Κοζάνη: Παραμένει το Ληξιαρχείο Αιανής
Φωτοβολταικα στεγη
Εμπορικός Σύλλογος Αιανής: ΑΙΑΝΗ ECONOMIC FORUM
ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Κουκουλόπουλος
Καλλιόπη Βέττα: Απαιτείται άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Για πόσο ακόμα θα αδιαφορεί η κυβέρνηση
ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ
Επιτυχής Ολοκλήρωση της Εσπερίδας “Εξαγωγές στην Πράξη” στην Κοζάνη
ΚΚΕ
Δήμος Σερβίων: Ανοίγοντας τον δρόμο για Τοπική Ανάπτυξη – Υποβολή Προτάσεων στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2017-2021
ΔΕΥΑΒ

Λάρισα: Αεροσκάφος σκόρπισε πανικό και ξήλωσε σκεπή σπιτιού

Στο ρεπορτάζ περιγράφονται τα παρακάτω και παρατίθενται βίντεο και φωτογραφίες:

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει εξασφαλίσει το onlarissa.gr, όλα έγιναν στη 1.40 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν στο σπίτι βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ άλλων ένα βρέφος μηνών και μία άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα. Ξαφνικά άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο που κάθε δέκατο του δευτερολέπτου που περνούσε ολοένα και δυνάμωνε.

Ευτυχώς το πρωτοφανές περιστατικό εκτός από πανικό και ταραχή άφησε μόνον υλικές ζημιές. «Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί… Οι ζημιές όπως βλέπετε είναι μεγάλες» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Εκ των πραγμάτων τα γεγονότα και οι μαρτυρίες οδηγούν στο πιθανότερο σενάριο της χαμηλής διέλευσης – προφανώς – μαχητικού αεροσκάφους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η περιοχή εξάλλου αποτελεί για όσους γνωρίζουν τα «μονοπάτια» της πολεμικής μας αεροπορίας, «αεροδιάδρομο» για το Αιγαίο. Αν αυτό βέβαια επιβεβαιωθεί, εγείρονται σοβαρά ζητήματα που άπτονται της τήρησης των κανόνων περί ασφάλειας πτήσεων.

Ήδη η οικογένεια δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.

Δείτε βίντεο:

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako