• Latest
«Empowering Future Leaders» από την HELLENiQ ENERGY

«Empowering Future Leaders» από την HELLENiQ ENERGY

8 Σεπτεμβρίου 2025
ηλικιωμενος συνταξιουχοι ΣΥΝΤΑΞΗαπατη τριτη ηλικια

Ψεύτικοι χρηματιστές άρπαξαν 197.000 ευρώ – Πώς παγίδευσαν 63χρονο στα Σέρβια Κοζάνης

1 Μαΐου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Διαφάνεια για τις αιτήσεις που σε μια μέρα εξάντλησαν τον προϋπολογισμό προγράμματος της ΔΥΠΑ για τη Δυτική Μακεδονία»

1 Μαΐου 2026
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: «Που πήγαν τα 7,5 δις και οι μεγάλες επενδύσεις που τάξατε στην περιοχή; Τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι, μόνιμοι, συμβασιούχοι και εργολαβικοί, με το κλείσιμο των μονάδων;»

1 Μαΐου 2026
Ή τα κέρδη τους ή η ζωή μας! Δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε!

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης: Όλες και όλοι στις 10:30 στον Πεζόδρομο Κοζάνης, στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή συγκέντρωση

1 Μαΐου 2026
Με τον Δ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κ. Πάρι Κουκουλόπουλο συναντήθηκε ο Σπάρτακος

Με τον Δ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κ. Πάρι Κουκουλόπουλο συναντήθηκε ο Σπάρτακος

30 Απριλίου 2026
απατη

Συμβουλές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας προς τους πολίτες για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης

30 Απριλίου 2026
Σχολικός Τουρισμός – School Hopping», στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σχολικός Τουρισμός – School Hopping», στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

30 Απριλίου 2026
Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή 15ου ΣΠ στον Δήμαρχο Καστοριάς

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή 15ου ΣΠ στον Δήμαρχο Καστοριάς

30 Απριλίου 2026
Όταν οι στίχοι του Καβάφη «πλημμυρίζουν» με μουσική τα Σέρβια

Όταν οι στίχοι του Καβάφη «πλημμυρίζουν» με μουσική τα Σέρβια

30 Απριλίου 2026
Σύλληψη 7 ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και αλλοδαπών

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, 49χρονος για κατοχή ναρκωτικών

30 Απριλίου 2026
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Γρεβενά: Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω 33χρονος αλλοδαπός απατεώνας

30 Απριλίου 2026
Σύλληψη 7 ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και αλλοδαπών

Σύλληψη 7 ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και αλλοδαπών

30 Απριλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

«Empowering Future Leaders» από την HELLENiQ ENERGY

sierafm by sierafm
8 Σεπτεμβρίου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
«Empowering Future Leaders» από την HELLENiQ ENERGY
0
SHARES
25
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

• Διετές πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης για νέες και νέους αποφοίτους

• Συμμετοχή σε στρατηγικούς τομείς ενέργειας και διεθνή projects

• Συνεχής εκπαίδευση και καθοδήγηση από στελέχη

Η HELLENiQ ENERGY ανακοινώνει την έναρξη του νέου διετούς προγράμματος απασχόλησης «Empowering Future Leaders», που δίνει τη δυνατότητα σε νέες και νέους αποφοίτους να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους της ΝΑ Ευρώπης. Το πρόγραμμα προσφέρει εργασία σε στρατηγικούς τομείς της ενέργειας, συμμετοχή σε καινοτόμα διεθνή projects, συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση από τη Διοικητική ομάδα και στελέχη του οργανισμού.

Δυναμική αρχή καριέρας

Ένα πρωτοποριακό για την Ελλάδα πρόγραμμα στρατηγικής ανάπτυξης ταλέντων, το «Empowering Future Leaders» θα δώσει την ευκαιρία στους απόφοιτους που θα επιλεγούν, να εργαστούν σε καινοτόμα ενεργειακά έργα και να εξελιχθούν δυναμικά από την πρώτη κιόλας μέρα.

Μέσα από το «Empowering Future Leaders», οι νέοι απόφοιτοι αποκτούν πρόσβαση στο ευρύ επιχειρηματικό οικοσύστημα της HELLENiQ ENERGY και γνωρίζουν από κοντά εταιρείες όπως οι HELLENiQ Petroleum, HELLENiQ Renewables, ΕΚΟ και ELPEDISON – χτίζοντας σφαιρική εικόνα για τον κλάδο και τις προοπτικές του.

Το πρόγραμμα διαρκεί δύο χρόνια, χωρίζεται σε τρεις φάσεις (ένα ετήσιο και δύο εξαμηνιαία στάδια) και προσφέρει εμπειρία σε διαφορετικούς τομείς της HELLENiQ ENERGY. Περιλαμβάνει τέσσερις κατευθύνσεις που μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι:

• Τεχνική Κατεύθυνση (Engineering): Από τη Διύλιση και την Εγχώρια & Διεθνή Εμπορία, οι συμμετέχοντες εξερευνούν όλη την αλυσίδα αξίας στον τομέα της ενέργειας. Αποκτούν πρακτική εμπειρία σε ρόλους μηχανικού στους τομείς λειτουργίας, συντήρησης, υγιεινής και ασφάλειας και logistics. Συνεργάζονται με έμπειρα στελέχη του κλάδου και αποκτούν ολοκληρωμένη εικόνα συνδυάζοντας ρόλους σε επιτελικές διευθύνσεις.

• Εμπορική Κατεύθυνση (Commercial): Μέσα από ρόλους στις εμπορικές εταιρείες του Ομίλου (Πωλήσεις, Marketing, Ανάπτυξη Δικτύου και Ανάλυση Αγοράς), οι νέοι απόφοιτοι εμβαθύνουν στην εμπορική στρατηγική του Ομίλου. Συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που καθορίζουν την αγορά και αναπτύσσουν δεξιότητες στην ανάλυση τάσεων και στις ανάγκες των πελατών.

• Ψηφιακός Μετασχηματισμός (Digital/IT): Όσοι ενταχθούν στον ψηφιακό πυρήνα του Ομίλου καλούνται να υποστηρίξουν ενεργά έργα αυτοματοποιήσεων και ανάπτυξης συστημάτων, τα οποία σχεδιάζονται και υλοποιούνται με στόχο τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών και την τεχνολογική εξέλιξη του ογανισμού.

• Διοικητική Κατεύθυνση (Corporate): Οι νέοι επαγγελματίες αποκτούν σφαιρική εικόνα της ευρύτερης λειτουργίας του Ομίλου, απασχολούμενοι σε μία ή περισσότερες επιτελικές μονάδες, όπως το Ανθρώπινο Δυναμικό, οι Οικονομικές Υπηρεσίες, οι Προμήθειες και οι Εταιρικές Σχέσεις. Μέσα από στρατηγικά έργα αναπτύσσουν δεξιότητες και εμπειρία που υποστηρίζουν κρίσιμες επιχειρησιακές ανάγκες.

Οι συμμετέχοντες στο «Empowering Future Leaders» θα συμμετάσχουν σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, προσαρμοσμένο στο αντικείμενο της επαγγελματικής τους κατεύθυνσης. Θα επωφεληθούν από σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης, workshops ανάπτυξης δεξιοτήτων, ενώ θα λάβουν προσωπική καθοδήγηση από τη Διοικητική ομάδα. Το πρόγραμμα ενθαρρύνει την καινοτόμο σκέψη, την ομαδικότητα και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων, ενώ η πρόοδος κάθε συμμετέχοντα παρακολουθείται βάσει στόχων και KPIs.

Αίτηση και Διαδικασία επιλογής

Το «Empowering Future Leaders» απευθύνεται σε νέους και νέες αποφοίτους Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, με προπτυχιακό τίτλο σπουδών ή και μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι οποίοι έχουν ως 2 χρόνια επαγγελματικής προϋπηρεσίας και διαθέτουν ευελιξία για μετακίνηση σε διαφορετικές τοποθεσίες του Ομίλου, εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα υποβάλλονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2025 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Empowering Future Leaders – Πρόγραμμα Εργασίας Νέων Αποφοίτων .

Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μέσα από μια πολύπλευρη διαδικασία αξιολόγησης. Περιλαμβάνει γνωστικά τεστ, συνεντεύξεις και ένα διήμερο assesment center, όπου οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε workshops, ομαδικές ασκήσεις και παρουσιάσεις.

Σχολιάζοντας το νέο πρόγραμμα αποφοίτων, ο Γενικός Διευθυντής HR & Διοικητικών Υπηρεσιών της HELLENiQ ENERGY, κ. Αλέξανδρος Τζαδήμας, δήλωσε: «Στην HELLENiQ ENERGY πιστεύουμε ότι το μέλλον ανήκει σε εκείνους που τολμούν. Για το πρόγραμμα “Empowering Future Leaders” αναζητούμε νέους ανθρώπους με ηγετικό όραμα και φιλοδοξία για την επαγγελματική τους πορεία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα «φυτώριο» μελλοντικών στελεχών τα οποία θα εξοπλίσουμε με γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες, που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν σε απαιτητικούς ρόλους και να συμβάλουν ενεργά στη συνεχή πορεία μετασχηματισμού του Ομίλου μας». Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Τζαδήμας «το “Empowering Future Leaders” είναι κάτι περισσότερο από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης – είναι ένα ταξίδι προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, που ξεκινά από την πρώτη μέρα.»

 

Tags: HELLENiQ ENERGY
Previous Post

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ουσιαστική στήριξη σε οικογένειες, νέους και νοικοκυριά της ελληνικής κοινωνίας οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ. Πίνακες με τους οικισμούς της Π.Ε. Κοζάνης που καταργείται ο ΕΝΦΙΑ

Next Post

Ιερέας στα Γρεβενά για δημογραφικό πρόβλημα: “Τον χειμώνα τα χωριά μας είναι γηροκομεία, δεν ξέρω αν θα γίνουν και νεκροταφεία”

Next Post
Είναι έτοιμο το νηπιάκι μας για την Ά δημοτικού

Ιερέας στα Γρεβενά για δημογραφικό πρόβλημα: “Τον χειμώνα τα χωριά μας είναι γηροκομεία, δεν ξέρω αν θα γίνουν και νεκροταφεία”

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ψεύτικοι χρηματιστές άρπαξαν 197.000 ευρώ – Πώς παγίδευσαν 63χρονο στα Σέρβια Κοζάνης
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Διαφάνεια για τις αιτήσεις που σε μια μέρα εξάντλησαν τον προϋπολογισμό προγράμματος της ΔΥΠΑ για τη Δυτική Μακεδονία»
  • Καλλιόπη Βέττα: «Που πήγαν τα 7,5 δις και οι μεγάλες επενδύσεις που τάξατε στην περιοχή; Τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι, μόνιμοι, συμβασιούχοι και εργολαβικοί, με το κλείσιμο των μονάδων;»
  • Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης: Όλες και όλοι στις 10:30 στον Πεζόδρομο Κοζάνης, στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή συγκέντρωση
  • Με τον Δ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κ. Πάρι Κουκουλόπουλο συναντήθηκε ο Σπάρτακος

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  2. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  3. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  4. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  5. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr