• Latest

«Η Επόμενη Μέρα μιας Εθνικής Επιτυχίας» του Μιχάλη Παπαδόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Ν. Κοζάνης

27 Απριλίου 2020
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Φλώρινα: Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα έκτακτης ανάγκης για την ευλογιά

16 Οκτωβρίου 2025
λιμνη

Σε δραματικά χαμηλό επίπεδο η στάθμη της Μεγάλης Πρέσπας- Οι επιπτώσεις σε ψαράδες και τουρισμό

16 Οκτωβρίου 2025
Εορτή Αγίων Αναργύρων Κοζάνης

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Δρεπάνου. Ιερές Ακολουθίες 21 Οκτωβρίου

16 Οκτωβρίου 2025
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 17-19 Οκτωβρίου 2025

16 Οκτωβρίου 2025
Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι

Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι

16 Οκτωβρίου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

51η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

16 Οκτωβρίου 2025
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας

Ημερίδα με θέμα «Η Ελληνική Χειροτεχνία στη Δυτική Μακεδονία του σήμερα»

16 Οκτωβρίου 2025
λιρες

Φλώρινα: Απάτη με λεία λίρες αξίας 35.000 ευρώ

16 Οκτωβρίου 2025
Κινηματογράφος Σινεμά

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ – «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι»

16 Οκτωβρίου 2025
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας για την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2025

16 Οκτωβρίου 2025
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025

Γέφυρα Ζωής: 27η Αιμοδοσία στο Δ.Δ. Καισαρειάς και Κήπου

16 Οκτωβρίου 2025
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. νομοθετεί την εξάντληση του ανθρώπου – Το νέο νομοσχέδιο καταλύει το Εργατικό Δίκαιο και καταργεί το 8ωρο»

16 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η Επόμενη Μέρα μιας Εθνικής Επιτυχίας» του Μιχάλη Παπαδόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Ν. Κοζάνης

sierafm by sierafm
27 Απριλίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
46
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Φίλες και Φίλοι, Χριστός Ανέστη

Σε λίγες ημέρες, ξεκινάει η σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα, θα ανακοινωθεί το σχέδιο επανάκαμψης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ο «εθελούσιος», για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, και ο «υποχρεωτικός», για τους λίγους απείθαρχους εγκλεισμός μας, μαζί με την αποτελεσματική διακυβέρνηση, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Πετύχαμε την επιβράδυνση της διάδοσης, δώσαμε το φιλί της ζωής στο ΕΣΥ, με τον απαραίτητο χρόνο οργάνωσης και ενίσχυσής του, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος κατάρρευσης που θα δημιουργούσε ένα μαζικό κύμα ασθενών.
Κυρίως νοηματοδοτήσαμε ξανά το ελληνικό φιλότιμο, ως την αξία της τιμής…. και τιμή είναι να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και το διπλανό σου με αίσθηση καθήκοντος, όταν και όπου χρειάζεται.

Κατορθώσαμε Πρωθυπουργός, Κυβέρνηση, Ειδικοί Επιστήμονες και Πολίτες να προστατέψουμε τη ζωή μας αλλά και τη ζωή της κοινότητας. Πρωτίστως πετύχαμε να γίνουμε το καλό παράδειγμα για ολόκληρο το κόσμο, πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου μας εκθειάζουν για τους έγκαιρους χειρισμούς αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας επιδημιολογικής κρίσης και αυτή τη φορά όχι γιατί εμείς το διαλαλούμε αλλά γιατί οι άλλοι μας το αναγνωρίζουν.

Όλα αυτά την ώρα που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε θέσει ως στόχο και δούλευε ένα ολικό rebranding για τη Χώρα. Δηλαδή να ξανα-συστηθούμε στο διεθνές και παγκόσμιο περιβάλλον ως χώρα ευμάρειας και ευκαιριών αντί για τον παρία της τελευταίας δεκαετίας.

Τελικά καταφέραμε μέσα στις δυσμενέστερες συνθήκες να ξανά-συστηθούμε στην παγκόσμια κοινότητα ως το καλό παράδειγμα αντιμετώπισης του covid-19 που σημαίνει πολλά περισσότερα από την αντιμετώπιση μιας πανδημίας.

Η Ελλάδα αποδεδειγμένα έχει δώσει στοιχεία οργάνωσης, αποτελεσματικής διακυβέρνησης, έννομης τάξης και πειθαρχίας των πολιτών. Και όλα αυτά είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσελκύεις επενδύσεις ή να διαπραγματεύεσαι το δημόσιο χρέος.

Όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η πανδημία, σε διαδοχικά κύματα, διαφορετικής έντασης θα είναι για αρκετό καιρό μαζί μας. Θα ξαναγυρίσουμε οριστικά στην προ πανδημίας κανονικότητα μόνο όταν έχουμε το κατάλληλο εμβόλιο ή έναν εύκολο, γρήγορο και φθηνό τρόπο διαπίστωσης του φορέα του ιού.

Ένα πισωγύρισμα θα είναι καταστροφικό για όλους μας. Μέσα στη δίνη της κρίσης μάθαμε όλοι ότι η δημόσια υγεία, η προστασία της οικονομίας, η διαφύλαξη της κοινωνικής μας ζωής, τα εργασιακά αλλά και τα ατομικά μας δικαιώματα και το περιεχόμενο της δημοκρατίας, είναι αλληλεξαρτώμενα. Χρειάζεται χρυσή ισορροπία, ατομική εφαρμογή των κανόνων που θα τεθούν και κυρίως Εθνική Σύμπνοια.

Τα οριζόντια μέτρα ήταν απαραίτητα, απαιτούσαν ισχυρή πολιτική βούληση από την κυβέρνηση και πειθαρχία από τον πολίτη. Τα μέτρα κάθετης μορφής για την επανάκαμψη στην κανονικότητα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, , απαιτούν μέτρα προφύλαξης που έχουν λιγότερο κράτος και περισσότερο πολίτη. Δηλαδή απαιτούν να αλλάξουμε συνήθειες, τρόπο συμπεριφοράς, ακόμα και την μεσογειακή μας διαχυτικότητα για να περιορίσουμε τους κινδύνους.

Η επιστροφή στην κανονική μας ζωή στηρίζεται στην ατομική ευθύνη της καθεμιάς και του καθενός και πολύ λιγότερο στην επιβολή ή τον έλεγχο από την κυβέρνηση και τις δημόσιες αρχές.
Απαιτείται από όλους μας αυτοπειθαρχία και σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Απαιτείται από την πολιτική ηγεσία αποφασιστικότητα και κυρίως από την αντιπολίτευση εθνική σύμπλευση, σταθερή και ακλόνητη.

Με την κρίση αποδείξαμε, σε όσους το αμφισβητούσαν, ότι μπορούμε να πειθαρχούμε σε συλλογικούς στόχους.
Με την επανάκαμψη στην κανονική μας ζωή πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε υπομονή και επιμονή για την επίτευξή τους.

Tags: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

Δήμος Βοΐου: Αιτήσεις από επιχειρήσεις για απαλλαγή από δημοτικά τέλη

Next Post

Το ΚΚΕ για το προωθούμενο σχέδιο απολιγνιτοποίησης κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου

Next Post
ΚΚΕ

Το ΚΚΕ για το προωθούμενο σχέδιο απολιγνιτοποίησης κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Φλώρινα: Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα έκτακτης ανάγκης για την ευλογιά
  • Σε δραματικά χαμηλό επίπεδο η στάθμη της Μεγάλης Πρέσπας- Οι επιπτώσεις σε ψαράδες και τουρισμό
  • Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Δρεπάνου. Ιερές Ακολουθίες 21 Οκτωβρίου
  • Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 17-19 Οκτωβρίου 2025
  • Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr