• Latest
Επιμελητήριο Κοζάνης

Το Επιμελητήριο Κοζάνης επισκέφθηκε η Βουλευτής της Ν.Δ. στη Π.Ε. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου

29 Μαρτίου 2021
Δύο σοβαρά ατυχήματα στην Καστοριά – 65χρονος και 11χρονος διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι στη Θεσσαλονίκη

Σοκ στο Άργος Ορεστικό-Νεκρός 40χρονος γνωστός γουνοποιός

30 Νοεμβρίου 2025

ΕΠΣ Κοζάνης: Ξεμακραίνουν οι πρωτοπόροι

30 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Γ Εθνική: Έχασε η Κοζάνη, νίκησε ο Εορδαϊκός

30 Νοεμβρίου 2025
Η Καστοριά υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milano-Cortina 2026

Η Καστοριά υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milano-Cortina 2026

30 Νοεμβρίου 2025
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

Σπάρτακος: Ημέρα ενάντια στο AIDS

30 Νοεμβρίου 2025
Μαλούτας: Ανησυχούμε για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης, δεν επιχαίρουμε που δικαιωθήκαμε στην κριτική μας

ΔΕΥΑΚ:  Σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί, προσωρινά, η τηλεθέρμανση λόγω διαρροής μέχρι αύριο το μεσημέρι

30 Νοεμβρίου 2025
ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Το Αρδευτικό Βόρειας Ζώνης σε συνέχειες…

30 Νοεμβρίου 2025
νεκροταφειο

Άρπαξαν κρίκους και σταυρούς από κοιμητήρια!

30 Νοεμβρίου 2025
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΞΥΛΟ ΒΙΑ

Έδειρε τους αστυνομικούς που πήγαν να κάνουν έλεγχο στο μαγαζί του

30 Νοεμβρίου 2025
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα: Το ωράριο λειτουργίας – Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ

30 Νοεμβρίου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Ψήφος από το κινητό: Πότε θα ξεκινήσει – Τι λέει ο νέος Κώδικας

30 Νοεμβρίου 2025
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το ζευγάρι που έπαθε δηλητηρίαση από μανιτάρια στην Έδεσσα

Αισιόδοξα νέα για το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια Αισιόδοξα νέα για το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

30 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Επιμελητήριο Κοζάνης επισκέφθηκε η Βουλευτής της Ν.Δ. στη Π.Ε. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου

sierafm by sierafm
29 Μαρτίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Επιμελητήριο Κοζάνης
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Επιμελητήριο Κοζάνης επισκέφθηκε η Βουλευτής της Ν.Δ. στη Π.Ε. Κοζάνης κα Παρασκευή Βρυζίδου το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαρτίου 2021,  όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Νίκο Σαρρή,  με κεντρικό θέμα συζήτησης τη δεινή κατάσταση στην οποία  βρίσκονται οι μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της περιοχής, που είτε υπολειτουργούν, είτε η λειτουργία τους έχει ανασταλεί εντελώς από την ισχύ των σκληρών μέτρων  που  εδώ και μήνες έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στην συνάντηση αναλύθηκαν τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής  και οι περισσότεροι κλάδοι της οικονομίας και συζητήθηκε η ανάγκη να δοθεί βαρύτητα στην ενίσχυση και επιχειρήσεων που οι ΚΑΔ τους δεν συμπεριελήφθησαν σε αυτούς που θα ενισχυθούν με το ποσό των 3.000 ευρώ.  Η συζήτηση αυτή έγινε με αφορμή την επιστολή που πρόσφατα έστειλε το Επιμελητήριο στον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και στον αρμόδιο Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη,  με την οποία ζητήθηκε η έγκριση όλων των αιτήσεων των δικαιούχων «Ενίσχυσης λόγω τοπικών μέτρων Χριστουγέννων» με το ποσό των 3.000 ευρώ, η οποία κοινοποιήθηκε και στους Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης  και κατόπιν της διαπίστωσης ότι  στους επιλέξιμους για την ενίσχυση αυτή ΚΑΔ δεν συμπεριλαμβάνονται ΚΑΔ μεγάλου αριθμού πληττόμενων δραστηριοτήτων, με αποτέλεσμα μέχρι τώρα να μην έχει ληφθεί μέριμνα για τη ρευστότητα των επιχειρήσεων που εξαιρούνται.

Με αυτό το δεδομένο, η συζήτηση εστιάστηκε στην ανάγκη να ληφθούν  εκ μέρους της Κυβέρνησης άμεσα μέτρα για την ενίσχυση με το ποσό των 3000 ευρώ τουλάχιστον και επιχειρήσεων, όπως  τα Φωτογραφία, οι Σχολές οδηγών, η Τροφοδοσία Εστίασης, τα Γυμναστήρια, οι παιδότοποι, τα Κέντρα Αισθητικής,  κ.α., που είτε βρίσκονται σε παρατεταμένη χρονικά αδράνεια από τον περασμένο Οκτώβριο, είτε έχουν λειτουργήσει για πολύ μικρά χρονικά διαστήματα. Ακόμη, μακρά κουβέντα έγινε για την κατεπείγουσα και επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί με γενναία μέτρα  ο κλάδος της Εστίασης καθώς ήδη οι επιπτώσεις από την πανδημία είναι τεράστιες και το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι  να μπορέσουν να σταθούν όρθιες οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι του κλάδου και ακόμη να δοθεί το πράσινο φως για την επαναλειτουργία τους με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι άμεσα θα αποσταλεί αίτημα στους παραπάνω Υπουργούς και σε κάθε αρμόδιο για  να συμπεριληφθούν όλες οι πληττόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες σε προγράμματα ενίσχυσης της ρευστότητάς τους και  ζήτησε  τη συμπαράσταση και  τη στήριξη της βουλευτού για την ικανοποίηση των δίκαιων  αιτημάτων που υποβάλλει το Επιμελητήριο στα Κέντρα λήψης Αποφάσεων,  ως Σύμβουλος της Πολιτείας και ως αποδέκτης των προβληματισμών και ανησυχιών των επιχειρήσεων – μελών του,   με στόχο την με γενναίο τρόπο στήριξη της επιχειρηματικότητας, καθώς όπως είπε ο κ. Σαρρής «η κοινή και συλλογική προσπάθεια είναι η μόνη που μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα και να οδηγήσει σε ουσιαστική στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων  και του αγώνα επιβίωσης που αυτές δίνουν, υπό πραγματικά αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες».

Από  την πλευρά της η βουλευτής δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της στα μέλη του Επιμελητηρίου και για άλλη μια φορά ότι θα είναι με έργο και πράξεις στο πλευρό του Επιμελητηρίου και των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους στα αρμόδια Υπουργεία.

Tags: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης ή με σύμβαση εργασίας

Next Post

Μειώθηκε όσο ποτέ ο ελληνικός πληθυσμός την περασμένη χρονιά

Next Post

Μειώθηκε όσο ποτέ ο ελληνικός πληθυσμός την περασμένη χρονιά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Σοκ στο Άργος Ορεστικό-Νεκρός 40χρονος γνωστός γουνοποιός
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Ξεμακραίνουν οι πρωτοπόροι
  • Γ Εθνική: Έχασε η Κοζάνη, νίκησε ο Εορδαϊκός
  • Η Καστοριά υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milano-Cortina 2026
  • Σπάρτακος: Ημέρα ενάντια στο AIDS

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr