ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο «Μικροί εξερευνητές: Γνωρίζοντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα μου»

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο «Μικροί εξερευνητές: Γνωρίζοντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα μου»

Είχατε ποτέ την περιέργεια να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε, να κάνετε κατασκευές, να καλλιεργήσετε τη γη ή να παίξετε ρόλους ή να δείτε τα αστέρια;

Έχετε μάθει να γράφετε, να διαβάζετε, να λύνετε ασκήσεις. Μαθαίνετε ιστορία, γεωγραφία και φυσική. Όμως πως είναι να ασχολείστε με κάτι διαφορετικό; Ίσως έχετε σκεφτεί ότι ΑΑΑ!!! αυτό θέλω να το δοκιμάσω! Μου αρέσει αυτό που κάνει ο τάδε κύριος ή η τάδε κυρία! Πως όμως τα έμαθαν αυτά; Πόσο τους αρέσει αυτό που κάνουν; Θα μπορούσα άραγε να το κάνω κι εγώ;

Έτσι, μέσα από μια σειρά συναντήσεων με δημιουργικούς ανθρώπους και μ’ ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε και να δοκιμάσουμε μαζί τους την τέχνη τους και ίσως να μάθουμε και κάποια από τα μυστικά της.

Το νέο εργαστήριο του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών γυμνασίου, θα πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα, θα έχει διάρκεια 10 συναντήσεων και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας (από τους κηδεμόνες των παιδιών) στο τηλέφωνο 2461049799, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου infokoz@arsis.gr ή μέσω facebook στο m.me/Arsis.Kozanis.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 12 Μαρτίου.

 


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΑΡΣΙΣ

Άλλες ειδήσεις

Αμύνταιο: Ακόμα ένα τροχαίο με αρκούδα στην περιοχή Κλειδί.

Στις 19 Ιουλίου τα ξημερώματα σημειώθηκε για άλλη μια φορά ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα μια αρκούδα στη νέα εθνική

Κάτανας Χάρης: Το γκρίζο μέλλον της περιοχής μας

Το γκρίζο μέλλον της περιοχής μας δυστυχώς γίνεται μαύρο με τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης και φυσικά των ανύπαρκτων Βουλευτών

Ευχαριστήριο από το Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, ευχαριστεί δημόσια όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που έγινε στην

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.