• Latest
καρκινος μαστου

Μητσοτάκης: Όλες οι γυναίκες από 45 έως 74 ετών στο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Φώφη Γεννήματα»

25 Οκτωβρίου 2023
ΚΚΕ

Ερώτηση του ΚΚΕ για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Metlen Εnergy & Metals ενάντια στην υγεία και τη ζωή των κατοίκων της Αχλάδας

4 Αυγούστου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: Η μονάδα καύση απορριμμάτων στην Κοζάνη επίσημα σε διαβούλευση από το Υπουργείο – Ο λόγος ανήκει στην τοπική κοινωνία

4 Αυγούστου 2025
 Εφορεία Αρχαιοτήτων: Μουσική εκδήλωση με τίτλο “Στου φεγγαριού την αγκαλιά”

 Εφορεία Αρχαιοτήτων: Μουσική εκδήλωση με τίτλο “Στου φεγγαριού την αγκαλιά”

4 Αυγούστου 2025
Επιμελητήριο Κοζάνης: Υποβολή Δικαιολογητικών – Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας

Επιμελητήριο Κοζάνης: Υποβολή Δικαιολογητικών – Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας

4 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Ενημερωτικά σημειώματα από τη Δημοτική Αστυνομία για την έναρξη εφαρμογής του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Σιάτιστας

Ένας νεκρός, ένας βαριά τραυματίας και έξι ελαφρά τον Ιούλιο στην Δυτική Μακεδονία

4 Αυγούστου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός στη Φλώρινα,  διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου

4 Αυγούστου 2025
ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για ΟΠΕΚΕΠΕ και Καλλιόπη Σεμερτζίδου

4 Αυγούστου 2025
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους »  -408- τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

4 Αυγούστου 2025
Αντί για Ορυκτό Αέριο ένα πρόγραμμα «Απόλλων» με ενέργεια από Α.Π.Ε. για τις Τηλεθερμάνσεις

Λ. Ιωαννίδης: Πολιτική Δικαίωση η δικαστική απόφαση κατά της ΔΕΗ για το εξασθενές Χρώμιο

4 Αυγούστου 2025
Επισκέψεις Αμανατίδη σε Κουκουτάρη και ΒΙΕΚΚΟ

Επισκέψεις Αμανατίδη σε Κουκουτάρη και ΒΙΕΚΚΟ

4 Αυγούστου 2025
Το πλέον ώριμο project καύσης σκουπιδιών στην Ελλάδα η νέα μονάδα της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία

Συγκέντρωση υπογραφών κατά της καύσης απορριμμάτων από την Κίνηση Πολιτών Πτολεμαΐδας

4 Αυγούστου 2025
ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΑΣΚΑΦΗ

Προκηρύχθηκαν τέσσερις θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Γρεβενών

4 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Μητσοτάκης: Όλες οι γυναίκες από 45 έως 74 ετών στο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Φώφη Γεννήματα»

sierafm by sierafm
25 Οκτωβρίου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
καρκινος μαστου
0
SHARES
15
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Φώφη Γεννήματα» για τον καρκίνο του μαστού επεκτείνεται και στις γυναίκες ηλικίας 45-74 ετών, από 50-69 ετών που ήταν μέχρι σήμερα.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με γυναίκες στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εμπειρία της οικογενείας του όπου η μητέρα του Μαρίκα Μητσοτάκη είχε προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, ενώ τόνισε την κομβική σημασία της πρόληψης.

Παράλληλα μιλώντας για το πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά” είπε ότι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη τρέξει στη χώρα μας με πολύ σημαντικά αποτελέσματα, “όπου πάνω από 300 χιλιάδες γυναίκες έχουν κάνει χρήση αυτής της υπηρεσίας, της δωρεάν μαγνητικής μαστογραφίας την οποία παρέχουμε στις γυναίκες, και έχουμε ήδη εντοπίσει παραπάνω από 15 χιλιάδες περιστατικά καρκίνου του μαστού, τα πιο πολλά πρώιμα, άρα και με πολύ καλή πρόγνωση ως προς τη θεραπεία τους”.

Στη συζήτηση παρενέβησαν και γυναίκες οι οποίες αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού και κατέθεσαν τις εμπειρίες τους, ενώ τοποθετήθηκε και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» απευθύνεται έως σήμερα σε 1,3 εκατομμύρια γυναίκες 50-69 ετών και παρέχει δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία, δωρεάν εξέταση σε ειδικό γιατρό και δωρεάν υπερηχογράφημα. Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ) εξέτασε την αναθεώρηση των ηλικιακών ορίων σύμφωνα με τις νέες ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες και το αμέσως επόμενο διάστημα θα σταλεί sms και στις νέες δικαιούχους, της ομάδας 45 έως 74 ετών.

Μητσοτάκης: «Καταλαβαίνω τον φόβο»

«Χαίρομαι που είστε σήμερα μαζί μας, για να κάνουμε μία συζήτηση για μία δράση στην οποία αποδίδω πολύ μεγάλη σημασία και αναφέρομαι στο προληπτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που δώσαμε το όνομα της αείμνηστης της Φώφης Γεννηματά. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη τρέξει στη χώρα μας με πολύ σημαντικά αποτελέσματα, όπου πάνω από 300 χιλιάδες γυναίκες έχουν κάνει χρήση αυτής της υπηρεσίας, της δωρεάν μαγνητικής μαστογραφίας την οποία παρέχουμε στις γυναίκες, και έχουμε ήδη εντοπίσει παραπάνω από 15 χιλιάδες περιστατικά καρκίνου του μαστού, τα πιο πολλά πρώιμα, άρα και με πολύ καλή πρόγνωση ως προς τη θεραπεία τους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καταλαβαίνω τον φόβο τού να πάει κάποια γυναίκα να κάνει μία εξέταση, αλλά να γνωρίζουν και οι γυναίκες ότι όσο νωρίτερα το βρουν κάποιο εύρημα τόσο καλύτερο θα είναι για την πρόγνωσή τους. Από εδώ θέλω να στείλω ένα πολύ σημαντικό μήνυμα πρόληψης το οποίο θέλουμε να μεταφέρουμε», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Η πρόληψη με βοήθησε τόσο, ώστε πρόλαβα κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ήμουν μόλις 42 χρόνων εκείνη την εποχή, που ψηλάφισα κάτι ενώ έκανα μπάνιο και έτρεξα κατευθείαν να κάνω την εξέταση, με πολύ φόβο στην αρχή και μάλιστα στον ‘Αγιο Σάββα που είναι και δημόσιο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί εκεί που κάθεσαι σου έρχεται στο κινητό σου η ειδοποίηση για να πας να κάνεις την εξέταση. Και είναι πολύ ευχάριστο ότι ενώ εσύ έχεις μάθει να φροντίζεις για όλους και για όλα, βλέπεις ότι υπάρχει και κάποιος, που είναι η πολιτεία και σε ξαφνιάζει ευχάριστα όλο αυτό, που φροντίζει πρώτη φορά για σένα», σημείωσε η Ελένη Κολοφωτιά, στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μητσοτάκης: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο σύστημα Υγείας»

«Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και ειδικά στα μεγάλα μας αντικαρκινικά νοσοκομεία, τα οποία πραγματικά κάνουν μία θαυμάσια δουλειά και κατά τεκμήριο παρέχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία σε πολύ δύσκολα περιστατικά. Θέλω επίσης να σας πω ότι στην Ελλάδα είμαστε εξαιρετικά γενναιόδωροι με τα αντικαρκινικά φάρμακα και τις θεραπείες τις οποίες παρέχουμε, δίνοντας πρόσβαση στους ασθενείς μας στις πιο ακριβές και στις πιο σύγχρονες θεραπείες. Η διαφορά του προγράμματος αυτού είναι ότι δίνεται η δυνατότητα για μία παροχή δημόσιας υγείας σε αυτή να μπορεί να συμμετέχει και ο ιδιωτικός τομέας», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός. «Γι’ αυτό και νομίζω ότι αυτή η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση για τον ασθενή, πληρώνει το κράτος τελικά και γίνεται υπό τον κρατικό έλεγχο και υπό την κρατική φροντίδα, είναι μια λογική στην οποία εγώ πιστεύω και μπορεί να δουλέψει καλά», συνέχισε.

«Είχα από τη μαμά μου ιστορικό και έχω ξεκινήσει από τα 39 μου , τώρα είμαι 58, προκειμένου και κάνω κάθε χρόνο τον προληπτικό μου έλεγχο ανελλιπώς. Πιστεύω ότι το πρόγραμμα αυτό που έχει ξεκινήσει τώρα στη χώρα μας είναι ό,τι καλύτερο γιατί δίνει κίνητρο στις γυναίκες. Αρκεί να μην φοβούνται, γιατί οι περισσότερες φοβούνται. ‘Αλλες φοβούνται γιατί έχει λίγο πόνο, άλλες ντρέπονται. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αρωγή που θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να δώσει η πολιτεία στις γυναίκες προκειμένου να πέσει η θνησιμότητα από τον καρκίνο του μαστού», είπε στη διάρκεια της συζήτησης η Αθανασία Γεωργίου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σημειώνει: «Εμένα είχε και η μάνα μου καρκίνο του μαστού και θυμάμαι τότε το θάρρος με το οποίο μιλούσε για την ασθένεια και το αντιμετώπισε, γιατί είχε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν πολύ εξοικειωμένη και ουδέποτε αισθάνθηκε η ίδια ότι υπήρξε θύμα της μοίρας, αυτά τα οποία μπορεί κάποιος να πει όταν του τυχαίνει μια ασθένεια. Πάλεψε και στάθηκε στα πόδια της. Και θυμάμαι όταν μίλησε για πρώτη φορά για τον καρκίνο του μαστού, σε μια εποχή που δεν τολμούσαμε να εκφέρουμε τη λέξη καρκίνος, ήταν “η επάρατος”. Δεν μιλούσαμε καθόλου για το πρόβλημα. Και πόσο δύναμη νομίζω έδωσε σε πολλές γυναίκες τότε να βγουν από αυτό τον εγκλωβισμό του φόβου, να κάνουν την εξέταση και μετά να αναζητήσουν προφανώς και ιατρική βοήθεια. Αλλά είναι πραγματικά αμαρτία να χάνονται ζωές από ασθένειες τις οποίες μπορούμε να τις προλαμβάνουμε».

Τη δική της εμπειρία περίγραψε η Μαρία Καραμαλίκη: «Έχω κάνει δύο χειρουργεία. Δυστυχώς τώρα η αδερφή μου έχει μια περιπέτεια. Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα “Δοξιάδη” το έχω σαν δώρο στον εαυτό μου. Μας έχει βοηθήσει. Πήγα στον “‘Αγιο Σάββα”, αμέσως βρήκα ραντεβού, δεν είχα πρόβλημα στο ραντεβού. Τώρα με παρακολουθούν στο “Έλενα”, πάλι δεν είχα πρόβλημα ραντεβού. Είναι άμεσα τα ραντεβού και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί το πρόγραμμα “Δοξιάδη” βοηθάει τις γυναίκες πάρα πολύ. Και μπορώ να πω ότι έχω σωθεί. Ειδικά στον “‘Αγιο Σάββα” έμεινα έκπληκτη. Και ειδικά στο “Έλενα” υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα για το μαστό».

«Το πιο σημαντικό είναι εμείς οι γυναίκες να απευθυνθούμε στις γυναίκες, γιατί έτσι τελικά χτίζεται και η εμπιστοσύνη και μπορούμε να πείσουμε περισσότερες γυναίκες να κάνουν αυτή τη σωτήρια εξέταση», τόνισε από την πλευρά της η Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς αναφέρθηκε η Ειρήνη Κασσανδρινού: «Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι οι γιατροί του “Αγίου Σάββα” κάνουν λειτούργημα, δεν πληρώνονται γι’ αυτό που κάνουν. Απλά θα πω ότι λείπουν πολλά πράγματα στη δημόσια υγεία. Λείπει το νοσηλευτικό το οποίο δουλεύει πάρα πολλές εφημερίες. Εγώ έμεινα στα δύο χειρουργεία 15 μέρες, στο τρίτο χειρουργείο 40 μέρες. Οι ίδιοι άνθρωποι. Επίσης, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο” ‘Αγιος Σάββας”, επειδή είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση, δηλαδή το νοσηλευτικό προσωπικό πρέπει να είναι μέσα, πρέπει να γνωρίζει τους καρκινοπαθείς. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι δεν υπάρχουν ραντεβού. Δηλαδή, την αποκατάσταση την έκανα μετά από τρία χρόνια. Ή δεν έχει κρεβάτια για να γίνει. Θεωρώ ότι αυτά πρέπει να κοιτάξουμε».

«Το αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό και στον ετήσιο προγραμματισμό των προσλήψεων που εγκρίναμε στο Υπουργικό πριν από λίγες μέρες, κατανείμαμε 6.500 προσλήψεις για την υγεία για το 2024», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί σε νοσηλευτικό προσωπικό. Και βέβαια γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά το πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες και το πώς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στην διάθεση μας για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και τις παροχές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις αυξήσεις, που κάποιες έχουμε κάνει στους γιατρούς. Ειδικά επιδόματα, ώστε να μην χάνουμε και γιατρούς και νοσηλευτές στον ιδιωτικό τομέα, γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό».

«Βέβαια έχει μεγάλη σημασία να μπορούμε να βλέπουμε την υγεία ολιστικά. Διότι σε αυτή την κουβέντα αποτυπώνονται οι δύο όψεις: Η πρόληψη και η φροντίδα σε πρώτο επίπεδο και φυσικά το τι γίνεται στα νοσοκομεία μας», προσέθεσε ο πρωθυπουργός. «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι το Υπουργείο Υγείας στο παρελθόν ήταν “Υπουργείο Ασθένειας και Νοσοκομείου”, όχι Υπουργείο Υγείας. Υπάρχουν μια σειρά από προγράμματα τα οποία εντάσσονται στο “Σπύρος Δοξιάδης”, που είναι η μεγάλη ομπρέλα των προληπτικών εξετάσεων. Το «Φώφη Γεννηματά» αφορά τον μαστό».

Η κυρία Αγαπηδάκη αναφέρθηκε και στον περαιτέρω σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας που αφορά στην πρόληψη: «Θα κάνουμε πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου τραχήλου της μήτρας. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε με συντονισμένες δράσεις να αυξήσουμε τον εμβολιασμό των νέων κοριτσιών έναντι του ιού HPV. Σκοπός είναι να μην έχουμε στην χώρα μας σε δέκα χρόνια περιστατικά από καρκίνο τραχήλου της μήτρας».

«Αυτά είναι πράγματα τα οποία θα δείξουν τα αποτελέσματα τους σε αρκετά χρόνια από τώρα, όταν εμείς δεν θα είμαστε πια σε αυτό το γραφείο. Και γι’ αυτό νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη αξία να μπορούμε να συνδυάζουμε τις βραχυπρόθεσμες απαιτήσεις του συστήματος. Χρειαζόμαστε παραπάνω νοσηλευτές. Πρέπει να κάνουμε παρεμβάσεις στα τμήματα επειγόντων περιστατικών χθες. Το “Μεταξά”, που είναι το άλλο αντικαρκινικό νοσοκομείο, μπορεί να μην είναι στο επίπεδο που είναι ο “|’Αγιος Σάββας”. Πώς θα το αναβαθμίσουμε ώστε να μπορούμε να έχουμε δύο απολύτως ισάξια και ισοδύναμα αντικαρκινικά νοσοκομεία; Αυτές είναι οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σήμερα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αλλά το πώς θα εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας στο να τρέφονται σωστά, πως θα αντιμετωπίσουμε την παιδική παχυσαρκία, η οποία συνδέεται μετά με αυξημένη πιθανότητα να είναι κάποιος παχύσαρκος για όλη την διάρκεια της ζωής του. Αυτά έχουν να κάνουν με το πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε τον έλεγχο τον οποίο θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας και το πώς κάποιος θα μας εκπαιδεύσει να αντιληφθούμε ότι αυτό το οποίο κάνουμε σήμερα θα έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία μας 10, 20 και 30 χρόνια» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ειδική αναφορά στα θέματα της ψυχικής υγείας: «Η ιατρική επιστήμη η ίδια, μας καθοδηγεί και μας πηγαίνει σε αυτήν την κατεύθυνση, μιας πιο ολιστικής προσέγγισης για την υγεία μας, την οποία βέβαια εντάσσω και την ψυχική υγεία. Διότι καταλαβαίνω ότι το ένα κομμάτι είναι η αντιμετώπιση της ασθένειας και το δεύτερο κομμάτι είναι τα ψυχικά αποθέματα που έχει κανείς, τις διάφορες διακυμάνσεις, από το φόβο στην απελπισία, στο θυμό. “Γιατί έτυχε σε εμένα”. Μέχρι τη φάση όπου θα βρει κάποιος τη δύναμη να κάνει αυτό το οποίο θα του υποδείξουν οι γιατροί για να αποκτήσει ξανά, όσο αυτό είναι εφικτό, τον έλεγχο της κατάστασης και να μην παραδοθεί».

Το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» εντάσσεται σε μία ευρύτερη στρατηγική για την καθιέρωση δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση χρόνιων νοσημάτων και τον περιορισμό παραγόντων κινδύνου, χωρίς αποκλεισμούς. Οι δράσεις αυτές, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα «Σπύρος Δοξιάδης», αποτελούν μία ενεργή προσπάθεια της πολιτείας να προσεγγίσει η ίδια τους πολίτες για θέματα υγείας και πρόληψης, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες ή φόβους που τους αποθαρρύνουν από τη διενέργεια προσυμπτωματικών ελέγχων.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Tags: καρκινος μαστουΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Previous Post

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε πάνω από 1 εκατ. ευρώ, έπαιξε με 7 ευρώ

Next Post

Λογαριασμοί ρεύματος: Πότε ξεκινά η επιδότηση – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Next Post
ΔΕΗ

Λογαριασμοί ρεύματος: Πότε ξεκινά η επιδότηση – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ερώτηση του ΚΚΕ για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Metlen Εnergy & Metals ενάντια στην υγεία και τη ζωή των κατοίκων της Αχλάδας
  • Π. Κουκουλόπουλος: Η μονάδα καύση απορριμμάτων στην Κοζάνη επίσημα σε διαβούλευση από το Υπουργείο – Ο λόγος ανήκει στην τοπική κοινωνία
  •  Εφορεία Αρχαιοτήτων: Μουσική εκδήλωση με τίτλο “Στου φεγγαριού την αγκαλιά”
  • Επιμελητήριο Κοζάνης: Υποβολή Δικαιολογητικών – Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας
  • Ένας νεκρός, ένας βαριά τραυματίας και έξι ελαφρά τον Ιούλιο στην Δυτική Μακεδονία

Πρόσφατα σχόλια

  1. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  2. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  3. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  4. Διεξάγεται τον Αύγουστο ο διασυλλογικός αγώνας Αθλητικής Αλιείας κυπρίνου - Boat & Fishing στο Έγκριση διεξαγωγής διασυλλογικού αγώνα Αθλητικής Αλιείας κυπρίνου, ανοιχτών συμμετοχών, στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου από τις 8 Αυγούστου 2025 ως τις 10 Αυγούστου 2025
  5. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr