• Latest
Αεροπλάνο

Egnatia Aviation: Υποτροφίες για εκπαιδευτές πιλότους

29 Σεπτεμβρίου 2018
ηλιος

Αντηλιακό: Πότε λήγει και πότε δεν είναι κατάλληλο

13 Ιουλίου 2025
φορολογια

Σε ποιους η εφορία θα «κόβει» αυτόματα πρόστιμα

13 Ιουλίου 2025
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025

Έρχονται χιλιάδες ακίνητα με «κοινωνικό» ενοίκιο αλλά και για αγορά με ευνοϊκούς όρους

13 Ιουλίου 2025
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο

Νεκροψίες με tablet και AI: Νέα εποχή στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες

13 Ιουλίου 2025
Οχιά φιδι

Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένη τουρίστρια στην παραλία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

13 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Τουλάχιστον 11 τραυματίες από την πρόσκρουση αυτοκινήτου σε εστιατόριο

13 Ιουλίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Λογομαχία οδηγών λεωφορείου κατέληξε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας – Χειροπέδες σε 58χρονο

13 Ιουλίου 2025
Fiesta voio: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και δείγμα μυελού των οστών

Fiesta voio: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και δείγμα μυελού των οστών

12 Ιουλίου 2025
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Στο άρθρο 163 του ν/σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας η επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη»

12 Ιουλίου 2025
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Διάλογος με την Κοινωνία ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Διάλογος με την Κοινωνία ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης

12 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Καστοριά: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 37χρονος αλλοδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας

12 Ιουλίου 2025
ΚΚΕ

ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

12 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Egnatia Aviation: Υποτροφίες για εκπαιδευτές πιλότους

sierafm by sierafm
29 Σεπτεμβρίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Αεροπλάνο
1
SHARES
20
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 Η Egnatia Aviation, μια από τις μεγαλύτερες Σχολές Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Πιλότων Αερογραμμών στην Ευρώπη, προκηρύσσει διαγωνισμό θέσεων εργασίας στην εταιρία, για την κάλυψη των αναγκών της σε Πιλότους-Εκπαιδευτές.

Για τον σκοπό αυτό επιχορηγεί προγράμματα φοίτησης «Πιλότου-Εκπαιδευτή» καλύπτοντας το 90% του συνολικού κόστους με υποχρέωση αποπληρωμής μέσω εργασίας.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πλήρη φοίτηση για την απόκτηση πτυχίου επαγγελματία πιλότου με την ειδικότητα του εκπαιδευτή αέρος (CPL/FI) σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα της EASA
  • Σύμβαση εξαρτημένης αμειβόμενης εργασίας αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης στην εταιρία μετά την επιτυχή περάτωση της φοίτησης,

Η φοίτηση έχει διάρκεια 10 – 14 μήνες, πραγματοποιείται από την Egnatia Aviation στις εγκαταστάσεις στις οποίες δύναται να παρέχει εκπαίδευση και το συνολικό της κόστος ανέρχεται στα €80.000.

Η Εκπαίδευση δύναται να παρέχεται σταδιακά αλλά στο μεσοδιάστημα ή και κατά τη διάρκεια αυτής, οι επιχορηγούμενοι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα έμμισθης εργασίας στην Egnatia Aviation.

1. Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Υποβολής Αιτήσεων

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Οι υποψήφιοι θα πρέπει ιδανικά να είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  2. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει ιδανικά το 29ο έτος της ηλικίας τους κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.
  3. Ειδικά οι άρρενες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί.
  4. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν μόνο όσοι έχουν ελληνική υπηκοότητα ή διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και ομιλούν άπταιστα την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.
  5. Οι υποψήφιοι θα πρέπει από την ημερομηνία έναρξης της φοίτησης και εφ’ εξής, να είναι διαθέσιμοι για πλήρους χρόνου φοίτηση και εργασία.
  6. Σύμφωνα με τα πρότυπα κατασκευής των αεροσκαφών που διαθέτει η εταιρία, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ύψος μεταξύ 1,60μ – 1,85μ.,  και βάρος που να μην υπερβαίνει τα 90 κιλά.
  7. Οι υποψήφιοι θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να μην έχουν καταδικαστεί            1) για οποιοδήποτε κακούργημα, 2) για οποιαδήποτε από τα αδικήματα που επιφέρουν κώλυμα για την έκδοση δελτίου ταυτότητας αερολιμένα, ή άλλου εγγράφου που επιτρέπει την είσοδο σε αερολιμένα, (όπως αυτά περιγράφονται στο Παράρτημα 1 του Εθνικού Κανονισμού Ασφαλείας Πολιτικής Αεροπορίας – ΕΚΑΠΑ – ΦΕΚ Β’/1485/2011),  ή 3) για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία ή δωροληψία, συκοφαντική δυσφήμιση, πρόκληση σωματικής βλάβης και ιδίως λόγω εμπλοκής τους σε ατύχημα με αποκλειστική υπαιτιότητά τους, επικίνδυνη μέθη, για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, καθώς επίσης και να μην εκκρεμεί σε βάρος τους μήνυση ή ποινική δίωξη για τα αδικήματα αυτά.
  8. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και το βιογραφικό τους στην Αγγλική, σύμφωνα με την προβλεπόμενη στην παρούσα προκήρυξη διαδικασία, το αργότερο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα της αποκλειστικής προθεσμίας που αναφέρεται παρακάτω.

