“Συνεργασία Κέντρου Κοινότητας Δ. Κοζάνης και ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτ. Μακεδονίας, στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών προώθησης απασχόλησης”

“Συνεργασία Κέντρου Κοινότητας Δ. Κοζάνης και ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτ. Μακεδονίας, στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών προώθησης απασχόλησης”

  “Συνεργασία Κέντρου Κοινότητας Δ. Κοζάνης και ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτ. Μακεδονίας, στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών προώθησης απασχόλησης” 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης, στα πλαίσια δικτύωσης και συνεργασίας με υπηρεσίες και δομές, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 15/3/2018, συνάντηση με το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε Δυτ. Μακεδονίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας και του ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε. και η μεταξύ τους συνεργασία σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, δια βίου μάθησης και συνεχούς επιμόρφωσης των συμπολιτών μας καθώς και η ανάπτυξη κοινών δράσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η κ. Αναστασία Βαβλιάρα, Κοινωνική Λειτουργός – Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας, η κ. Φωτεινή – Χριστίνα Χατζηνικολάου, Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας, η κ. Χριστίνα Κυριακίδου, Προϊσταμένη και Επιστημονική Συντονίστρια Κατάρτισης του Περιφερειακού ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε. και η κ. Καλλιόπη Τύπου, Επιστημονική  Συντονίστρια Κατάρτισης του ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης επαφών και τακτικής επικοινωνίας με φορείς και της παροχής υπηρεσιών που προωθούν την απασχόληση και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας και πολιτών του Δήμου Κοζάνης, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια κατάρτισης  και επαγγελματικής συμβουλευτικής για ανέργους.

Ο Δήμος Κοζάνης είναι ο δικαιούχος εκτέλεσης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης» που εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτ. Μακεδονία 2014 – 2020» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Άλλες ειδήσεις

Καιρός: Τι αλλάζει από την Παρασκευή. Που θα χιονίσει

  Με ανάρτηση του ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρεται στα περί ψυχρής εισβολής στα τέλη της εβδομαδας! Φίλες και φίλοι! Σε

Γ. Κασαπίδης: Λήψη μέτρων και δράσεις για τον περιορισμό της χρήσης των αναβολικών ουσιών

Λήψη μέτρων και δράσεις για τον περιορισμό της χρήσης των αναβολικών ουσιών ζητά από τους συναρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Κοζάνης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βοΐου για τη δήλωση της κ. Ορφανίδου στο siera fm

«Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος για τη

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.