Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου που προανήγγειλε δυο σημαντικά θέματα.
H αναπληρώτρια υπουργός ανακοίνωσε στους βουλευτές ότι στο πολυνομοσχέδιο θα περιλαμβάνεται μία νέα ρύθμιση, η καθιέρωση του στεγαστικού επιδόματος.
Το εν λόγω επίδομα, According to reports, concerns 1.350.000 άτομα και το κόστος του ανέρχεται στα 600 million. euro, in total. Mrs.. Φωτίου είπε ότι το επίδομα θα δοθεί σε όσους έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 24.000 ευρώ και θα κυμαίνεται από 70 ευρώ για ένα άτομο μέχρι και 210 ευρώ για οικογένεια.
also, Mrs.. Φωτίου είπε ότι στο πολυνομοσχέδιο θα προβλέπεται η εγγραφή στον ΟΑΕΔ, όλων των δικαιούχων του επιδόματος αλληλεγγύης.
Source:aftodioikisi.gr