• Latest
Γγ

Ποια είναι η βουλευτής του Βαρουφάκη που μπήκε στη Βουλή για να… δείρει

2 Νοεμβρίου 2021
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12

18 Δεκεμβρίου 2025
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης – Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό

18 Δεκεμβρίου 2025
παιδι

Στο νοσοκομείο 9χρονος που ήπιε σε challenge ψυχοφάρμακα!

18 Δεκεμβρίου 2025
απατη

Email «μαϊμού» και SMS παγίδες «σαρώνουν» πριν τις γιορτές

18 Δεκεμβρίου 2025
IRIS, κινητο

IRIS: Διπλασιάζεται στα 1.000 ευρώ το ανώτατο ημερήσιο όριο συναλλαγών

18 Δεκεμβρίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας 3χρονο – Εξετάζεται αν κατέληξε μία μέρα πριν

18 Δεκεμβρίου 2025
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

18 Δεκεμβρίου 2025
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Πρόσκληση σε Ολομέλεια – Προσυνεδριακός Διάλογος με θέμα: «Η εναλλακτική – προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης».

18 Δεκεμβρίου 2025
Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου στη γεμάτη κόσμο αίθουσα Τέχνης – Συγκινημένη στην αρχή της ομιλίας – Βίντεο

Πρόγραμμα Επίσκεψης της Άννας Διαμαντοπούλου στον Νομό Κοζάνης

18 Δεκεμβρίου 2025
Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Αντικατάσταση Θυρών στο Νοσοκομείο Καστοριάς, 34.100,00 €.

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Αντικατάσταση Θυρών στο Νοσοκομείο Καστοριάς, 34.100,00 €.

18 Δεκεμβρίου 2025
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025

Ενοίκια: Ανατροπή με την ηλεκτρονική πληρωμή – Πότε ξεκινάει

18 Δεκεμβρίου 2025
Περιφερειακό Συμβούλιο: Βύζας και Μπαρδάκας ήρθαν…κεφάλι με κεφάλι. Διακόπηκε η συνεδρίαση. Βίντεο

Περιφερειακό Συμβούλιο: Βύζας και Μπαρδάκας ήρθαν…κεφάλι με κεφάλι. Διακόπηκε η συνεδρίαση. Βίντεο

18 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ποια είναι η βουλευτής του Βαρουφάκη που μπήκε στη Βουλή για να… δείρει

sierafm by sierafm
2 Νοεμβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Γγ
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία της βουλευτού του ΜέΡΑ25, Μαρίας Απατζίδη, η οποία εμφανίστηκε στη Βουλή με μπλούζα κατά της αστυνομικής βίας, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για την επίθεση που δέχθηκε στις 25 Οκτωβρίου από αστυνομικό κατά τη διάρκεια της πορείας στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τον θάνατο του 18χρονου Ρομά από αστυνομικά πυρά στο Πέραμα.

Η βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής του κόμματος Βαρουφάκη
φορούσε μπλούζα η οποία ανέγραφε το εξής: «Όπου δεν πίπτει ανάπτυξη, πίπτει ξύλο – ΝΔ Ναι, Δέρνουμε!». Υπενθυμίζεται ότι την επομένη της επίθεσης που καταγγέλλει, η Μαρία Απατζίδη είχε βρεθεί μαζί με αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από τους αρμόδιους. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει με μαυρισμένο μάτι, το οποίο, όπως έχει τονίσει σε ανάρτησή της στο Facebook, προκλήθηκε από αγκωνιά και χτύπημα με την ασπίδα αστυνομικού των ΜΑΤ.

«Μήνυμα ενάντια στο αυταρχικό και αστυνομικό κράτος των κ.κ. Mητσοτάκη και Θεοδωρικάκου έστειλε η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη εισερχόμενη στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής με ένα μπλουζάκι που ανέγραφε: Όπου δεν πίπτει ΑΝΑΠΤΥΞΗ πίπτει ΞΥΛΟ. ΝΔ Ναι, Δέρνουμε!», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Τwitter το ΜέΡΑ25.

