Ιδρύεται Παράρτημα Κτηματολογικού Γραφείου Εορδαίας

Ιδρύεται Παράρτημα Κτηματολογικού Γραφείου Εορδαίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ίδρυση Παραρτήματος Κτηματολογικού Γραφείου Εορδαίας (πρώην Υποθηκοφυλακείου) με έδρα την Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται την Δευτέρα 15-01-2018 μέσα στα παραρτήματα που υπάρχουν των Κτηματολογικών Γραφείων, όπως αυτό της Δυτικής Μακεδονίας, είναι και το παράρτημα της Εορδαίας.

Με τις προσπάθειες των κομματικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής και με τις εμπεριστατωμένες παρεμβάσεις των τεσσάρων βουλευτών μας, η Κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημα της περιοχής, ώστε να υπάρξει Παράρτημα Κτηματολογικού Γραφείου Εορδαίας και έτσι να εξυπηρετηθούν οι επαγγελματίες της Εορδαίας, καθώς και οι πολίτες της περιοχής!

Η σημερινή Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αρωγός των δίκαιων αιτημάτων κάθε κοινωνικής ομάδας και στέκεται με συνέπεια στις δίκαιες και υλοποιήσιμες διεκδικήσεις των πολιτών!!

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Συριζα

Άλλες ειδήσεις

Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι στην Κοζάνη

Τοποθετήθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων, που περιλαμβάνονται στο πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης. Οι

Πώς θα καταλάβετε αν ένα τρόφιμο έχει πολύ αλάτι

Αγαθό το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη συντήρηση των τροφίμων. Το αλάτι είναι ένα αγαθό το οποίο μπορεί να βοηθήσει

ΕΠΣ Κοζάνης: Κέρδισαν οι πρωτοπόροι- Όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

26 φορές βρήκαν δίχτυα οι επιθετικοί στην 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Πέντε νίκες γηπεδούχων, μία νίκη φιλοξενούμενων και δύο ισοπαλίες.

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*