• Latest

«Καυτές» στοιχηματικές προτάσεις από Champions League!

17 Φεβρουαρίου 2021
Δήμος Γρεβενών: Μαγικά Χριστούγεννα στην «Χώρα των Ξωτικών».

Δήμος Γρεβενών: Μαγικά Χριστούγεννα στην «Χώρα των Ξωτικών».

9 Δεκεμβρίου 2025
ζαχαρη

Πώς θα βγάλετε τη ζάχαρη από το πιάτο σας – 8 πρακτικές συμβουλές

9 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Εβδομάδα Εράτυρας στην Κοζάνη

Δήμος Βοΐου: Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η  «Εβδομάδα Εράτυρας στην Κοζάνη»

9 Δεκεμβρίου 2025
πεφταστερια

Σε τροχιά «βροχής» πεφταστεριών: Πότε έρχονται οι Διδυμίδες

9 Δεκεμβρίου 2025
gov.gr wallet, ψηφιακό πορτοφόλι gov

Τέλος στις φωτοτυπίες ταυτότητας σε καθημερινές συναλλαγές: Τι αλλάζει

9 Δεκεμβρίου 2025
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΗ

Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων

9 Δεκεμβρίου 2025
καιρός

Καιρός: Λιγότερες βροχές, υψηλότερες θερμοκρασίες και δυνατοί άνεμοι

9 Δεκεμβρίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσίαση του Έργου “Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”

9 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Καμία συρρίκνωση στις σχολικές μονάδες της Εορδαίας» – Κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης

9 Δεκεμβρίου 2025
Δικαστήριο δικη

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν 50χρονη στη Νεοχωρούδα

9 Δεκεμβρίου 2025
Δωρεάν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα & Πιστοποίηση στην Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων Επίπεδο 1 (ΕΦΕΤ)

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα & Πιστοποίηση στην Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων Επίπεδο 1 (ΕΦΕΤ)

9 Δεκεμβρίου 2025
Τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» Κυριακή 14/12/2025

Τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» Κυριακή 14/12/2025

9 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καυτές» στοιχηματικές προτάσεις από Champions League!

sierafm by sierafm
17 Φεβρουαρίου 2021
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

To Champions League δεσπόζει και σήμερα Τετάρτη (17/02) στο στοιχηματικό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Ούτως ή άλλως, να θυμάστε ότι πάντα ΕΔΩ θα βρίσκετε ό,τι σας χρειάζεται για το στοιχημα

 

Ανοιχτό παιχνίδι στην Ανδαλουσία!

Στις 22:00, η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη φάση των “16” στο Champions League.

Κυνικοί, αποτελεσματικοί οι Σεβιγιάνοι έχουν χτίσει ένα εντυπωσιακό σερί 9 διαδοχικών νικών, με μόλις ένα γκολ παθητικό από τις 16 Ιανουαρίου! Βρίσκονται με το ένα πόδι στον τελικό του Copa Del Rey μετά το 2-0 επί της Μπαρσελόνα στον πρώτο ημιτελικό, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν εδραιωθεί στην 4η θέση με 45 πόντους, 7 περισσότερους από τη Σοσιεδάδ και με παιχνίδι λιγότερο! Το Σάββατο δυσκολεύτηκαν, αλλά πήραν ένα ακόμη “τρίποντο” με το 1-0 επί της Ουέσκα στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Στους ομίλους του Champions League τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από την Τσέλσι και μπροστά από Κράσνονταρ και Ρεν, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση από την 4η κιόλας αγωνιστική.

Η Ντόρτμουντ απογοητεύει στην Μπουντεσλίγκα και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός του επόμενου Champions League. Μετά την ήττα στο Φράιμπουργκ (2-1), το Σάββατο έχασε κι άλλους βαθμούς με το εντός έδρας 2-2 απέναντι στη Χόφενχαϊμ. Η ομάδα του Τέρζιτς έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ χρειάστηκε παράταση για να αποκλείσει την Πάντερμπορν εντός έδρας για το Κύπελλο (3-2). Στις τρεις τελευταίες εξόδους της έχει υποστεί ισάριθμες ήττες με 8 γκολ παθητικό, ενώ δέχθηκε 2+ γκολ στα 5/6 τελευταία της παιχνίδια. Βρίσκεται στην 6η θέση της Μπουντεσλιγκα και στο -6 από την 4αδα!

Η άμυνα της Ντόρτμουντ μπάζει και μοιάζει απίθανο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Επιθετικά ωστόσο είναι πολύ ποιοτική και θα δημιουργήσει κινδύνους στα καρέ των Ισπανών. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, επομένως ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

 

Ανώτερη η Γιούβε!

Στο έτερο παιχνίδι Champions League της βραδιάς η Πόρτο υποδέχεται τη Γιουβέντους.

Δεν πατάει καλά η Πόρτο, προέρχεται από 4 σερί ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -10 από την κορυφή στη Liga NOS. Το Σάββατο “γκέλαρε” και στο τοπικό ντέρμπι με την Μποαβίστα (2-2 εντός), γλιτώνοντας την ήττα μετά το 0-2 του ημιχρόνου. Υπενθυμίζουμε ότι προκρίθηκε στα νοκ άουτ από τον όμιλο του Ολυμπιακού, τερματίζοντας πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, με 13 πόντους συγκομιδή.

Η Γιουβέντους ταξιδεύει στο Οπόρτο μετά την οδυνηρή ήττα στη Νάπολη. Το Σάββατο αποδείχθηκε αναποτελεσματική επιθετικά απέναντι στην ομάδα του Γκατούζο και ηττήθηκε εξαιτίας ενός ανόητου πέναλτι του Κιελίνι στο πρώτο ημίχρονο. Είδε έτσι τη διαφορά από την κορυφή να πηγαίνει στους 8 πόντους (Ίντερ). Είχε προηγηθεί η προκριση στον τελικό του Coppa Italia και ένα αήττητο σερί 7 αγώνων.

Η Γιουβέντους υπερτερεί ποιοτικά, η Πόρτο δεν είναι στα καλύτερά της και το διπλό του 2.14 έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Φορτσάρει η Σουόνσι!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Championship και τον αγώνα Σουόνσι – Νότιγχαμ Φόρεστ (21:00).

Αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Σουόνσι (6-2-0), βρίσκεται στην 4η θέση και στο -5 από την κορυφή με δύο παιχνίδια λιγότερα! Την προηγούμενη Τετάρτη βρήκε μπροστά της την “καυτή” Μάντσεστερ Σίτι για το FA Cup και το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει, απέναντι ίσως στην καλύτερη άμυνα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, αποτελεί παράσημο! Δυνατή εντός με ρεκόρ 8-5-1 και μόλις 6 γκολ παθητικό! Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της Championship!

Η Νότιγχαμ ανέκαμψε αγωνιστικά τις δύο τελευταίες εβδομάδες με 8 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (17η), στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν δις τη φετινή σεζόν με τη Σουόνσι να επικρατεί 0-1 και 5-1 (Κύπελλο)!

Υπάρχει διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Σουόνσι έχει πάρει φόρα στη μάχη της ανόδου και αξίζει να τη στηρίξουμε στον άσο του 2.02.

Tags: ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Previous Post

Ανδρέας Πάτσης: Συνεχίζεται η ενίσχυση του Γ.Ν. Γρεβενών με είκοσι νέες θέσεις απασχόλησης

Next Post

Μακρή: Πιθανή η παράταση του σχολικού έτους – Στόχος οι έγκαιρες πανελλήνιες

Next Post
σχολειο

Μακρή: Πιθανή η παράταση του σχολικού έτους - Στόχος οι έγκαιρες πανελλήνιες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Γρεβενών: Μαγικά Χριστούγεννα στην «Χώρα των Ξωτικών».
  • Πώς θα βγάλετε τη ζάχαρη από το πιάτο σας – 8 πρακτικές συμβουλές
  • Δήμος Βοΐου: Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η  «Εβδομάδα Εράτυρας στην Κοζάνη»
  • Σε τροχιά «βροχής» πεφταστεριών: Πότε έρχονται οι Διδυμίδες
  • Τέλος στις φωτοτυπίες ταυτότητας σε καθημερινές συναλλαγές: Τι αλλάζει

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr