ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,
Κοζάνη: Νέα ταλαιπωρία στην Εγνατία Οδό – Ουρές χιλιομέτρων μετά από βλάβη νταλίκας
έμφυλη βία
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Επιμελείται ο Γιώργος Ζιμπιλίδης, ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος
Στήριξη τριετίας για το άλμα ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ζήτησε από τον Πρωθυπουργό ο Πρύτανης Θεόδωρος Θεοδουλίδης
ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Το πρόγραμμα των 44ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης
“4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας  Let’s Get Together “
Σε αυξημένη ετοιμότητα η Π.Ε. Κοζάνης για την αντιμετώπιση πυρκαγιών
Μαγευτική μουσική βραδιά στα Πλινθόκτιστα του Άνω Κρανιώνα με την Αναστασία Μουτσάτου
Σιάτιστα: Ξεκίνησαν τα έργα. Κλειστό το κέντρο. Βίντεο και φωτογραφίες
Αστυνομικοί ντύθηκαν εργάτες και «έκοψαν» 967 κλήσεις σε οδηγούς!

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άνδρα που εισβάλλει σε σπίτια – Κάνει μπάνιο, τρώει, πίνει καφέ και κλέβει

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Αλμυρή Κορινθιας εδώ και περίπου ένα μήνα, αφού άγνωστος άνδρας εισβάλλει στα σπίτια, κάνει μπανιο, τρώει, πίνει τον καφέ του, κάνει ντουζ, κλέβει διάφορα αντικείμενα και εξαφανίζεται.

Χθες, Κυριακή, εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog βαλιτσάκι με χρυφαφικά, τα οποία είχε αφαιρέσει ο δράστης από κατοικίες και εν συνεχεία τα έκρυψε.

Τα ξημερώματα, ο άνδρας ηλικίας περίπου 35-40 ετών, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον καταδίωξαν. Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει, για μια ακόμη φορά! Σπάζοντας το παράθυρο ενός σπιτιού, μπήκε μέσα, αλλά οι αστυνομικοί, δεν μπορούσαν να εισβάλλουν στο σπίτι και να τον συλλάβουν χωρις εισαγγελική παραγγελία. Για μια ακόμη φορά ο δράστης ξέφυγε στο δάσος.

Κάθε βράδυ οι κάτοικοι ανά ομάδες, περίπου 50 άτομα, μαζί με την Αστυνομία που έχει ενισχυθεί με δυνάμεις με σκοπό τη σύλληψη του αγνώστου, περιπολούν την περιοχή.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *