Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)
Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης   και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης
Δυναμικό ΤΕΕ ΤΔΜ
Μιχάλης Παπαδόπουλος:  Επίσκεψη στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης
ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης

Καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση από γυμνασιάρχη

Μια σοβαρή καταγγελία κλήθηκαν να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μετά από υποβολή μήνυση γονέων ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση κατά καθηγητή σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοποννήσου», συνελήφθη 65χρονος από την Πάτρα, διευθυντής Γυμνασίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει η 14χρονη, συνέβη εντός σχολικής αίθουσας -την περασμένη εβδομάδα- με τον γυμνασιάρχη κατά την παράδοση του μαθήματος, να την προσεγγίζει με εκείνη να ξαφνιάζεται, όταν της χάιδεψε τα μαλλιά και τον λαιμό. Η ανήλικη μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου κατήγγειλαν το συμβάν, ζητώντας την ποινική δίωξη του καθηγητή, καταθέτοντας μήνυση.

Ο 65χρονος από την Πάτρα, μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Ο εκπαιδευτικός που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Π», μετακινήθηκε φέτος στην περιοχή, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση του σχολείου, αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως πρόκειται για παρεξήγηση. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το άγγιγμά του παρερμηνεύθηκε από τη μαθήτρια. Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *