Υποδομές με αναπτυξιακό αποτύπωμα για τον Δήμο Γρεβενών
Νέα ευκαιρία εισαγωγής στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία για το σχολικό έτος 2026-2027
Προχωρά ο Υπερυπολογιστής Τεχνητής Νοημοσύνης 43 εκατ. ευρώ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: εντός Σεπτεμβρίου 2026 η έγκριση με στόχο την έναρξη λειτουργίας του στα τέλη του 2027
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2026. Όλο το πρόγραμμα, Περισσότερες από 160 εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Βοΐου!
Στον Μακεδονικό Σιάτιστας ο Παναγιώτης Μάνιος
Η Επιτροπή Διαβούλευσης του 3ου Προγράμματος για τη Γούνα στον Περιφερειάρχη Γ. Αμανατίδη
αμπελι κρασι

Φυτεύσεις νέων αμπελιών

Επιστολή
ΑΡΣΙΣ
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»
Live Cooking στη Νεάπολη

Live Cooking στη Νεάπολη

Στο επίκεντρο η συνεργασία Δήμου Κοζάνης και «Μαμάτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης για την προστασία των γυναικών και την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας

Eurovision – Στον τελικό η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη

Ραντεβού στον τελικό του Σαββάτου, του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έδωσε η Ελλάδα, μετά από την πρόκριση της, μαζί με άλλες 9 χώρες, από τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, που έγινε το βράδυ της Τρίτης. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Αμάντα Γεωργιάδη, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την χώρα μας, εμφανώς κουρασμένη από την προσπάθεια που έκανε επί σκηνής για να κερδίσει τους θεατές, δήλωσε «νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη».

«Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου», απάντησε για το δυνατό χειροκρότημα που απέσπασε από τους θεατές που βρίσκονταν κάτω από την σκηνή, όπου εμφανίστηκε στον ημιτελικό.

«Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό», είπε η Αμάντα Γεωργιάδη στον ΑΝΤ1, ενώ σχετικά με τις προβλέψεις και τις υποσχέσεις της για τον τελικό του Σαββάτου, δήλωσε πως «το σίγουρο είναι πως “θα περάσουμε ωραία”».

AP - Eurovision - Αμάντα Γεωργιάδη

Η Αμάντα Γεωργιάδη κέρδισε το κοινό και με το τραγούδι «Die Together και πέρασε στον μεγάλο τελικό της 66ης Eurovision, το Σάββατο 14 Μαΐου. Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή στον Α’ ημιτελικό στο «Pala Olimpico» του Τορίνο της Ιταλίας.

Μάλιστα, η εμφάνιση της Ελλάδας άρεσε τόσο πολύ στους Eurofans, που σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, αυτή τη στιγμή το «Die Together» βρίσκεται στην 5η θέση.

 

 

Από τον πρώτο ημιτελικό μαζί με την Ελλάδα, πρόκριθηκαν στον τελικό του Σαββάτου και οι Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία, Ολλανδία.

 

Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός της Αλβανίας, που ήταν από τα φαβορί για να περάσουν στον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός είναι την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 22:00.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *