Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 20/9
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026: «Περίπατος στα μονοπάτια του Kastraki Trail»
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την ξαφνική απώλεια της Γλυκερίας Μησιοπούλου-Μπιρμπίλη
Πένθος
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026: «Υπαίθρια Διαγενεακή Περιπέτεια» στο Πάρκο Μανιταριών
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο
Πένθος στην Κοζάνη-Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο συνθέτης,πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Παναγιώτης Δημόπουλος
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Πρόγραμμα 55+ της ΔΥΠΑ: Όταν η αντικειμενικότητα ξεχνά την δικαιοσύνη

Λάρισα: Αεροσκάφος σκόρπισε πανικό και ξήλωσε σκεπή σπιτιού

Στο ρεπορτάζ περιγράφονται τα παρακάτω και παρατίθενται βίντεο και φωτογραφίες:

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει εξασφαλίσει το onlarissa.gr, όλα έγιναν στη 1.40 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν στο σπίτι βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ άλλων ένα βρέφος μηνών και μία άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα. Ξαφνικά άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο που κάθε δέκατο του δευτερολέπτου που περνούσε ολοένα και δυνάμωνε.

Ευτυχώς το πρωτοφανές περιστατικό εκτός από πανικό και ταραχή άφησε μόνον υλικές ζημιές. «Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί… Οι ζημιές όπως βλέπετε είναι μεγάλες» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Εκ των πραγμάτων τα γεγονότα και οι μαρτυρίες οδηγούν στο πιθανότερο σενάριο της χαμηλής διέλευσης – προφανώς – μαχητικού αεροσκάφους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η περιοχή εξάλλου αποτελεί για όσους γνωρίζουν τα «μονοπάτια» της πολεμικής μας αεροπορίας, «αεροδιάδρομο» για το Αιγαίο. Αν αυτό βέβαια επιβεβαιωθεί, εγείρονται σοβαρά ζητήματα που άπτονται της τήρησης των κανόνων περί ασφάλειας πτήσεων.

Ήδη η οικογένεια δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.

Δείτε βίντεο:

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *