει την Αστυνομία, όπως αναφέρει το taxydromos.gr. Οι επιβάτες του λεωφορείου, συνολικά 32, είχαν τρομοκρατηθεί.

Ο 68χρονος δεν συμμορφωνόταν, ενώ ο οδηγός τον παρότρυνε με ψυχραιμία να σταματήσει να φοβίζει τον κόσμο, να καθίσει στη θέση του και να τηρήσει τα μέτρα της πανδημίας.

Ο ηλικιωμένος φαινόταν να μη συνειδητοποιεί τις πράξεις του. Φώναζε όλη την ώρα λέγοντας ακατανόητα λόγια. Σε κάποια στιγμή κάθισε δίπλα σε νεαρή και άρχισε πάλι να λέει για τους φόνους που έχει διαπράξει.

Η συμπεριφορά του προκάλεσε αγανάκτηση στους επιβάτες.

Οταν όμως έφτασαν στο λεωφορείο αστυνομικοί, άλλαξε στάση και συμπεριφορά. Μετά τις συστάσεις, σταμάτησε να φωνάζει, ηρέμησε και φόρεσε τη μάσκα του.

Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να συνεχίσει το ταξίδι του για Βόλο, όταν ενημερώθηκαν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ότι αναγκάζεται να επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα. Τον προειδοποίησαν όμως, ότι αν ξαναπροκαλούσε με τη συμπεριφορά του, θα τον οδηγούσαν στο Αυτόφωρο.

Το λεωφορείο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο, με καθυστέρηση όμως μίας ώρας και μετά από απερίγραπτη ταλαιπωρία.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *