Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής
παχυσαρκια διαιτα
καιρος βροχη
σχολειο
Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας | SYNERGiNN EDIH: 2η Συνάντηση Προγραμματιστών Δυτικής Μακεδονίας
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η μουσική του λόγου: Οι Τέσσερις Εποχές» σε συνεργασία με το Νέο Ωδείο Music Art στο πλαίσιο του 9ου Συμποσίου Κοζάνης 
Μαλούτας: Ανησυχούμε για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης, δεν επιχαίρουμε που δικαιωθήκαμε στην κριτική μας
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά
Έγιναν οι εκλογές στον Φιλοζωικό Σύλλογο Σιάτιστας “Η Ευθύνη”
Επίσκεψη της Ομάδας Μεντόρων της Γενικής Γραμματείας Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας στο Κ.Φ.Α.Α. Πενταλόφου Δήμου Βοΐου
Μιχάλης Παπαδόπουλος
«Ελεύθερη πρόσβαση για όλους … σε κάθε γωνιά της πόλης». Η δράση του τμήματος τροχαίας Κοζάνης

Σοκ στη Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από τρεις 17χρονες – Τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά

Απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων κοριτσιών νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, που τα βράδια μαζεύονται αρκετά παιδιά.

 

Η 13χρονη μαθήτρια

“Την πατούσαν και την κλωτσούσαν”

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της 13χρονης της παρέας με τις τρεις 17χρονες.

Ξαφνικά η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί. “Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο….“, λέει η αδελφή της 13χρονης στο LamiaReport.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα των 17χρονων κοριτσιών που ξυλοκόπησε την 13χρονη απαρτίζεται από μια Ελληνίδα, μια Ρουμάνα και μια Αλβανίδα.

Τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά

Η οικογένειας της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση, ο οποίος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 είπε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του οι 17χρονες χτυπούσαν την 13χρονη επί 15 ολόκληρα λεπτά!

Έχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους…“, είπε στο LamiaReport o κ. Λύτρας.

Πηγή:LamiaReport

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *