• Latest
ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ

Η Saga Furs πραγματοποίησε τη Fur Vision για δεύτερη χρονιά

1 Δεκεμβρίου 2023
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Επιχείρηση-σκούπα για ευρωπαϊκή υπόθεση απάτης 10 ετών – Ερευνώνται σπίτια και επαφές σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Ροδόπη

3 Ιουνίου 2025
αρκουδακι

ΔΤ Καλλιστώ: Γιατί καταγράφεται αυξημένη παρουσία αρκούδων κοντά σε σπίτια και τί πρέπει να κάνουμε

3 Ιουνίου 2025
Μεγάλη η συμμετοχή εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της χώρας μας στην Κοζάνη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Μεγάλη η συμμετοχή εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της χώρας μας στην Κοζάνη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

3 Ιουνίου 2025
Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. : Αλαζονεία, έπαρση και αποποίηση ευθυνών από τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Εθελοντική δράση καθαρισμού στο άλσος Αγίου Θωμά – Ξενία, Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 17.00

3 Ιουνίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Να αναγνωριστεί έμπρακτα η προσφορά των πιστοποιημένων εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας»

3 Ιουνίου 2025
ΔΕΥΑΚ

Τετάρτη 4 Ιουνίου, λόγω διακοπής ρεύματος Αρρυθμία & πιθανή διακοπή υδροδότησης στις Τ.Κ. Αργίλου & Ν. Κλείτου (08.00- 14.30)

3 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιες 2025: Viral μαθητής στην Κοζάνη -«Ό,τι είναι πάνω από… 2, καλό είναι, είχε και Champions League»

Πανελλήνιες 2025: Viral μαθητής στην Κοζάνη -«Ό,τι είναι πάνω από… 2, καλό είναι, είχε και Champions League»

3 Ιουνίου 2025
ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης

3 Ιουνίου 2025
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,

20χρονη φοιτήτρια γέννησε στο σπίτι νεκρό βρέφος

2 Ιουνίου 2025
ΟΜΟΡΦΙΑ

Κάνε μια καλή πράξη και βελτίωσε την υγεία και ευεξία σου!

2 Ιουνίου 2025
Αρκούδες εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν σε κεντρικό δρόμο σε Κοζάνη και Γρεβενά. Βίντεο

Αρκούδες εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν σε κεντρικό δρόμο σε Κοζάνη και Γρεβενά. Βίντεο

2 Ιουνίου 2025
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών στην Κοζάνη

2 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 3 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Saga Furs πραγματοποίησε τη Fur Vision για δεύτερη χρονιά

sierafm by sierafm
1 Δεκεμβρίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ
0
SHARES
62
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Saga Furs, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Καστοριά, τη διήμερη εκδήλωση Fur Vision, με σκοπό την παρουσίαση νέων τάσεων σε χρώματα και τεχνοτροπίες στην γούνα, καθώς και καινοτόμες ιδέες και τρόπους χρήσης του υλικού.

Το Saga Furs Creative Hub, το οποίο είναι η δημιουργική δύναμη πίσω από τις προτάσεις, φέτος καινοτόμησε με την δημιουργία 4 αυτόνομων capsule collections: 2 με γνωστούς σχεδιαστές μόδας, 1 με homeware και 1 με remodelled γουναρικά.

Επίσης, παρουσιάστηκε η νέα τεχνολογία Truc-RFID που δίνει την δυνατότητα απ’ ευθείας ενημέρωσης του κάθε ενδιαφερόμενου με την χρήση του κινητού του, για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του γούνινου ενδύματος ή αξεσουάρ που την φέρει. Η βασική δυνατότητα της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι η ιχνηλασιμότητα των γουνοδερμάτων που χρησιμοποιήθηκαν σ αυτό, μέχρι τις φάρμες στις οποίες παρήχθησαν, καθώς και τις πιστοποιήσεις όλων των ενδιάμεσων σταδίων κατεργασίας, π.χ. της δέψης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ελληνικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις, καθώς και οι απόφοιτοι του τμήματος «Τεχνικών Τεχνολογίας Ενδύματος και Υποδήματος / Σχεδιαστών Μόδας» του Δημόσιου ΙΕΚ Καστοριάς καθώς και Σχεδιαστές της περιοχής μας.

«Οι συνεχείς αλλαγές και ζυμώσεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και οι συνθήκες που συνεχώς αναδιαμορφώνονται κατά τα τελευταία χρόνια, αρχικά με την πανδημία και στην συνέχεια με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις οικονομικές επιπτώσεις αυτών στην παγκόσμια οικονομία, δημιουργούν την επιτακτική ανάγκη επαναπροσδιορισμού του γούνινου προϊόντος ώστε η εικόνα του να καθίστε ελκυστική στον σύγχρονο καταναλωτή.

Η ανανέωση, η πρωτοτυπία του προϊόντος καθώς και η υπογράμμιση της βιώσιμης και αειφόρας φύσης του φυσικού αυτού υλικού, είναι οι τρόποι για να ανταποκριθεί το γούνινο προϊόν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις συλλογές, στις τεχνικές και στον τρόπο παρουσίασης, δεδομένου ότι είναι μοναδική ευκαιρία πληροφόρησης και ενημέρωσης.

Ωστόσο, δεδομένης της περιορισμένης δυνατότητας παρουσίασης της συλλογής σε περισσότερες επιχειρήσεις, είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος κα. Σοφία Κουρκοπούλου.

Tags: SAGA FURSΓούνα
Previous Post

Δίλοφο Βοΐου: Υπό κατάρρευση ο ναός της Θεοτόκου

Next Post

Τραυματίστηκε κυνηγός στα Γρεβενά

Next Post
κυνηγι καραμπινα

Τραυματίστηκε κυνηγός στα Γρεβενά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Επιχείρηση-σκούπα για ευρωπαϊκή υπόθεση απάτης 10 ετών – Ερευνώνται σπίτια και επαφές σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Ροδόπη
  • ΔΤ Καλλιστώ: Γιατί καταγράφεται αυξημένη παρουσία αρκούδων κοντά σε σπίτια και τί πρέπει να κάνουμε
  • Μεγάλη η συμμετοχή εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της χώρας μας στην Κοζάνη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).
  • Εθελοντική δράση καθαρισμού στο άλσος Αγίου Θωμά – Ξενία, Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 17.00
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Να αναγνωριστεί έμπρακτα η προσφορά των πιστοποιημένων εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  2. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  4. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
  5. Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου – kastoria365 – καστορια 365 στο Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr