Σε Χειμερινό, Μολόχα, Σήμαντρο και Πλατανιά ο Λάζαρος Γκερεχτές: «Εμείς δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερα μαθήματα διοίκησης. Πρόγραμμα 100 ημερών και επίλυση των βασικών προτεραιοτήτων σε έξι(6) μήνες»

Σε Χειμερινό, Μολόχα, Σήμαντρο και Πλατανιά ο Λάζαρος Γκερεχτές: «Εμείς δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερα μαθήματα διοίκησης. Πρόγραμμα 100 ημερών και επίλυση των βασικών προτεραιοτήτων σε έξι(6) μήνες»

Σε Χειμερινό, Μολόχα, Σήμαντρο και Πλατανιά, περιόδευσε την Τρίτη ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές.

Στη συζήτηση που είχαν με τους πολίτες, άκουσαν τα κατά τόπους προβλήματα της περιοχής, καθώς και τις προτάσεις των κατοίκων.

Ο συνδυασμός παρουσίασε το πρόγραμμά του, με το Λάζαρο Γκερεχτέ να τονίζει πως υπάρχουν βασικές προτεραιότητες για τη νέα δημοτική αρχή, οι οποίες μέσα από ένα ήδη καταρτισμένο πρόγραμμα θα γίνουν πράξη στις πρώτες ημέρες της θητείας: «Έχουμε οριοθετήσει πρόγραμμα 100 ημερών για την άμεση καταγραφή των πρώτων βασικών αναγκών και σε διάστημα 6 μηνών την επίλυση αυτών. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, είναι βασικό ότι, εμείς διαθέτουμε την εμπειρία και δεν χρειαζόμαστε ειδικά μαθήματα διοίκησης του Δήμου».

Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος, δεσμεύτηκε πως οι άνθρωποι του συνδυασμού και ιδιαίτερα όσοι έχουν θέσεις ευθύνης, θα βρίσκονται καθημερινά όπου το επιβάλλουν οι συνθήκες, καθώς η σχέση διοίκησης- πολιτών θα χτιστεί πάνω σε βάσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΓΚΕΡΕΧΤΕΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Άλλες ειδήσεις

Κοπή πίτας των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας

 Στην οικογενειακή ταβέρνα: «Ζήνων» στην Κοζάνη, έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας/Περιφερειακό

Τα λαχανικά που είναι φίλοι της καρδιάς μας

Συμβάλλουν στην υγεία των αρτηριών. Νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Journal of the American Heart Association, δείχνει

Υποδοχή φλόγας και μουσική εκδήλωση στη Σιάτιστα

Πρόσκληση 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ο Δήμος Βοΐου σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις υποδοχής της φλόγας της 15ης Πανελλήνιας

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.