Η ομιλία της Απατζίδη στη Βουλή και οι αντιδράσεις
«Ο παρτενέρ μιας κακής κυβέρνησης είναι η κακή αστυνομία! Η κοινωνία έχει βαρεθεί να μετρά νεκρούς εξαιτίας της δικής σας πολιτικής ανικανότητας. Ο συνδυασμός της εμμονής σας στην αυτορρύθμιση της αστυνομίας. Ζούμε σε εμπόλεμη ζώνη! Τα αυτονόητα δικαιώματα δεν είναι τέτοια. Οι διαδηλωτές τρώνε ξύλο, πάτε να δημιουργήσετε νέο διχασμό. Θέλετε πάλι μια Αθήνα να φλέγεται; Δεν βλέπετε ότι ο τραμπισμός δεν περνά στον λαό;», είπε η Μαρία Απατζίδη από το βήμα της Βουλής και συνέχισε: «Παραβρεθήκαμε δύο βουλευτές του ΜέΡΑ25 στη διαδήλωση, δήλωσα την ιδιότητά μου στους επικεφαλής αστυνομίας! Το αποτέλεσμα είναι εμφανές! Όταν υπέδειξα ότι είμαι βουλευτής, η απάντηση ήταν “δεν με νοιάζει”! Το ζήτημα είναι, αν έχουν το θράσος να χτυπούν μια βουλεύτρια, τι μπορούν να κάνουν σε άλλους ανθρώπους».

Η επίμαχη αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της πλειοψηφίας, Χρ. Μπουκώρου, ο οποίος, αφού ξεκαθάρισε πως η καταγγελλόμενη πράξη θα πρέπει να διερευνηθεί, δήλωσε: «Δεν μπορεί το βήμα της Βουλής να γίνεται μέσο για μηνύματα με τρόπο που είναι πέραν του κοινοβουλευτικού διαλόγου! Σε ό,τι αφορά το μήνυμα που επιχειρείται να περάσει, είναι πρόσφατες οι ανακοινώσεις του υπουργού για βελτίωση λειτουργίας της αστυνομίας! Και αφορά όλες τις πολιτικές δυνάμεις για το οποίο η κυβέρνηση έδειξε αντανακλαστικά! Όπως λειτουργούν τα δημοκρατικά κράτη λειτούργησε και η χώρα μας. Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται το βήμα της Βουλής για εκπομπή μηνυμάτων. Να είμαστε προσεκτικοί στην αίθουσα. Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά. Η δύναμη της εικόνας στο βήμα, δεν διαβάσατε το μήνυμα στην μπλούζα της συναδέλφου! Σεβαστές οι απόψεις των κομμάτων και των συναδέλφων! Αυτό καυτηριάζουμε και μόνο».

Στο βήμα ανέβηκε και ο Κλέων Γρηγοριάδης δείχνοντας φωτογραφίες με τη Μαρία Απατζίδη την επομένη της επίθεσης

Ποια είναι η Μαρία Απατζίδη

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της, η Μαρία Απατζίδη «γεννήθηκε το 1990 στην πρώην Σοβιετική Ένωση και έχει ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία τριών ετών ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα και μεγάλωσε στις Αχαρνές Αττικής. Ως έφηβη ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από τα δεκαοχτώ της έτη εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα. Η πολιτική της συνείδηση άρχισε να διαμορφώνεται από μικρή ηλικία. Προερχόμενη από μια οικογένεια Ελλήνων Ποντίων, που βρέθηκαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση, άρχισε να ενστερνίζεται ιδέες ρηξικέλευθες και προοδευτικές. Αυτό που συνέβαλε στην ανάπτυξη αυτών των ιδεών ήταν πρωτίστως τα οικογενειακά της βιώματα αλλά και ο καθοριστικός ρόλος που διαδραμάτισε το τότε υπάρχον κομμουνιστικό καθεστώς στη γενέτειρά της».

Στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 εξελέγη βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής με το ΜέΡΑ25 σε ηλικία 29 ετών, με αποτέλεσμα να είναι το νεότερο μέλος της Βουλής.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Tags: ΜΕΡΑ 25
Previous Post

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Next Post

Δήμος Βοΐου: Επίσκεψη Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή στην Κύπρο

Next Post
Γγ

Δήμος Βοΐου: Επίσκεψη Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή στην Κύπρο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12
  • Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης – Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό
  • Στο νοσοκομείο 9χρονος που ήπιε σε challenge ψυχοφάρμακα!
  • Email «μαϊμού» και SMS παγίδες «σαρώνουν» πριν τις γιορτές
  • IRIS: Διπλασιάζεται στα 1.000 ευρώ το ανώτατο ημερήσιο όριο συναλλαγών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr