Βόιο: Το Κριμήνι γιορτάζει τον Άγιο Ευστάθιο
«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα» στη ΔΕΘ
Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά απόψε ο «Νιάημερος» – Οι πρώτοι εκθέτες κατέφθασαν, οι ψησταριές στήνονται, το λούνα παρκ έτοιμο (Βίντεο)
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Λαϊκή Συσπείρωση
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Δυναμική Συμμετοχή του Δήμου Γρεβενών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κάνουν φύλλο φτερό το Μαμάτσειο -Καταγγελίες για εικονικές αναρρωτικές και τακτικά χειρουργεία εν μέσω Covid

Επιθεωρητές-Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας βρίσκονται εδώ και δυο μέρες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης .Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos η έρευνα ξεκίνησε πριν περίπου ένα μήνα μετά από καταγγελία εκπαιδευτικού για εικονική αναρρωτική σε συνάδελφό του.

Με αφορμή αυτό το γεγονός , ελέγχεται η γυναικολογική -μαιευτική για άλλες τέτοιες ανάλογες περιπτώσεις, η ορθοπεδική κλινική για τα χειρουργεία που έκανε, αλλά και η χειρουργική κλινική για μονοπώλιο τακτικών χειρουργείων εν μέσω πανδημίας .

Κάθε κλινική καλείται να απαντήσει σε συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, άκρως εμπιστευτικό. Προφανώς και ο έλεγχος προέκυψε μετά από καταγγελίες πιθανόν εκ των έσω με τη λίστα των χειρουργείων να είναι γνωστή σε όλους. Όσο για τις αναρρωτικές είναι ένα μεγάλο θέμα που δεν αφορά αποκλειστικά το Νοσοκομείο της Κοζάνης με τις εξυπηρετήσεις σε διάδικους, μάρτυρες δικαστηρίων, εκπαιδευτικούς , γιατρούς και όχι μόνο να γίνονται πυκνά -συχνά.

Θυμίζουμε ότι πριν από καιρό η Εθνική Αρχή Διαφάνειας προχώρησε στην αξιολόγηση της τήρησης των διαδικασιών ελέγχου και των απαιτήσεων που περιλαμβάνονται στο εθνικό επιχειρησιακό σχέδιο εμβολιασμών κατά της COVID-19. Η Αρχή αναλαμβάνει το σύνολο των αρμοδιοτήτων πέντε βασικών ελεγκτικών δημόσιων φορέων και του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Πηγή: prlogos.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *