Πώς να κάνετε πιο ζουμερό το κρέας

Πώς να κάνετε πιο ζουμερό το κρέας

Χρήσιμο μυστικό για την κουζίνα.

Θέλετε το κρέας που μαγειρεύετε να γίνει πιο μαλακό αλλά δε ξέρετε τον τρόπο;

Για να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που κάνουμε ψητό στο φούρνο ή στη σχάρα και για να ψηθεί λίγο πιο γρήγορα, χρησιμοποιούμε το εξής κόλπο:

Γεμίζουμε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάνουμε «ενέσεις» με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.

Πηγή: neadiatrofis.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΦΑΓΗΤΟ

Άλλες ειδήσεις

Ενημερωτικές διαλέξεις των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας σε μαθητές κατά το σχολικό έτος 2016-2017

Αστυνομικοί των Υπηρεσιών Τροχαίας, Ασφάλειας και των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν περισσότερες από -230- διαλέξεις σε μαθητές Οι

Συνελήφθη 57χρονος σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών

Προχθές (22-05-2018) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνέλαβαν 57χρονο ημεδαπό

Τα κριτήρια ένταξης στο ΚΕΑ Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), η

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.