Βόιο: Ανατροπή στο θέμα των αντιδημάρχων!! Δικαιώνεται ο Λαμπρόπουλος;

Βόιο: Ανατροπή στο θέμα των αντιδημάρχων!! Δικαιώνεται ο Λαμπρόπουλος;

Ανατροπή φαίνεται στο θέμα της απομάκρυνσης των αντιδημάρχων που παράτυπα σύμφωνα με την αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας είχε αντικαταστήσει ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του siera fm, ο απερχόμενος Δήμαρχος Βοΐου,  έκανε ένσταση ως απλός πολίτης,  αφού η οικονομική επιτροπή του Δήμου Βοΐου δεν είχε εγκρίνει την προσφυγή.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο κύριος Λαμπρόπουλος δικαιώνεται,  διότι είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα στο οποίο οι αντιδήμαρχοι Τσαρτσαμπαλίδης και Ζιάρα είχαν το δικαίωμα της ένστασης και πως αυτή ήταν τελικά εκπρόθεσμη.

Σε αναμονή δημοσίευσης της απόφασης που θα διευκρινίζει ακριβώς το σκεπτικό της ανατροπής στο θέμα.

Εάν τελικά ισχύσει αυτό, τότε θα πρέπει να επιστραφούν και τα χρήματα τα οποία θα δικαιούνταν ως αντιδήμαρχοι.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Δήμος ΒοΐουΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Άλλες ειδήσεις

Συνάντηση για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων της Αποκριάς των Γρεβενών

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνης Δασκαλόπουλος καλεί τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Καφενείων, Κέντρων Ψυχαγωγίας, Ειδών Εστίασης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 12/09

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 12/09/2017 και ώρα  11:00  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Top Channel. «Σπορ Ραντεβού». Ν. Γκίλια αντιπρόεδρος Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Σιάτιστας: «Θέλουμε να δημιουργηθεί ένα Ιππικό Κέντρο στη Σιάτιστα»

Την ίδρυση ενός Ιππικού κέντρου στη Σιάτιστα επιθυμούν τα μέλη του Δ.Σ, του  Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Σιάτιστας, σύμφωνα με

1 σχόλιο

Γράψτε σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.