Σιάτιστα: Ετοιμάζονται οι καβαλάρηδες. Η ΕΡΤ για το έθιμο.  Βίντεο
Τροχαίο στα Γρεβενά: Άγιο είχε 24χρονος που έπεσε με το SUV του σε ρέμα για να αποφύγει αλεπού – video
Η νεολαία γέμισε την πλατεία των Γρεβενών στη μεγάλη συναυλία της Marseaux. Βίντεο
Ο Γιώργος Τσελεπής στον Μακεδονικό Σιάτιστας
Ἡ Καστοριὰ τίμησε τὸν προστάτη τῶν παιδιῶν της, Ἅγιο Νικάνορα τὸν Θαυματουργό
Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των εικαστικών εργαστηρίων «ΕΜΕΙΣ-ΕΔΩ» στο Τσοτύλι
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία
Άγιο Όρος: Δόκιμος μοναχός δέχτηκε επίθεση στο Αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου
Άφησαν 5 ετών παιδί μόνο του σε διαμέρισμα και «πέταξε» όλο το σπίτι στον δρόμο
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
Τουρισμός για όλους

Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο για 120 δόσεις και 13η σύνταξη

Αναμένεται τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή

Με την αναμενόμενη τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις, τις ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας και το πακέτο μέτρων του Ζάππειο με επίκεντρο τη μείωση του ΦΠΑ και την καταβολή της 13ης σύνταξης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στη Βουλή λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι, «σύγκρουση» πολιτικών αρχηγών ωστόσο δεν θα υπάρξει καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να μην ακυρώσει την περιοδεία του στη Θεσσαλία.

Αργά χθες το βράδυ η κυβέρνηση δια της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου κατέθεσε σειρά νέων βελτιωτικών ρυθμίσεων μειώνοντας τον ΦΠΑ σε καφέ και τσάι μόνο όμως στο ράφι, αυξάνοντας τη δυνατότητα για ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων στην εφορία μέχρι 36 δόσεις και μειώνοντας τον ΦΠΑ στην τηλεθέρμανση .

«Αυτά μπορούμε τώρα, αυτά κάνουμε.Θα έρθουν κι άλλες εκπλήξεις» είπε η ίδια στην ομιλία της.

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να υπερψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία η Βουλή ολοκληρώνει επί της ουσίας το νομοθετικό της έργο μέχρι τις ευρωεκλογές.

 

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *