• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τον δολοφόνο της Κάρολαϊν -«Θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών»

15 Μαΐου 2021
Φλώρινα: 47χρονος αλλοδαπός πουλούσε σιδερογροθιές!!

Φλώρινα: 47χρονος αλλοδαπός πουλούσε σιδερογροθιές!!

28 Ιουνίου 2025
Με αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο από τη Ρίτα Αντωνοπούλου & τους Ρεβανς σήμερα το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη στο Πάρκινγκ του ΟΣΕ

Με αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο από τη Ρίτα Αντωνοπούλου & τους Ρεβανς σήμερα το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη στο Πάρκινγκ του ΟΣΕ

28 Ιουνίου 2025
Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 63χρονος αλλοδαπός με αφορολόγητα τσιγάρα και καπνό

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 63χρονος αλλοδαπός με αφορολόγητα τσιγάρα και καπνό

28 Ιουνίου 2025
ΔΕΥΑΒ

Σιάτιστα: Πιθανά προβλήματα υδροδότησης λόγω διακοπής ρεύματος

28 Ιουνίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος: «Εντάσσεται και η Δυτική Μακεδονία στο Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας»

Καταιγίδα και χαλαζόπτωση στο Μαυροδένδρι Κοζάνης (video)

28 Ιουνίου 2025
Γρεβενά: Πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα στο Παλαιοχώρι (video)

Γρεβενά: Πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα στο Παλαιοχώρι (video)

28 Ιουνίου 2025
Χιόνισε στην πιο ξηρή έρημο του κόσμου (φωτο)

Χιόνισε στην πιο ξηρή έρημο του κόσμου (φωτο)

28 Ιουνίου 2025
καιρος

Έκτακτο δελτίο καιρού: Από τον καύσωνα σε μπουρίνια, πτώση θερμοκρασίας και ανέμους 9 μποφόρ

28 Ιουνίου 2025
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Πήγαν για κατάθεση, έστησαν γλέντι και χόρευαν τσιφτετέλι μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας – video

28 Ιουνίου 2025
βια, κακοποιηση

Άγριος καβγάς ζευγαριού με κατηγορίες για ομόφυλη σχέση – Πέταξε γλάστρες και χαλιά από το μπαλκόνι

28 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Πέθανε 70χρονος από αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας – Κονγκό στην Ελασσόνα

28 Ιουνίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Ανεύρυσμα ανέπτυξε η 18χρονη που κατέρρευσε σε γυμναστήριο στη Λάρισα – Προετοιμαζόταν για να εξεταστεί στα αθλήματα στις Πανελλήνιες

28 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τον δολοφόνο της Κάρολαϊν -«Θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών»

sierafm by sierafm
15 Μαΐου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

To έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, μετά την περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος πιλότος, ο σύζυγος της νεαρής Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε, εκτιμάται σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως η ταυτοποίηση και η σύλληψη των δραστών του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είναι θέμα ημερών.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συμμορίες αλλοδαπών και εξετάζουν καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές. Έτσι, η αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων και θεωρεί ότι οι εξελίξεις είναι ζήτημα χρόνου.

Ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη Κάρολαϊν, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Σύμφωνα, πάντα, με την ΕΡΤ, δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμητα πάνω στο κρεβάτι.
Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο «κοντός» και οι δύο «ψηλοί»

Ο «κοντός» δολοφόνος, οι δύο «ψηλοί» συνεργοί, η… μισή ώρα αναίσχυντης έρευνας για οικονομικά… λάφυρα, δίπλα στο άψυχο κορμί μιας 20χρονης μητέρας που έχει στο πλάι το κοριτσάκι της είναι ενδεικτικά στοιχεία για την αναζήτησή τους, επισημαίνουν στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. «Είναι ‘φονιάδες’ που επιδιώκουν να βρουν στο εσωτερικό των σπιτιών τους ιδιοκτήτες. Θέλουν να τους πιέσουν, να τους βασανίσουν, να ‘κυνηγήσουν’ την λεία τους. Είναι βίαιοι και ότι έχουν κάνει στο παρελθόν είναι παρόμοιο, με αυτό που έκαναν στην Κάρολαϊν και τον Μπάμπη» αναφέρουν ωμά αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Μετά το πέσιμο της θλιβερής… αυλαίας στα χώματα της Αλοννήσου, με την τραγική μάνα Σούζαν και τον Μπάμπη να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του την 11 μηνών Λυδία, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναμένουν τα πιθανά θετικά αποτελέσματα από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, σε επίπεδο εντοπισμού DNA και αποτυπωμάτων των δραστών. Τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων έχουν συλλέξει τρίχες, ιδρώτα και άλλα γενετικά ευρήματα από την μοιραία σοφίτα, τα οποία προς το παρόν έχουν λανθάνοντα αποτελέσματα.

Παράλληλα σαρώνουν την περιοχή για τον εντοπισμό υλικού από κάμερες ασφαλείας, επιχειρώντας να εντοπίσουν «παρείσακτους» στον χώρο και ύποπτα οχήματα. Επίσης αναμένουν τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και την σάρωση των επικοινωνιών στην περιοχή το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Εκτιμούν ότι οι δράστες στην προσέγγιση και διαφυγή τους αλλά και στις επικοινωνίες του ήταν απρόσεκτοι, καθώς δεν φαίνεται να είχαν σχεδιάσει την δολοφονία της 20χρονης αλλά προέκυψε αβίαστα από το εγκληματικό προφίλ τους. Δεν αποκλείεται να έχουν ενεργοποιήσει κεραίες εκπομπής σήματος εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Σημαντική η συμβολή του 33χρονου πιλότου, ο οποίος ανασύρει από την μνήμη του όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των δραστών. Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να αντιληφθεί τη στιγμή της βίαιης εισβολής και τα όσα ακολούθησαν μετά την δέσμευσή του, κάνει λόγο για δύο μαυροντυμένους περίπου 1,80 ύψος, αδύνατους, που φορούσαν κουκούλες full face, ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο και ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, ενώ ο τρίτος ήταν κοντύτερος, περίπου 1,70 ύψος, πιο ευτραφής, με περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που είχε ανεβάσει μέχρι τα μάτια.

Ο «κοντόχοντρος» ήταν αυτός που επιτέθηκε στην 20χρονη, την έδεσε πισθάγκωνα με μία μπλούζα, και την πέταξε στο κρεβάτι μπρούμυτα. Ο Μπάμπης αλλά και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αυτός είναι ο δολοφόνος που έκλεισε με την μπλούζα και το χέρι του, την μύτη και το στόμα της Καρολίνα, οδηγώντας την στον θάνατο.
Αλβανοί, Ρομά και Γεωργιανοί στο στόχαστρο

Σε εγκληματικές ομάδες Αλβανών-Ρομά και Γεωργιανής Μαφίας, τύπου VOR V ZAKONE, αναζητούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, τον «αδύναμο κρίκο» για την αποκάλυψη της… τριάδας των δολοφόνων. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν ανασύρει φακέλους εγκληματικών οργανώσεων που την τελευταία 5ετία έχουν δράσει με παρόμοιο τρόπο και ιδιαίτερη απαξία της ανθρώπινης ζωής, ενώ τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν κάνει αντίστοιχο σε «ορφανά» ευρήματα DNA και αποτυπωμάτων, που έχουν συλλέξει από χώρους ληστρικών επιδρομών σε σπίτια και δολοφονιών.

Οι αστυνομικοί εξετάζοντας την πιθανότητα ύπαρξης ατόμων που ενδεχομένως έδωσαν πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, εξαιτίας της επιμονής των δραστών για περισσότερα χρήματα, εκτιμούν ότι αυτή η εκδοχή συγκεντρώνει μικρά ποσοστά, παρότι ο 32χρονος είχε αγοράσει σχετικά πρόσφατα ένα οικόπεδο στο Ντράφι αξίας 100.000 ευρώ. Σε αυτό το οικόπεδο σχεδίαζε η οικογένεια να κατασκευάσει σπίτι, γι αυτό είχαν εκταμιεύσει περίπου 10.000 ευρώ για τις πρώτες ανάγκες των διαδικασιών ανέγερσης.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι, καταδικασμένοι ίσως, για παρόμοια αδικήματα, ενώ εκτιμούν πως η στόχευση του σπιτιού της οικογένειας ήταν τυχαία. Οι δράστες το έχουν κάνει ξανά, προέβαιναν σε τυχαίο έλεγχο σπιτιών, πρόσφορων για να εισβάλουν και στη συνέχεια με μία προπαρασκευή-παρακολούθηση και προετοιμασία λίγων ημερών, εισέβαλλαν σε αυτά. Δεν είναι τυχαίο για τους αστυνομικούς το γεγονός ότι πέρα από τις κουκούλες φορούσαν και γάντια ενώ άμεσα «τύφλωσαν» τις κάμερες του σπιτιού. Θεωρούν πως αποτελούν μέρος μεγαλύτερης ομάδας ληστών, που κατά περίπτωση αλλάζουν την σύνδεση των ομάδων κρούσεων.
Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΕΓΚΛΗΜΑ
Previous Post

Τοποθέτηση Λαϊκής Συσπείρωσης στα θέματα της 3ης συνεδρίασης 2021 του Δ.Σ. της σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης, μέσω περιφοράς

Next Post

Σε Κοζάνη, Εορδαία και Βόϊο τα κρούσματα της Παρασκευής 14/5 στην Π.Ε. Κοζάνης

Next Post
κορονοιος

Σε Κοζάνη, Εορδαία και Βόϊο τα κρούσματα της Παρασκευής 14/5 στην Π.Ε. Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Φλώρινα: 47χρονος αλλοδαπός πουλούσε σιδερογροθιές!!
  • Με αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο από τη Ρίτα Αντωνοπούλου & τους Ρεβανς σήμερα το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη στο Πάρκινγκ του ΟΣΕ
  • Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 63χρονος αλλοδαπός με αφορολόγητα τσιγάρα και καπνό
  • Σιάτιστα: Πιθανά προβλήματα υδροδότησης λόγω διακοπής ρεύματος
  • Καταιγίδα και χαλαζόπτωση στο Μαυροδένδρι Κοζάνης (video)

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr