Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»
Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».
Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου
Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής.  Βίντεο
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις
Φωτοβολταϊκά: Πληρώνουμε και τον Ήλιο που ανατέλλει; Ο ΣΕΦΠΕ για την επιβολή τελών από το Δήμο Σερβίων
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!

35χρονος βρήκε τρίχα στο πρωινό του και κούρεψε γουλί τη γυναίκα του

Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές στο Μπαγκλαντές, γιατί ξύρισε το κεφάλι της 23χρονης γυναίκας του, μετά από μία τρίχα που βρήκε στο πρωινό του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ένα χωριό του Μπαγκλαντές και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελίες των συγχωριανών του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «ο 35χρονος βρήκε μία ανθρώπινη τρίχα στο γάλα και το ρύζι που του είχε ετοιμάσει η γυναίκα του.

Εξαγριώθηκε και τότε πήρε μία λεπίδα και με τη βία ξύρισε το κεφάλι της».

Ο 35χρονος κατηγορήθηκε ότι της προκάλεσε εκ προθέσεως σοβαρή βλάβη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 14 έτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που γίνονται σοβαρές συζητήσεις από ομάδες δικαιωμάτων σχετικά με την άνοδο της βίας κατά των γυναικών στη χώρα, παρά την ύπαρξη νομοθεσίας που θεωρητικά τις προστατεύει από την κακοποίηση και τις σεξουαλικές επιθέσεις.

Πηγή: Daily Mail

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *