ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος
ψευτικος, ανθρωπος, ψεμματα, μασκα
χερια, δαχτυλιδι, γαμος
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
σχολειο
Σούπερ μάρκετ, super market
ΔΥΠΑ, ΟΑΕΔ
ΑΠΑΤΗ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εφιάλτης για 16χρονη: Διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και θέλησε να αυτοκτονήσει

«Εφιάλτη» έζησε μία 16χρονη στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο νεαροί άρχισαν να διακινούν στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μαθήτρια είχε στείλει φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές στον έναν εκ των δύο με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Μόλις η 16χρονη αντιλήφθηκε τι συνέβη με τις φωτογραφίες της σκέφτηκε να βάλει τέλος στην ζωή της, ωστόσο ευτυχώς παρενέβησαν οι γονείς της, οι οποίοι, όπως δήλωσε ο δικηγόρο της οικογένειας στον ΑΝΤ1, αντιλήφθηκαν αμέσως τις αλλαγές στην συμπεριφορά της κόρης τους και τελικά της έσωσαν τη ζωή.

Η νεαρή κοπέλα είχε γράψει και ένα σημείωμα, στο οποίο εξέφραζε την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει. «Μια μέρα γυρνάς σπίτι μετά το σχολείο. Ηταν ακόμη μια απαίσια μέρα. Είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις. Πηγαίνεις στο δωμάτιό σου, κλείνεις την πόρτα και βγάζεις το σημείωμα του θανάτου σου που έγραψες, έσβησες και ξαναέγραψες και ξαναέσβησες και ξαναέγραψες από την αρχή. Μην το κάνεις», έγραφε η 16χρονη.

Το πρώην αγόρι της μαθήτριας εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετανιωμένος. «Έμαθε πως η Κ. Μου έχει στείλει γυμνές φωτογραφίες και με παρακαλούσε ένα μήνα να του τις στείλω. Εγώ αρνιόμουν. Μία μέρα όμως τελικά τις έστειλα. Δύο εβδομάδες μετά το θέμα πήρε έκταση, μάλωσα μαζί του, του έλεγα να σταματήσει αλλά εκείνος συνέχιζε να τις στέλνει και σε άλλους και μάλιστα να παίρνει χρήματα γι’ αυτό».

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako