• Latest
Βαγγέλη Γιακουμάκη

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξέσπασε η μητέρα του στο δικαστήριο για τα βασανιστήρια

10 Ιουνίου 2021
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

9 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Καστοριάς: Έναρξη Εορταστικής Περιόδου με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  στην Πλατεία Ομονοίας

Δήμος Καστοριάς: Έναρξη Εορταστικής Περιόδου με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  στην Πλατεία Ομονοίας

9 Δεκεμβρίου 2025
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων

Εκτροφείς Γουνοφόρων: Έγκριση Χρηματοδότησης της Επιδημιολογικής Μελέτης του ιού της Μόρβας

9 Δεκεμβρίου 2025
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Κάλεσμα από τους Γεωργοκτηνοτρόφους και μελισσοκόμους Δυτικής Μακεδονίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Σιάτιστα την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου

9 Δεκεμβρίου 2025
Στο Μπλόκο των Αγροτών στη Σιάτιστα οι Αντιπεριφερειάρχες  Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο

Στο Μπλόκο των Αγροτών στη Σιάτιστα οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο

9 Δεκεμβρίου 2025
Αναβάλλεται η συναυλία με τον Sicario-Πότε θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη “Λευκή Νύχτα” στην Κοζάνη

Kοζάνη: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και Λευκή Νύχτα με SICARIO

9 Δεκεμβρίου 2025
Ευχαριστήριο από τους Λαμπηδόνες

Ευχαριστήριο από τους Λαμπηδόνες

9 Δεκεμβρίου 2025

Δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους το Επιμελητήριο Κοζάνης – Ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα

9 Δεκεμβρίου 2025
ΓΡΕΒΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Γρεβενών

9 Δεκεμβρίου 2025

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τον προϋπολογισμό

9 Δεκεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Δώστε τώρα ή πραγματικές λύσεις στήριξης των αγροτών ή τη δημοκρατική λύση των εκλογών»

9 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Μαγικά Χριστούγεννα στην «Χώρα των Ξωτικών».

Δήμος Γρεβενών: Μαγικά Χριστούγεννα στην «Χώρα των Ξωτικών».

9 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξέσπασε η μητέρα του στο δικαστήριο για τα βασανιστήρια

sierafm by sierafm
10 Ιουνίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Βαγγέλη Γιακουμάκη
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για την υπόθεση του άτυχου, Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός τον Μάρτιο του 2015, με τραύματα από μαχαίρι.

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κατά την έναρξη της δίκης σε β’ βαθμό σχετικά με τον θάνατο του άτυχου νέου, σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πολυήμερες αναζητήσεις, σε κοντινή απόσταση από τη Σχολή τον Μάρτιο του 2015.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιουνίου 2019 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων είχε κρίνει ένοχους τους 8 από τους 9 κατηγορουμένους για περιστατικά βίας εις βάρος του αδικοχαμένου σπουδαστή. Οι γονείς του Βαγγέλη για μία ακόμα φορά βρέθηκαν στην πόλη των Ιωαννίνων, με τη μητέρα του να καταθέτει πρώτη.

Οπως είπε η κυρία Φρονιμάκη, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο Βαγγέλης τον πρώτο χρόνο έμενε με τους Κρητικούς ενώ τον Μάρτιο του 2014 ενημερώθηκε η ίδια από την υπεύθυνη της Εστίας ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο γιος της την καθησύχασε διαβεβαιώντάς την πως όλα ήταν καλά και ό,τι συνέβαινε ήταν στο πλαίσιο αστείων που κάνουν μεταξύ τους οι φίλοι.

«Ο Βαγγέλης δεν μας είπε την αλήθεια και μας παραπλάνησε ενώ για τα περιστατικά που συνέβαιναν μάθαμε από άλλα παιδιά της Σχολής», είπε η μητέρα του Βαγγέλη τονίζοντας πως ο γιος της έκανε παρέα με όλους και με τους συμπατριώτες του. Οι Κρητικοί όμως δεν ήθελαν να κάνει παρέα με άλλους και τον κατέκριναν γι’ αυτό.

Η κυρία Φρονιμάκη στην κατάθεσή της ανέφερε πως ενημερώθηκε πως ο διευθυντής της σχολής γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση που επικρατούσε. Οταν δε ο γιος της άλλαξε δωμάτιο οι Κρητικοί όπως είπε τον απομάκρυναν και τον φώναζαν «ρουφιάνο» στους διαδρόμους της σχολής και τον έδιωξαν από την παρέα τους ενώ μόνο δύο παιδιά από τη συγκεκριμένη παρέα του μιλούσαν.

Η οικογένεια του Βαγγέλη θεωρούσε αυτά τα παιδιά φίλους του όταν αναζητούσαν το παιδί και ενώ στην αρχή τους υποστήριζαν όταν άρχισαν να ανοίγουν στόματα απομακρύνθηκαν και τους ρωτούσαν τί μάθαιναν από άλλους.

Η κυρία Φρονιμάκη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε το παιδί της (πέταγμα φρούτων, δέσιμο σε καρέκλα, σφαλιάρες, δέσιμο με πετσέτα και σύρσιμο, πέταγμα ζεστού νερού από καζάνι στο λαιμό του κ.α). Η σταγόνα όμως, όπως σημείωσε, που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε το παιδί της να αλλάξει δωμάτιο ήταν όταν του έβαλαν χρώμα στο σαμπουάν.

Όταν ρωτήθηκε από τους συνηγόρους γιατί τα άλλα παιδιά δεν μιλούσαν για όλα αυτά η κυρία Φρονιμάκη είπε πως δεν μιλούσαν γιατί φοβούνταν. Ο Βαγγέλης ήθελε να τα έχει καλά με όλους και με τους συμππατριώτες του, είπε.

«Αυτοί λένε ότι ήταν αστεία εγώ δεν ξέρω πως μπορεί κάτι τέτοιο να είναι αστείο» τόνισε σε κάποιο σημείο της κατάθεσής της η κυρία Φρονιμάκη. Ο Βαγγέλης ήθελε να τελειώσει τη σχολή και να φύγει και γι΄ αυτό δεν έλεγε τίποτα για να μην δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Ηταν δυναμικός, κοινωνικός και όλα αυτά που έζησε του τα επέβαλλαν να τα υποστεί. «Το γιατί δεν μας μίλησε μας “τρώει” όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Φρονιμάκη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, του είχε πει πως οι φίλοι δεν σε κάνουν να υποφέρεις συμπληρώνοντας πως στην Κρήτη ποτέ ο Βαγγέλης δεν είχε αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα. Οταν η μητέρα ανέφερε πως ότι και να αποδειχθεί στο τέλος ευθύνονται αυτά τα παιδιά, προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσής της η μητέρα του ήταν ψύχραιμη ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν ένας από τους συνηγόρους έδειξε στην έδρα μία φωτογραφία που ήταν όλη η παρέα μαζί και, ένα βίντεο το οποίο φέρεται να τράβηξε ο Βαγγέλης, με τη μητέρα του από πλευράς της να ζητά να απομακρυνθούν και τα δύο καθώς δεν μπορούσε ούτε τη φωτογραφία να βλέπει, ενώ αρνήθηκε πως η φωνή που ακούγονταν στο βίντεο ήταν η φωνή του παιδιού της.

Πηγή: cnn.gr

Tags: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
Previous Post

Πρώτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε ο Χρήστος Τζίλιας με καταγωγή από το Μικρόκαστρο

Next Post

Εμβόλιο κορωνοϊός: Γιατί μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους

Next Post
ΕΜΒΟΛΙΟ

Εμβόλιο κορωνοϊός: Γιατί μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου
  • Δήμος Καστοριάς: Έναρξη Εορταστικής Περιόδου με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  στην Πλατεία Ομονοίας
  • Εκτροφείς Γουνοφόρων: Έγκριση Χρηματοδότησης της Επιδημιολογικής Μελέτης του ιού της Μόρβας
  • Κάλεσμα από τους Γεωργοκτηνοτρόφους και μελισσοκόμους Δυτικής Μακεδονίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Σιάτιστα την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου
  • Στο Μπλόκο των Αγροτών στη Σιάτιστα οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr