Δικαστήριο απαγόρευσε να χτυπάει η καμπάνα σε εκκλησία
Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα
μαθητες εξετασεις σχολειο
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
Πτολεμαΐδα: Ένα γιγαντιαίο προφιτερόλ 30 μέτρων γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης για πυρόπληκτο ζευγάρι
Λάμψη αστέρων στη Γαλατινή: Μια συγκινητική γιορτή του ποδοσφαίρου προς τιμήν του Νίκου Νιόπλια
Δομή Πενταλόφου: Εκδήλωση με τίτλο:  «…κάθε διαδρομή έχει μια ιστορία»
Εράτυρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την γνωριμία με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.  Βίντεο και φωτογραφίες
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
υπολογιστης
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο για 120 δόσεις και 13η σύνταξη

Αναμένεται τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή

Με την αναμενόμενη τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις, τις ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας και το πακέτο μέτρων του Ζάππειο με επίκεντρο τη μείωση του ΦΠΑ και την καταβολή της 13ης σύνταξης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στη Βουλή λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι, «σύγκρουση» πολιτικών αρχηγών ωστόσο δεν θα υπάρξει καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να μην ακυρώσει την περιοδεία του στη Θεσσαλία.

Αργά χθες το βράδυ η κυβέρνηση δια της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου κατέθεσε σειρά νέων βελτιωτικών ρυθμίσεων μειώνοντας τον ΦΠΑ σε καφέ και τσάι μόνο όμως στο ράφι, αυξάνοντας τη δυνατότητα για ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων στην εφορία μέχρι 36 δόσεις και μειώνοντας τον ΦΠΑ στην τηλεθέρμανση .

«Αυτά μπορούμε τώρα, αυτά κάνουμε.Θα έρθουν κι άλλες εκπλήξεις» είπε η ίδια στην ομιλία της.

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να υπερψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία η Βουλή ολοκληρώνει επί της ουσίας το νομοθετικό της έργο μέχρι τις ευρωεκλογές.

 

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια