Γρεβενά: 21χρονος συνελήφθη  για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Μαγιάγκας Γεώργιος: Για μια Δίκαιη Μετάβαση χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις
ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑ
Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αναστάσιου Τζιλίνη «Μια ξεχωριστή κολυμβητική ομάδα» από τις Εκδόσεις Παρέμβαση
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εορταστικές Εκδηλώσεις για την 112η Επέτειο Απελευθέρωσης των Σερβίων
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Από τον λιγνίτη στη νέα εποχή: Απολογισμός 7 ετών Μεταβασης και η επόμενη μέρα της Δυτικής Μακεδονίας
North Solar: Ενισχύεται ο ανοιχτός διάλογος με τους κατοίκους της Γαλατινής και του Βοΐου
Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Σημαντική πρόκριση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στο Βελβεντό! Ευχαριστήριο
29χρονη διέταξε τον βασανισμό του συντρόφου της από τους υπόλοιπους πέντε εραστές της που ζούσαν όλοι στο ίδιο σπίτι
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 
Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς | in.gr

Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς αποτελεί ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος, ο οποίος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος σπεύδει στον κάμπου του Λεωνιδίου για να βοηθήσει κατά την συγκομιδή της πατάτας αλλά και για να συνδράμει και στις υπόλοιπες αγροτικές εργασίες.

«Τα δίνουμε πρώτα στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έχω τρία γηροκομεία εδώ στην Τρίπολη, έχω ένα παιδικό σταθμό  με 200 παιδάκια, έχω ένα ίδρυμα τυφλών γυναικών αλλά προπάντων έχω το πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδερφού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος.

«Με βλέπετε πάνω στο τρακτέρ δεν το κάνω έτσι απλά ή για να επιδείξω κάτι αλλά εργάζομαι αποκλειστικά για να καλλιεργήσω την γη, για να επιβιώσουμε» συνέχισε. Καλλιεργεί καθημερινά και με αγάπη προς αυτήν για να βοηθήσει όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Δεν δίστασε να προσκαλέσει όλους όσοι τον βλέπουν να στραφούν προς την γη και τη χαρά της δημιουργίας που εκείνη προσφέρει.

Πηγή:in.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *