• Latest
self test

Self tests και από τα σούπερ μάρκετ – Το σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση

13 Μαΐου 2021
Αγιασμός και έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στο Παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη

Αγιασμός και έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στο Παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη

7 Οκτωβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για συντήρηση δημοτικού οδικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Δημητρίου Υψηλάντη

Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για συντήρηση δημοτικού οδικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Δημητρίου Υψηλάντη

7 Οκτωβρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»

Καλλιόπη Βέττα: Να επανεξεταστεί άμεσα ο υπολογισμός των ενισχύσεων για τις ζημιές από τον παγετό του 2025

7 Οκτωβρίου 2026
Η Μόρφη Βοΐου συστήνεται ψηφιακά – Μια πρόσκληση γνωριμίας με τον τόπο και την ιστορία του

Η Μόρφη Βοΐου συστήνεται ψηφιακά – Μια πρόσκληση γνωριμίας με τον τόπο και την ιστορία του

7 Οκτωβρίου 2026
Δήμος Γρεβενών: Νέες παρεμβάσεις και ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την αναβάθμιση του Γηπέδου της ΕΠΣ Γρεβενών «Χρήστος Ευαγγελόπουλος»

Δήμος Γρεβενών: Νέες παρεμβάσεις και ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την αναβάθμιση του Γηπέδου της ΕΠΣ Γρεβενών «Χρήστος Ευαγγελόπουλος»

7 Οκτωβρίου 2026
Ανακύκλωση στην πράξη στο Τσοτύλι!

Ανακύκλωση στην πράξη στο Τσοτύλι!

7 Οκτωβρίου 2026
Ημερίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  «Το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά τη διενέργεια του προσυμβατικού ελέγχου  των δημοσίων συμβάσεων»

Η απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ, Κώστα Δούβλου στον Γ. Μαγιάγκα. Κάθε κυβικό επιβαρύνει τη ΔΕΥΑΒ με 2 ευρώ!

7 Οκτωβρίου 2026
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Υποβολή προτάσεων και παρατηρήσεων στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Δυτικής Μακεδονίας 2026-2030 – Άξονας Προτεραιότητας «Υγεία και Κοινωνική Συνοχή»

7 Οκτωβρίου 2026
Γεωπονικός Σύλλογος Νομού Κοζάνης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του συναδέλφου Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου

Data Center στην Π.Ε. Κοζάνης: Ανάπτυξη με επιστημονική τεκμηρίωση και προστασία του περιβάλλοντος και της αγροτικής παραγωγής

7 Οκτωβρίου 2026
Δήμος Βοΐου: 16οι Ευθύμιοι Ιππικοί Αγώνες στη Σιάτιστα

Δήμος Βοΐου: 16οι Ευθύμιοι Ιππικοί Αγώνες στη Σιάτιστα

7 Οκτωβρίου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Να ανακληθεί η αδικαιολόγητη υπαγωγή του νέου Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού στη Δ/νση Αστυνομίας Ημαθίας»

7 Οκτωβρίου 2026
Αδιόρατα σημάδια στα πόδια που μαρτυρούν ότι η καρδιά κινδυνεύει – Μην τα αγνοήσετε

Μυϊκές κράμπες: 10+1 τροφές που τις προλαμβάνουν

7 Οκτωβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Self tests και από τα σούπερ μάρκετ – Το σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση

sierafm by sierafm
13 Μαΐου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
self test
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Και τα σούπερ μάρκετ φαίνεται πως επιστρατεύονται στη διανομή των self tests εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να διευκολύνει τη διάθεσή της στους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Τα Νέα», οι επικεφαλής των μεγάλων αλυσίδων ενημερώθηκαν ήδη από κυβερνητικά στελέχη που ανέλαβαν την ευθύνη να φέρουν εις πέρας το εγχείρημα, το οποίο εκτιμάται πως θα συμβάλει στην αποκατάσταση των όποιων «αρρυθμιών» παρουσιάστηκαν κατά την επιστροφή των μαθητών στα θρανία ύστερα από πολλούς μήνες.

Πηγές με γνώση της υπόθεσης, που επικαλείται η ερφημερίδα, αναφέρουν πως ο τρόπος που σχεδιάζεται να διατίθενται τα self test από τα σούπερ μάρκετ θα είναι παρόμοιος με αυτόν που εφαρμόζεται σήμερα στα φαρμακεία, με την ταυτοποίηση του δικαιούχου να γίνεται μέσω του προσωπικού αριθμού ΑΜΚΑ και την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Ο ΑΜΚΑ επισημαίνουν, θα καταχωρίζεται στο ηλεκτρονικό σύστημα, ώστε ο πραγματικός δικαιούχος να προμηθεύεται το προϊόν. Η τροφοδοσία- σύμφωνα πάντα με την πρόταση που παρουσιάστηκε στους λιανέμπορους- εξετάζεται να γίνει από τον Στρατό, ο οποίος θα αναλάβει να εναποθέτει σε κεντρικό σημείο τις προμήθειες. Από εκεί η κάθε αλυσίδα θα παραλαμβάνει τις ποσότητες που της αναλογούν και θα τις μοιράζει στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Κύκλοι προσκείμενοι στα σούπερ μάρκετ εμφανίζονται επιφυλακτικοί, λέγοντας, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, πως πρόκειται για ένα απαιτητικό project που φαίνεται να ενέχει αρκετές δυσκολίες τόσο αναφορικά με την τροφοδοσία των καταστημάτων όσο και με τη διασύνδεση των ηλεκτρονικών καταστημάτων με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες. Κάποιοι προβληματίζονται έντονα και για τα προσωπικά δεδομένα που καλούνται να διαχειριστούν, υπογραμμίζοντας πως είναι ένα λεπτό ζήτημα που χρειάζεται να διευκρινισθεί, ενώ εμφανίζονται επιφυλακτικοί σχετικά με την επάρκεια του προϊόντος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, εάν θα εμπλακούν ή όχι τα σούπερ μάρκετ στη διανομή των self test. Κυβερνητικές πηγές τοποθετούν τις οριστικές αποφάσεις εντός των επόμενων 24ώρων, επισημαίνοντας πως σύντομα θα υπάρξει και σχετική υπουργική απόφαση, όπου θα αναλύονται οι λεπτομέρειες του σχεδίου.

Πηγή: Newsbeast.gr

Tags: SELF TEST
Previous Post

Νέα έρευνα του ΕΚΠΑ για τον κορονοϊό: Πολυπλόκαμη νόσος με μακροπρόθεσμες επιπλοκές – Ποια τα συμπτώματα που επιμένουν

Next Post

Αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ εντός του Μαΐου

Next Post
ΔΕΗ

Αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ εντός του Μαΐου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Αγιασμός και έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στο Παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη
  • Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για συντήρηση δημοτικού οδικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Δημητρίου Υψηλάντη
  • Καλλιόπη Βέττα: Να επανεξεταστεί άμεσα ο υπολογισμός των ενισχύσεων για τις ζημιές από τον παγετό του 2025
  • Η Μόρφη Βοΐου συστήνεται ψηφιακά – Μια πρόσκληση γνωριμίας με τον τόπο και την ιστορία του
  • Δήμος Γρεβενών: Νέες παρεμβάσεις και ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την αναβάθμιση του Γηπέδου της ΕΠΣ Γρεβενών «Χρήστος Ευαγγελόπουλος»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
  2. Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού - TsotiliNews στο Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού
  3. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  4. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  5. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr