Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας
ΟΠΕΚΑ
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης
Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
Κατασκηνώσεις Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης
Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Δήμου Κοζάνης για κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στο Βατερό
ΦΑΓΗΤΟ
Πτολεμαΐδα: Λύκος θανάτωσε κυνηγετικό σκύλο κατά τη διάρκεια άσκησης θήρας
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων σε Κιβωτό, Βατόλακκο και Ελεύθερο Β΄, ο Δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης.
Π. Κουκουλόπουλος: «Στη Βουλή το αδιέξοδο των 120 γουνοποιών που δεν εντάχθηκαν σε κανένα πρόγραμμα στήριξης»
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Λάρισα: Αεροσκάφος σκόρπισε πανικό και ξήλωσε σκεπή σπιτιού

Στο ρεπορτάζ περιγράφονται τα παρακάτω και παρατίθενται βίντεο και φωτογραφίες:

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει εξασφαλίσει το onlarissa.gr, όλα έγιναν στη 1.40 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν στο σπίτι βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ άλλων ένα βρέφος μηνών και μία άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα. Ξαφνικά άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο που κάθε δέκατο του δευτερολέπτου που περνούσε ολοένα και δυνάμωνε.

Ευτυχώς το πρωτοφανές περιστατικό εκτός από πανικό και ταραχή άφησε μόνον υλικές ζημιές. «Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί… Οι ζημιές όπως βλέπετε είναι μεγάλες» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Εκ των πραγμάτων τα γεγονότα και οι μαρτυρίες οδηγούν στο πιθανότερο σενάριο της χαμηλής διέλευσης – προφανώς – μαχητικού αεροσκάφους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η περιοχή εξάλλου αποτελεί για όσους γνωρίζουν τα «μονοπάτια» της πολεμικής μας αεροπορίας, «αεροδιάδρομο» για το Αιγαίο. Αν αυτό βέβαια επιβεβαιωθεί, εγείρονται σοβαρά ζητήματα που άπτονται της τήρησης των κανόνων περί ασφάλειας πτήσεων.

Ήδη η οικογένεια δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.

Δείτε βίντεο:

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *