• Latest
Νικόλαος Λυσσαρίδης

Νίκος Λυσσαρίδης: Δήλωση υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλευρό του Γιώργου Κασαπίδη

3 Απριλίου 2019
Έγιναν οι εκλογές στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας ” Ο Άγιος Παντελεήμων”

Έγιναν οι εκλογές στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας ” Ο Άγιος Παντελεήμων”

2 Νοεμβρίου 2025
Γέφυρα Ζωής: Διήμερο Αιμοδοσίας στο ΑΕΙ

Γέφυρα Ζωής: Διήμερο Αιμοδοσίας στο ΑΕΙ

2 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Πέρασε πάλι από την Άρδασσα ο Μακεδονικός. Ασταμάτητος ο Αλιάκμων Βοΐου

2 Νοεμβρίου 2025
ταξιδι διακοπες

Δωρεάν ταξίδια στην Ευρώπη για 40.000 νέους – Ποιοι και πώς μπορούν να τα κερδίσουν

2 Νοεμβρίου 2025
Αγριογούρουνο τραυμάτισε στο πόδι 65χρονο κυνηγό σε περιοχή ανάμεσα σε Σκαφίδι και Βατερό

Νεκρός 24χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση με αγριογούρουνο

2 Νοεμβρίου 2025
ΕΛΤΑ

Αλλαγές στο πλάνο για τα ΕΛΤΑ: Σταδιακά το κλείσιμο των καταστημάτων – Σε βάθος τριμήνου οι αλλαγές στην περιφέρεια

2 Νοεμβρίου 2025
ποδοσφαιρο

Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες για Κοζάνη και Εορδαϊκό

2 Νοεμβρίου 2025
πορτοφολι, χρημα

Επιστροφή ενοικίου – επίδομα 250 ευρώ: Πότε πληρώνονται

2 Νοεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Κασομούληδων.  Βίντεο και φωτογραφίες

Σιάτιστα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Κασομούληδων. Βίντεο και φωτογραφίες

2 Νοεμβρίου 2025
Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου

Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου

2 Νοεμβρίου 2025
4 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς

4 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς

2 Νοεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Στην ημερίδα της ΕΣΗΕΜΘ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Σιάτιστα: Στην ημερίδα της ΕΣΗΕΜΘ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

2 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκος Λυσσαρίδης: Δήλωση υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλευρό του Γιώργου Κασαπίδη

sierafm by sierafm
3 Απριλίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Νικόλαος Λυσσαρίδης
9
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η πολύχρονη γνωριμία μου και πολιτική συστράτευση μου με τον Γ.  Κασαπίδη αποτέλεσε την αφορμή για να έρθω αντιμέτωπος με μια καινούργια πρόκληση στη ζωή μου, της συμμετοχής μου στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Μακεδονίας. Με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και τιμή θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου στα καλέσματα της νέας εποχής. Κύριο μέλημα μου θα είναι η πλήρης αξιοποίηση των δυναμικών που διαθέτει ο τόπος μας, αυτός ο μικρός, ο μέγας. Δυναμικές που η σημερινή περιφερειακή αρχή και δεν αξιοποιεί και δεν αφουγκράζεται. Στόχος είναι ανάδειξη όλων των αναπτυξιακών προοπτικών που υπάρχουν στην περιοχή μας και είναι πολλοί, με σκοπό ένα δίκαιο, αναπτυξιακό, βιώσιμο μέλλον για όλους εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Η Δυτική Μακεδονία βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της. Ο κίνδυνος μαρασμού της περιοχής μας εξαιτίας της μεταλιγνιτικής εποχής που πλησιάζει μέρα με την ημέρα απαιτεί από όλους μας να βρισκόμαστε σε εγρήγορση. Η νέα περιφερειακή αρχή καλείται να δώσει λύσεις και προοπτική ώστε η νεολαία μας να μην επιθυμεί να φύγει από τη Χώρα μας αλλά να στηρίζει και να δημιουργεί στην γενέτειρά της.

Σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών: Είναι μία συμφωνία με πολλές αρνητικές συνέπειες για τη χώρα μας. Είναι στο χέρι μας να ορίσουμε τις απαιτούμενες κόκκινες γραμμές ώστε να προστατεύσουμε αφενός τους τοπικούς παραγωγούς και τα εγχώρια προϊόντα μας και αφετέρου να προωθήσουμε και να διασφαλίσουμε υγιείς εμπορικοοικονομικές σχέσεις με τους γείτονές μας στηριζόμενοι στο διεθνές δίκαιο και στους δημοκρατικούς θεσμούς που διέπουν τις δύο χώρες.

Φίλες και φίλοι,

Εδώ και 20 χρόνια, ως νέος επιστήμονας αποφάσισα να ζήσω, να δουλέψω και να δημιουργήσω την οικογένεια μου στον τόπο μας. Γέννημα θρέμμα του Νομού Κοζάνης, προσπάθησα να βάλω το λιθαράκι μου στην ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας. Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας προσφέροντας υπηρεσίες μηχανικού σε μεγάλες τεχνικές εταιρίες της χώρας μας. Ίδρυσα τη δική μου τεχνική εταιρία, η οποία με υψηλή τεχνογνωσία και μεγάλο κύκλο εργασιών προσφέρει εκατοντάδες θέσεις εργασίας στον τόπο, και ανεβάζει τον πήχη της τεχνικής ειδίκευσης στην περιοχή.

Πριν από 2 χρόνια πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου με τη συμμετοχή μου στις εκλογές του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Κοζάνης (ΕΒΕ). Η πρόκληση δύσκολη και απαιτητική, αλλά η ανάγκη για αλλαγή του ήδη υπάρχοντος παρωχημένου και ρημαγμένου επιχειρηματικού γίγνεσθαι μου προκάλεσε την επιθυμία να καταθέσω και εγώ τα δικά μου πιστεύω, ιδέες και λύσεις την προσωπική μου επιχειρηματική εμπειρία στην τοπική κοινωνία.

Η επιλογή των συναδέλφων μου, μικρό-μεσαίων επιχειρηματιών να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με εκλέξουν, με γέμισε με μια τεράστια ευθύνη. Έπρεπε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης αυτών των ανθρώπων που προσπαθούν να ανταποκριθούν και να επιβιώσουν, όπως και εγώ, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο παρόν επιχειρηματικό οικονομικό περιβάλλον. Είναι οι ίδιοι που καθημερινά μάχονται για να παράγουν και να προσφέρουν στην τοπική οικονομία ώστε να μη χαθεί ακόμη μία θέση εργασίας και να μη κλείσει ακόμη μία επιχείρηση.

Με τη συμμετοχή μου στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕ (ως υπεύθυνος ΓΕΜΗ) τους τιμώ, βρίσκομαι και θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα τους. Εξάλλου μαζί καταφέραμε πολλά, καταθέσαμε αναπτυξιακές προτάσεις , καινοτόμες και πρωτοποριακές, μαζί διεξήγαμε τη πρώτη εκθεσιακή εκδήλωση για τ αρωματικά φυτά, μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια αναπτυξιακή προοπτική η οποία πρέπει να τελεσφορήσει τους επόμενους μήνες, με την αλλαγή της περιφερειακής αρχής και με τον ερχομό μιας νέας περιφερειακής διοίκησης η οποία θα αγκαλιάσει την επιχειρηματικότητα.

Θέλω τέλος να τονίσω πως σε αυτή τη προεκλογική περίοδο θα βρεθώ σ όλη τη περιφερειακή ενότητα της Κοζάνης εκεί σας περιμένω όλους να συνομιλήσουμε , να ακούσω με ευλάβεια τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις ανησυχίες των συμπολιτών μου , όπως επίσης και να εκφράσω τις απόψεις μου για ένα αύριο , ελπιδοφόρο, αναπτυξιακό, δίκαιο και βιώσιμο. Η δημιουργία βέβαια αυτών των συνθηκών , προϋποθέτει τη συμπόρευση όλων των πολιτών πέρα και μακριά από τις κομματικές προτιμήσεις του καθενός  , δεν περισσεύει κανείς.

 

Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε.

 

Νίκος Λυσσαρίδης

Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας στην ΠΕ Κοζάνης

στο πλευρό του Γιώργου Κασαπίδη

 

 

Βιογραφικά στοιχεία Νικόλαου Λυσσαρίδη:

 

  • Γεννήθηκε στο Βόιο Κοζάνης το 1979 με γονείς τον Χρήστο και την Ευφροσύνη Λυσσαρίδη.
  • Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.
  • Διετέλεσε Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος, και Εκπρόσωπος Φοιτητών στη Σύγκλητο του Ιδρύματος.
  • Εργάστηκε ως Μηχανικός επίβλεψης έργων εκμετάλλευσης Ορυχείων, έχοντας την ευθύνη για τις διατρήσεις και ανατινάξεις των εκάστοτε έργων.
  • Το 2007 ιδρυσε στην Πτολεμαΐδα την τεχνική εταιρεία «Λυσσαρίδης ΙΚΕ» που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκμετάλλευσης Ορυχείων.
  • Η εταιρεία Λυσσαρίδης ΙΚΕ έχει ενεργό ρόλο στην ολοκλήρωση μεγάλων έργων σε όλη την Ελλάδα όπως αυτά της Ιόνιας Οδού και του Αγωγού TAP.
  • Διετέλεσε πρόεδρος της γυναικείας  ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας την περίοδο 2010-2013 κατά την περίοδο της μεγάλης ευρωπαϊκής πορείας.
  • Είναι μέλος Δ.Σ. του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριου Κοζάνης, και Υπεύθυνος Γ.Ε.Μ.Η.
  • Είναι παντρεμένος με την Φιλόλογο Χιονίδου Σοφία, και έχουν δύο παιδιά τον Χρήστο και τον Ιωάννη.
Previous Post

O Παγούνης Χρήστος με το Χρήστο Ζευκλή

Next Post

Η Ελένη Κακάλη Χαλαμούτη υποψήφια με το Χρήστο Ζευκλή

Next Post

Η Ελένη Κακάλη Χαλαμούτη υποψήφια με το Χρήστο Ζευκλή

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Έγιναν οι εκλογές στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας ” Ο Άγιος Παντελεήμων”
  • Γέφυρα Ζωής: Διήμερο Αιμοδοσίας στο ΑΕΙ
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Πέρασε πάλι από την Άρδασσα ο Μακεδονικός. Ασταμάτητος ο Αλιάκμων Βοΐου
  • Δωρεάν ταξίδια στην Ευρώπη για 40.000 νέους – Ποιοι και πώς μπορούν να τα κερδίσουν
  • Νεκρός 24χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση με αγριογούρουνο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  3. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
  5. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr