Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας Με το Erasmus + στη Ρώμη
Κινηματογράφος Σινεμά
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν
Νεκρή σε φοβερό τροχαίο έξω από τη Λάρισα η 23χρονη Μαρία Ζησοπούλου με καταγωγή από την Κοζάνη-
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Η Φλώρινα έγινε καμβάς – Έκθεση πτυχιακών εργασιών του ΤΕΕΤ
ΚΚΕ
Olympus Marathon: Στο βάθρο ο Δημήτρης Σελέτης. Βίντεο
Αγώνας ποδοσφαίρου Γυναικών στο δημοτικό στάδιο Σιάτιστας
ΔΙΑΔΥΜΑ
Εγγραφές και ανανεώσεις εγγραφών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κοζάνης με Λυκειακές τάξεις
Εγκαίνια του νέου Κοινοτικού Καταστήματος και Ιατρείου στα Ίμερα Σερβίων
18η Αιμοδοσία στο Τσοτύλι

Μολυσματική περιοχή, hot spot η Δαμασκηνιά-10 κρούσματα – Χρήστος Ζευκλής: «Ο ΕΟΔΥ φοβάται να στείλει γιατρούς»

O δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής μίλησε τη Δευτέρα το πρωί στο Καλημέρα Ελλάδα στον Ant1 για τα 10 πλέον κρούσματα του ιού στη Δαμασκηνιά, μια ορεινή απομονωμένη περιοχή των 60 κατοίκων. 
Μολυσματική περιοχή, hot spot η Δαμασκηνιά-10 κρούσματα – Χρήστος Ζευκλής: «Ο ΕΟΔΥ φοβάται να στείλει γιατρούς»

Ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχής σε έκτακτη ανάγκη. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εντολή προσέγγισης γιατρού, ούτε ΕΚΑΒ». Τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα αφού αντιστοιχούν για 1 επιβεβαιωμένο σε 2, 7.

Τέσσερις κάτοικοι νοσηλεύονται, ο παπάς έχει πυρετό και βήχα, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζευκλής.

Οι γιατροί φοβούνται να πάνε μήπως μολυνθούν σε μια μολυσματική περιοχή, ένα hot spot με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους και ένα πιθανό σοβαρό περιστατικό. Πλέον το Βόιο είναι η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα μας σε σχέση με τον αριθμό του πληθυσμού.

prlogos.gr Ιωάννα Παπαδημητρίου

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)