Δήμος Βοΐου: Το νέο Προεδρείο.  Λευκό η Λαϊκή Συσπείρωση, ομόφωνα στήριξε τον αντιπρόεδρο η παράταξη Ζευκλή.  Βίντεο
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος

Κορονοϊός: Λήξη συναγερμού στις φυλακές Κορυδαλλού – Αρνητικός τελικά ο κρατούμενος

Αρνητικός στον κορονοϊό ήταν τελικά ο αλλοδαπός κρατούμενος της Β’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού που μεταφέρθηκε την Τρίτη στο νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία».

Αρνητικός στον κορονοϊό Covid-19 είναι ο αλλοδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της δεύτερης, όσο και της τρίτης εξέτασης δείγματος για την ανίχνευση του ιού, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη 23/6/2020, η εξέταση του πρώτου δείγματος στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Αθηνών, ήταν θετική και για το λόγο αυτό ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» για περαιτέρω εξετάσεις.

Άμεσα εφαρμόσθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι σύμφωνα με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (καραντίνα κρατουμένων και προσωπικού, απολυμάνσεις, λήψη δειγμάτων για εξέταση κ.λπ.).

Με στρατηγικό σχεδιασμό στον τομέα της ενίσχυσης του επιπέδου της υγείας στα Καταστήματα Κράτησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, τόσο κατά την περίοδο της καραντίνας, όσο και κατά τη σταδιακή άρση των μέτρων, ελήφθησαν έγκαιρα, συντονισμένα και αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα προς τον σκοπό της αποφυγής επιβεβαιωμένου κρούσματος εντός των Φυλακών.

Πηγή:News247.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako