Ο Αλιάκμων Βοΐου επανέρχεται στην ΕΠΣ Κοζάνης. Πρώτη συνάντηση
Το Pindos Vespa Ride διασχίζει τα υπέροχα Γρεβενά!
Δήμος Γρεβενών: Την Μ. Πέμπτη η διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς.
Δήμος Βοΐου: Δύο έργα αναβάθμισης υφιστάμενων μονοπατιών στο Βόιο, από  το Δήμο Βοΐου και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 718.190,00 ευρώ
Επιστολή
εξετασεις, σχολειο
Το Fiesta Voio 10- 13 Ιουλίου!! Το πλήρες πρόγραμμα
Απολογισμός 1ης μέρας στο τουρνουά Μπάσκετ Σιάτιστας
Σε πλήρη εξέλιξη το 6ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!
Ενημερωτική Εκδήλωση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) Δήμου Γρεβενών – Ενότητα ΙΙ

Φρίκη: Βρήκαν έμβρυο σε τάπερ – Το είχαν πετάξει σε κάδο ανακύκλωσης

Σε μία φρικιαστική αποκάλυψη προέβη ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου, Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη νέα περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαλούστρος αποκάλυψε ότι εργαζόμενη του εργοστασίου ανακύκλωσης υπέστη σοκ όταν βρήκε ένα έμβρυο σε τάπερ. Όπως διευκρινίστηκε επρόκειτο για έμβρυο, προφανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.

Επισημάνθηκε ακόμη ότι σε 1,5 χρόνο έχουν γίνει 14 εργατικά ατυχήματα. Οι εργαζόμενοι όμως προχώρησαν και σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τον τρόπο που ο ιδιώτης εργολάβος λειτουργεί το εργοστάσιο, λέγοντας ότι τα ανακυκλώσιμα υλικά που οι δημότες πετούν στους μπλε κάδους… αντί να πηγαίνουν στην ανακύκλωση καταλήγουν στον ΧΥΤΑ των Πέρα Γαλήνων.

Όπως είπαν, το ίδιο έκανε ο εργολάβος πετώντας επί 180 ημέρες τα ανακυκλώσιμα υλικά στον ΧΥΤΑ των Πέρα Γαλήνων και δε γινόταν ανακύκλωση, αφού το εργοστάσιο δε λειτουργούσε.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)