2. Τρόπος και Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων & Βιογραφικών

Η αίτηση καθώς και το βιογραφικό σημείωμα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμουhttps://survey.zohopublic.eu/zs/vpCCJI ή μέσω του QR γραμμωτού κώδικα:

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη 27/09/2018 στις 12:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη11/10/2018 στις 23:59 μ.μ..

 

3.  Διαδικασία Αξιολόγησης:

1η Φάση: Σε αυτή τη φάση θα εξεταστεί η πληρότητα και η εγκυρότητα όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.

2η Φάση: Σε αυτή τη φάση οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβληθούν a) σε μια διαδικασία εξειδικευμένης αξιολόγησης (Compass, CPP), β) σε προσωπική συνέντευξη και γ) σε ομαδική αξιολόγηση. Το κόστος συμμετοχής στην συγκεκριμένη αξιολόγηση ανέρχεται στο ποσό των 120,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., το οποίο θα επιστραφεί στους επιλεχθέντες με την έναρξη της εργασίας.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί με βάση τα προσόντα που απαιτούνται για τη θέση του Πιλότου / Εκπαιδευτή, όπως αυτά καθορίζονται από την Egnatia Aviation, και η επιλογή θα γίνεται κατά την αποκλειστική της κρίση.

4. Είδος και Καταβολή  Διδάκτρων Υποτροφίας

Το κόστος της φοίτησης χωρίζεται στα παρακάτω δύο μέρη:

  1. €8.000 τα οποία θα καταβληθούν από τον επιλεχθέντα κατά την αποδοχή του ως επιχορηγούμενου  σπουδαστή και τα οποία καλύπτουν  το κόστος της θεωρητικής εκπαίδευσης που αποτελεί το πρώτο στάδιο του συνόλου της φοίτησης.
  2. €72.000 τα οποία καλύπτουν το υπόλοιπο κόστος της φοίτησης,  και συμπεριλαμβάνουν:
    • Την πτητική εκπαίδευση
    • Τα απαραίτητα εξέταστρα  (σε περίπτωση αποτυχίας τα τέλη ή κόστη επανεξέτασης δεν καλύπτονται)
    • Τον αναγκαίο εξοπλισμό
    • Τους σχετικούς φόρους/τέλη αεροδρομίων

Το ποσό της φοίτησης δεν καλύπτει τυχόν κόστος διαμονής του επιχορηγούμενου σπουδαστή.

Το ποσό των €72.000, ο επιχορηγούμενος σπουδαστής δεν υποχρεούται να το αποπληρώσει πριν ή κατά τη φοίτησή του αλλά με παρακράτηση ποσού από την αμειβόμενη εργασία του που θα παρέχει στην Egnatia Aviation. Για το σκοπό αυτό ο επιχορηγούμενος σπουδαστής θα δεσμεύεται έναντι της εταιρίας με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας για τουλάχιστον 6 (έξι) έτη από την έναρξη της εργασίας του.

Επισημαίνεται ότι το ποσό των €8,000, εκτός του ότι καλύπτει το κόστος της θεωρητικής εκπαίδευσης, αποτελεί ένδειξη του πραγματικού ενδιαφέροντος του επιλεχθέντος, καθώς και δέσμευση από την πλευρά του για αμοιβαία επένδυση και αφοσίωση στην καριέρα του.

5. Ημερομηνίες Έναρξης Προγράμματος Φοίτησης

Οι επιλεχθέντες επιχορηγούμενοι σπουδαστές  δύνανται να υποβάλουν την προτίμησή τους σχετικά με την έναρξη της φοίτησής τους σε μια από τις ακόλουθες ημερομηνίες: Νοέμβριος 2018, Ιανουάριος 2019 και Μάρτιος 2019. Να σημειωθεί ότι η υποβολή προτίμησης δεν αποτελεί δέσμευση εκ μέρους της εταιρίας.

6. Επικοινωνία

Για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την υποβολή των αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση cadetselection@egnatia-aviation.com

 

Tags: EGNATIA AVIATION
Previous Post

Σκόπια: Η «μακεδονική» γλώσσα να γίνει μία από τις επίσημες της ΕΕ

Next Post

Ένα ποτήρι κρασί κάνει καλό

Next Post
ΚΡΑΣΙ

Ένα ποτήρι κρασί κάνει καλό

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Αντηλιακό: Πότε λήγει και πότε δεν είναι κατάλληλο
  • Σε ποιους η εφορία θα «κόβει» αυτόματα πρόστιμα
  • Έρχονται χιλιάδες ακίνητα με «κοινωνικό» ενοίκιο αλλά και για αγορά με ευνοϊκούς όρους
  • Νεκροψίες με tablet και AI: Νέα εποχή στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες
  • Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένη τουρίστρια στην παραλία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr