• Latest
αυτοκινητο οδηγος

Νοίκιασε το ΙΧ του online και αντί για έσοδα βγήκε και χρεωμένος!

16 Οκτωβρίου 2018
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας

ΑΡΣΥ: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»

16 Νοεμβρίου 2025
Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

16 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Γ Εθνική: Ήττα για την Κοζάνη από την πρωτοπόρο Βέροια. Άνετα ο Εορδαϊκός

16 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

ΕΠΣ Κοζάνης: Η κορυφή μένει ίδια στις δύο κατηγορίες. Αποτελέσματα και βαθμολογίες

16 Νοεμβρίου 2025
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

16 Νοεμβρίου 2025
Ευχέλαιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου εξ αφορμής της ενάρξεως της Σαρακοστής των Χριστουγέννων

Ιερό Ευχέλαιο την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης

16 Νοεμβρίου 2025
ΤΡΑΠΕΖΑ

Εθνική Τράπεζα: Βάζει «λουκέτο» σε ένα ακόμα κατάστημα στη Δυτική Μακεδονία

16 Νοεμβρίου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Πώς να μπλοκάρετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις μία για πάντα – Ποιος δικαιούται αποζημίωση 10.000 ευρώ

16 Νοεμβρίου 2025
ταξιδι διακοπες

Πώς θα δείτε αν είστε στους νέους δικαιούχους στο «Τουρισμός για Όλους»

16 Νοεμβρίου 2025
καιρος

Καιρός: Πότε αλλάζει από την άνοιξη στα πρώτα δείγματα χειμώνα

16 Νοεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας- Έγιναν 45 συλλήψεις

16 Νοεμβρίου 2025
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Όσα αλλάζουν για e-shops και καταναλωτές με το κλείσιμο του «παραθύρου» για τα αφορολόγητα μικροδέματα από τις αρχές του 2026

16 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Νοίκιασε το ΙΧ του online και αντί για έσοδα βγήκε και χρεωμένος!

sierafm by sierafm
16 Οκτωβρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
αυτοκινητο οδηγος
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την… δόξα από τις online πλατφόρμες ενοικίασης κατοικιών φαίνεται πως ζήλεψαν κάποιοι οι οποίοι θέλησαν να την υιοθετήσουν και στα αυτοκίνητα «υποσχόμενοι» τεράστια και ξεκούραστα κέρδη, που μπορεί να ξεπεράσουν ακόμη και τις 3.000 ευρώ το μήνα ενοικιάζοντας κάποιο αυτοκίνητο.

Ωστόσο όπως φαίνεται και από τις επίσημες καταγγελίες που έχουμε στην διάθεσή μας, ιδιοκτήτης ΙΧ ο οποίος το παραχώρησε για ενοικίαση σε online εταιρεία διαμεσολάβησης αντί για έσοδα βγήκε και… ζημιωμένος!

Ειδικότερα ιδιοκτήτης πολυτελούς οχήματος αποφάσισε να το παραχωρήσει σε online εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, οι οποίοι του υποσχέθηκαν ελάχιστα μηνιαία έσοδα 2.000 ευρώ το μήνα!

Παράλληλα διαβεβαίωσαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος πως πρώτα θα πρέπει να ελεγχθεί από μηχανικούς, ώστε να βεβαιώσουν πως μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια και ό,τι προκύψει κατά τον έλεγχο θα ενημερώσουν για το κόστος επισκευής του.

Έτσι και έγινε ο κάτοχος του πολυτελούς οχήματος μετέβη στα γραφεία της εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με όσα αναγράφει στο site της τα γραφεία βρίσκονται στα Νότια Προάστια, όπου και το παρέλαβε ένας υπάλληλος της εταιρείας.

Το αυτοκίνητο παραχωρήθηκε για 3 μήνες από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος έκανε… όνειρα ότι θα του καταβληθούν τουλάχιστον 6.000 ευρώ! Ωστόσο στην πορεία αντιλήφθηκε πως όχι μόνο δεν θα εισπράξει χρήματα αλλά του απέστειλαν και χρεωστικό εκκαθαριστικό!

Να επισημάνουμε πως σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο κάτοχος του πολυτελούς οχήματος κάθε μήνα θα του αποστέλλονταν ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός στον οποίο θα αναγράφονταν οι ημέρες ενοικίασης του οχήματος, το ημερήσιο κόστος ενοικίασης αλλά και τα έξοδα που έχουν πραγματοποιήσει οι υπάλληλοι της εταιρείας για επισκευές, πλύσιμο αλλά και καύσιμα!

Ο ιδιοκτήτης ανέμενε μετά τον πρώτο μήνα τον πρώτο εκκαθαριστικό λογαριασμό αλλά και κάποια έσοδα. Αντ’ αυτού η εταιρεία με 20 ημέρες καθυστέρηση του απέστειλε ένα χρεωστικό εκκαθαριστικό σύμφωνα με το οποίο το όχημα ενοικιάστηκε για μόλις 3 ημέρες έχοντας έσοδα 300 ευρώ εκ των οποίων τα 100 ευρώ αφαιρέθηκαν για να πληρωθεί η ασφάλεια και το πλυντήριο.

Τα υπόλοιπα 200 ευρώ θα έπρεπε να μοιραστούν κανονικά ο κάτοχος με την εταιρεία ενοικίασης σε ποσοστό 70% και 30% αντίστοιχα και ο κάτοχος θα έπρεπε να εισπράξει 140 ευρώ και 60 ευρώ η εταιρεία. Ωστόσο αντί ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς οχήματος να εισπράξει τα 140 ευρώ η εταιρεία του απέστειλε ότι χρωστάει και 80 ευρώ!

Ο λόγος εστιάζεται στο γεγονός πως πληρώθηκε μια επισκευή με κόστος 140 ευρώ και επιπλέον είχαν προμηθευτεί καύσιμα αξίας 80 ευρώ. Δηλαδή ο κάτοχος του οχήματος είχε «φεσωθεί» με 80 ευρώ τα οποία ωστόσο η εταιρεία του ανέφερε ότι θα αφαιρεθούν στην επόμενη εκκαθάριση. Η επόμενη εκκαθάριση όταν ήρθε μετά το πέρας του δεύτερου μήνα περιελάμβανε το ιλιγγιώδες ποσό των 20 ευρώ!

Ναι σωστά διαβάσατε ο κάτοχος του πολυτελούς οχήματος μετά από 2 μήνες παραχώρησης του οχήματός του εισέπραξε μόλις 20 ευρώ αντί για τουλάχιστον 4.000 ευρώ! Ο λόγος σύμφωνα με την εταιρεία ήταν η χαμηλή ζήτηση που είχε το όχημά του.

Κατόπιν ο κάτοχος απαίτησε την επιστροφή του οχήματός του και τη λήξη της συνεργασίας με την εταιρεία διαμεσολάβησης.

Πέραν των ανύπαρκτων εσόδων ο κάτοχος του πολυτελούς οχήματος αντιλήφθηκε πως το αυτοκίνητο έχει διανύσει περισσότερα από 3.000 χιλιόμετρα μέσα στους δύο μήνες που το είχε στην κατοχή της η εταιρεία διαμεσολάβησης, είχε και ένα χτύπημα στην πόρτα και από διάφορες αποδείξεις που υπήρχαν στο αυτοκίνητο αντιλήφθηκε πως και τους δύο μήνες ενοικιάζονταν το όχημά του σε δημοφιλές νησί των Κυκλάδων όπου έγιναν και τα επιπλέον διανυθέντα χιλιόμετρα.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο κάτοχος του πολυτελούς οχήματος στο newsauto.gr: «Το αυτοκίνητο δεν θα πρέπει να σταμάτησε να κινείται στο νησί και τους δύο μήνες καθώς δεν δικαιολογούνται διαφορετικά τα επιπλέον διανυθέντα χιλιόμετρα. Τώρα πόσα χρήματα εισέπραξε η εταιρεία διαμεσολάβησης είναι απορίας άξιο και παντελώς άγνωστο…».

Με λίγα λόγια αν κάποιος ιδιοκτήτης οχήματος επιθυμεί να ενοικιάσει το όχημά του σε κάποια εταιρεία διαμεσολάβησης καλό θα ήταν να έχουν κατά νου ότι αντί για χρήματα μπορεί να βγει και ζημιωμένος…

Πηγή:newsauto.gr

Previous Post

Ένας μελισσοκόμος, ένας ξυλουργός και ένα δημιουργικό γραφείο στα Γρεβενά

Next Post

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ρεύματος

Next Post
ΔΕΗ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ρεύματος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • ΑΡΣΥ: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»
  • Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»
  • Γ Εθνική: Ήττα για την Κοζάνη από την πρωτοπόρο Βέροια. Άνετα ο Εορδαϊκός
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Η κορυφή μένει ίδια στις δύο κατηγορίες. Αποτελέσματα και βαθμολογίες
  • Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  2. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr