The University of Western Macedonia and DI.PE.THE. Kozani, as part of their collaboration they organize on Thursday 6 May and time 19:00, διαδικτυακή εκδήλωση, with Title “Το Α του Θεάτρου | Authors in the Foreground | Άντον Τσέχωφ”.
Δύο κεντρικοί εισηγητές, ο σκηνοθέτης Τσέζαρις Γκραουζίνις και ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμμελος, θα μας εισαγάγουν στον κόσμο του Άντον Τσέχωφ και στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους των θεατρικών ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας και επαγγελματίες του χώρου που έλκουν την καταγωγή τους από τη Δυτική Μακεδονία, έχοντας σε πρώτο πλάνο και πάλι τον συγγραφέα αλλά και το Θέατρο, in general.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια του Πανεπιστημίου σε Facebook (https://www.facebook.com/uowm.gr/live_videos/) and YouTube (https://youtu.be/5san_gzV3v4) καθώς και από τη υπηρεσία Δίαυλος (https://diavlos.grnet.gr/uowm) και θα αναμεταδοθεί από τα αντίστοιχα κανάλια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Kozani (Facebook: https://www.facebook.com/dipethekozanis/live_videos/ and YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=sSR0yV99txY).
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Πολιτισμού του Π.Δ.Μ.