13χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές του μέσα στο σχολείο!
Άγρια επίθεση σκύλων σε 12χρονη
Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης- Πόσο θα κοστίσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης
17χρονος με ηλεκτρικό πατίνι έπεσε πάνω σε άλογο – σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
λεωφορειο κτελ
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με χαρά ανακοινώνει την έγκριση του νέου προγράμματος Erasmus+
Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας
Data Centers και ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία: Αντικείμενο Πολιτικής ή αντικείμενο Ουσίας της μετάβασης… του Δημήτρη Καραθανάση
Σοφία Ζαχαράκη
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»
Σοκ στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης- Νεκρή η 16χρονη μαθήτρια

Σιάτιστα – Εγνατία: Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες ύστερα από ανατροπή οχήματος που μετέφερε μετανάστες

Θανατηφόρα ανατροπή οχήματος που μετέφερε μετανάστες σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περιοχή του Βοΐου Κοζάνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρός είναι ένας αλλοδαπός, ενώ σε νοσοκομεία της Κοζάνης και των Γρεβενών διακομίστηκαν με τραύματα άλλα δέκα άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι επρόκειτο για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Το εμφανώς υπερφορτωμένο όχημα κινούνταν στην Εγνατία Οδό, όταν, στα διόδια του Πολυμύλου ο οδηγός του αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο. Ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε, ενώ ακολουθήθηκε από περιπολικά.

Αφού ο οδηγός κινήθηκε προς τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση την Καστοριά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ξεφύγει από την πορεία του και να ανατραπεί. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *