Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για έργα βελτίωσης προσβασιμότητας Δημοτικών Σχολείων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ζαγκουντίνος Δημήτριος: Το μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά
Χρήστος Ι. Π. Κολοβός: Μύθοι και αλήθειες για τη λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα 5
Το νερό της Δυτικής Μακεδονίας δεν είναι απλώς πλούτος. Είναι η ευκαιρία της. ( του Χάρη Κάτανα)
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Η Σαμαρίνα χόρεψε τον «Τσιάτσιο» και τίμησε τις ρίζες της. Φωτογραφίες
Τα Γρεβενά υποδέχονται τον Γιώργο Ζερβάκη στο “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026”
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
ΣΥΛΛΗΨΗ

Μεθυσμένος Βρετανός προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση προς την Κρήτη

Με χειροπέδες ξεκίνησε τις διακοπές του στην Κρήτη μεθυσμένος νεαρός που προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Μάντσεστερ στο Ηράκλειο.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για 20χρονο επιβάτη που προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος στη διάρκεια της πτήσης από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο.

Ο νεαρός ήταν μεθυσμένος, δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του πληρώματος και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο ταραξίας, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, παρενοχλούσε τους συνεπιβάτες του και δεν υπάκουε στις υποδείξεις του πληρώματος, στο οποίο μάλιστα απάντησε επιθετικά, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το περιστατικό.

Το πλήρωμα ακολούθησε πιστά τον κανονισμό και όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης άντρες του αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν τον νεαρό.

Συχνό φαινόμενο

Δυστυχώς και φέτος είναι πολλά τα περιστατικά με επιβάτες που πολλές φορές αναγκάζουν, εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς τους, τους πιλότους να ζητούν αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμια διαφορετικά από τον προορισμό τους.

Ειδικά στο Ηράκλειο είναι συνηθισμένο το φαινόμενο κάθε χρόνο θερμόαιμοι επιβάτες να προκαλούν φασαρία στον αέρα και να οδηγούνται στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Πηγή: tanea.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *