Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Αναγνωρίζω και Αποφεύγω τις Απάτες» που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης  και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024
Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
ΣΥΡΙΖΑ
Σιάτιστα: Ενημερωτική ημερίδα αθλητικής διατροφής
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
PPC blue app: Με περισσότερους από 100.000 πελάτες η εφαρμογή της ΔΕΗ blue στην Ελλάδα 
52η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς στις 15–17 Απριλίου 2027, FUR BREATHES HERE. KASTORIA, THE INDUSTRY’S LANDMARK.
Δυτική Μακεδονία: Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές σε Βόιο, Γρεβενά και Φλώρινα

Λάρισα: Αεροσκάφος σκόρπισε πανικό και ξήλωσε σκεπή σπιτιού

Στο ρεπορτάζ περιγράφονται τα παρακάτω και παρατίθενται βίντεο και φωτογραφίες:

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει εξασφαλίσει το onlarissa.gr, όλα έγιναν στη 1.40 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν στο σπίτι βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ άλλων ένα βρέφος μηνών και μία άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα. Ξαφνικά άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο που κάθε δέκατο του δευτερολέπτου που περνούσε ολοένα και δυνάμωνε.

Ευτυχώς το πρωτοφανές περιστατικό εκτός από πανικό και ταραχή άφησε μόνον υλικές ζημιές. «Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί… Οι ζημιές όπως βλέπετε είναι μεγάλες» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Εκ των πραγμάτων τα γεγονότα και οι μαρτυρίες οδηγούν στο πιθανότερο σενάριο της χαμηλής διέλευσης – προφανώς – μαχητικού αεροσκάφους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η περιοχή εξάλλου αποτελεί για όσους γνωρίζουν τα «μονοπάτια» της πολεμικής μας αεροπορίας, «αεροδιάδρομο» για το Αιγαίο. Αν αυτό βέβαια επιβεβαιωθεί, εγείρονται σοβαρά ζητήματα που άπτονται της τήρησης των κανόνων περί ασφάλειας πτήσεων.

Ήδη η οικογένεια δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.

Δείτε βίντεο:

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *