• Latest
βια Βιασμός παιδι

Συγκλονιστική μαρτυρία: Πώς το bullying στο σχολείο οδήγησε την 15χρονη κόρη μου στην απόπειρα αυτοκτονίας

18 Οκτωβρίου 2018
Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Δίλοφο

Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Δίλοφο

13 Αυγούστου 2026
Σιάτιστα: Ένας πρακτικός οδηγός για όσους την επισκεφθούν με αφορμή το Έθιμο των Καβαλάρηδων

Σιάτιστα: Ένας πρακτικός οδηγός για όσους την επισκεφθούν με αφορμή το Έθιμο των Καβαλάρηδων

13 Αυγούστου 2026
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2026. Όλο το πρόγραμμα, Περισσότερες από 160 εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Βοΐου!

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι Το πρόγραμμα της Παρασκευή  14 Αυγούστου

13 Αυγούστου 2026
Σιάτιστα: Όλοι μια παρέα στο γλέντι του Aravani Horse. Βίντεο

Σιάτιστα: Όλοι μια παρέα στο γλέντι του Aravani Horse. Βίντεο

13 Αυγούστου 2026
Τα Ζουπάνια στον Πεντάλοφο, Πέμπτη 13 έως  Κυριακή 16 Αυγούστου

Τα Ζουπάνια στον Πεντάλοφο, Πέμπτη 13 έως  Κυριακή 16 Αυγούστου

13 Αυγούστου 2026
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2026. Όλο το πρόγραμμα, Περισσότερες από 160 εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Βοΐου!

Δήμος Βοΐου: Οι εκδηλώσεις για την Πέμπτη  13 Αυγούστου 2026

13 Αυγούστου 2026
ΚΑΡΔΙΑ

Καρδιολόγοι συμβουλεύουν: Τα 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την υγεία της καρδιάς – Είναι πιο απλά από όσο νομίζετε

13 Αυγούστου 2026
Πτολεμαΐδα: 53χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Ογκολογική φροντίδα στη Δυτική Μακεδονία: Νέα εποχή με επένδυση 27 εκατ. ευρώ στο Μποδοσάκειο

13 Αυγούστου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πλησίασε ολόγυμνος μάνα και κόρη και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά τους

13 Αυγούστου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία σε μπανιέρα!

13 Αυγούστου 2026
«Τσίμπησαν» σπείρα που εξαπατούσε με… δορυφορική εφορία!

Γειτόνισσα γλίτωσε 13χρονη από απάτη 17χρονου

13 Αυγούστου 2026
Φρόντιζε τον ηλικιωμένο γείτονά της και εκείνος της άφησε το σπίτι του – «Τα παιδιά του είναι έξαλλα επειδή δεν κληρονόμησαν τίποτα»

Προσωπικός Βοηθός: Μέχρι 1.939 ευρώ μηνιαίως -Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

13 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική μαρτυρία: Πώς το bullying στο σχολείο οδήγησε την 15χρονη κόρη μου στην απόπειρα αυτοκτονίας

sierafm by sierafm
18 Οκτωβρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
βια Βιασμός παιδι
1
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μια παρέα τεσσάρων αγοριών βασάνιζαν καθημερινά την νεαρή κοπέλα, προκειμένου να την αναγκάσουν να συνάψει σεξουαλική σχέση με έναν από αυτούς – Πώς περιγράφει το μαρτύριο της έφηβης η μητέρα της

Πριν τρία χρόνια, η κόρη της Σταυρούλας που ήταν 15 ετών και πήγαινε στην πρώτη λυκείου δέχθηκε άγριο bullying από τους συμμαθητές της. Συγκεκριμένα, την πείραζαν με αισχρόλογα και σεξουαλικά υπονοούμενα. Στη συνέχεια την έριξαν από τη σκάλα του σχολείου με αποτέλεσμα το παιδί να πάθει κάταγμα στο χέρι. Ήταν φορές που της πετούσαν πέτρες, άλλες φορές της είχαν πετάξει λουκέτο πάνω της και την είχαν τραυματίσει. Αυτή η συμμορία των παιδιών, σύμφωνα με τη μητέρα της κοπέλας, είχε ως σκοπό να κάνουν την κόρη της να συνάψει σεξουαλική σχέση με έναν από αυτούς.

Η κοπέλα αρνήθηκε και έτσι εκείνοι αποφάσισαν να της κάνουν bullying για να φοβηθεί και να υποκύψει. Ήταν τέσσερα αγόρια, συμμαθητές της και στην ουσία ο ένας ήταν ο «εγκέφαλος» που έλεγε στους φίλους του, πώς να της ασκήσουν bullying χωρίς να φαίνεται ο ίδιος.

Το παιδί ξεκίνησε να μην τρώει, να έχει νεύρα και στη συνέχεια άρχισαν να της πέφτουν τα μαλλιά από το άγχος της. Η κόρη έλεγε στην μητέρα ότι έχει κάποια μικροθέματα στο σχολείο με τα παιδιά αλλά η Σταυρούλα δεν έδινε πολύ σημασία, της έλεγε “παιδιά είναι” και να μη δίνει σημασία.

«Η κόρη μου ερχόταν με νεύρα στο σπίτι, δεν έτρωγε γιατί της είπαν ότι είναι παχιά και ήθελε να αδυνατίσει και άρχισαν να της πέφτουν τα μαλλιά. Φοβόταν η κόρη μου να μου αποκαλύψει αυτά που περνούσε από τους συμμαθητές της. Φοβόταν πως αν μου τα έλεγε όλα, εγώ θα πήγαινα στο σχολείο, θα έκανα φασαρία, θα το μάθαιναν τα παιδιά και θα γινόντουσαν χειρότερα τα πράγματα» λέει η Σταυρούλα.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι παθολογικό αυτό που έχει. Έτσι, λοιπόν την πήγα στον παιδίατρο για να της κάνει εξετάσεις. Ο παιδίατρος βρήκε τις εξετάσεις της κόρης μου, καθαρές και με συμβούλευσε ότι μάλλον το παιδί έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και της πέφτουν τα μαλλιά» προσθέτει η Σταυρούλα.

Στη συνέχεια, η Σταυρούλα είχε πάει και στη διευθύντρια του σχολείου, την είχε ενημερώσει ότι το παιδί έχει άγχος, ότι έχει κάποια μικροθέματα με κάποια παιδιά αλλά κι η διευθύντρια την καθησύχαζε.

Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν το παιδί της επιχείρησε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στις τουαλέτες του σχολείου. Δυο μέρες πριν, την είχαν σπρώξει από τη σκάλα του σχολείου με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της και να κυκλοφορεί με γύψο.

Δεν μπορούσε το bullying που της ασκούσαν και πήρε την απόφαση να κλειδωθεί στις τουαλέτες του σχολείου για να βάλει τέλος στη ζωή της. Ανέβηκε πάνω σε ένα κουβά και με τον επίδεσμο που κρατούσε το γύψο στο χέρι της αποπειράθηκε να κρεμαστεί. Στη συνέχεια, το παιδί φοβήθηκε, μετάνιωσε, φώναζε για να βγει από την τουαλέτα γιατί δεν είχε χερούλι από μέσα η πόρτα και χτυπούσε και φώναζε. Είχε μετανιώσει, ήθελε να βγει και δεν μπορούσε.

«Εκείνη την ημέρα είχα πάει να πάρω την κόρη μου από το σχολείο και έβλεπα ότι αργούσε να βγει το παιδί. Με είδε η καθαρίστρια του σχολείου και μου είπε ότι η κόρη μου επιχείρησε να αυτοκτονήσει και είναι με τους δασκάλους. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς. Τότε μπήκα μόνη μου μέσα στο σχολείο και είδα την κόρη μου σε χάλια κατάσταση και να είναι δυο καθηγητές πάνω από το κεφάλι της και να της μιλούν» λέει η Σταυρούλα η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑLPHA.

Την ίδια μέρα η Σταυρούλα πήγε την κόρη της σε ψυχολόγο για να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει με το παιδί της. Η ψυχολόγος της είπε ότι το παιδί υπέστη bullying από συμμαθητές του στο σχολείο. Τότε η Σταυρούλα άκουσε για πρώτη φορά τη λέξη bullying και κατάλαβε τη σημασία και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το bullying στη ζωή ενός παιδιού.

Η μητέρα του κοριτσιού
Πηγή:protothema.gr
Tags: ΒΙΑ
Previous Post

Νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Next Post

Ο χυμός που λιώνει το λίπος και χαρίζει επίπεδη κοιλιά

Next Post
ΔΙΑΙΤΑ

Ο χυμός που λιώνει το λίπος και χαρίζει επίπεδη κοιλιά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Δίλοφο
  • Σιάτιστα: Ένας πρακτικός οδηγός για όσους την επισκεφθούν με αφορμή το Έθιμο των Καβαλάρηδων
  • Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι Το πρόγραμμα της Παρασκευή  14 Αυγούστου
  • Σιάτιστα: Όλοι μια παρέα στο γλέντι του Aravani Horse. Βίντεο
  • Τα Ζουπάνια στον Πεντάλοφο, Πέμπτη 13 έως  Κυριακή 16 Αυγούστου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  2. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  5. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr