Σιάτιστα: Η North Solar Μ.Α.Ε., θυγατρική του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, σας προσκαλεί σε Ανοιχτή Ημέρα Εργασίας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός
Η Δυτική Μακεδονία στρέφει το βλέμμα στον ουρανό: Παρουσιάστηκε το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα
«Επόμενη στάση: Δυτική Μακεδονία» / “Next Stop: West Macedonia”  Δύο ημέρες στην καρδιά της Αθήνας
Η Εθελοντική αιμοδοσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Βίντεο
Έρχεται δωρεάν πρόγραμμα πιλάτες από τον Δήμο Κοζάνης για γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών
Εργατικά Κέντρα Κοζάνης, Πτολεμαΐδας- Εορδαίας, Φλώρινας: 3ωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη 3/4
Δημογραφική «βόμβα» για την Ελλάδα: Στο -30% ο πληθυσμός έως το 2100
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Δήμος Βοΐου: Ενημερωτική Hμερίδα – Ψηφιακή Εγγύτητα
Με κατάμεστη αίθουσα ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση στην Καστοριά για το πρόγραμμα αντλιών θερμότητας
Γρεβενά: Πλύσιμο των κεντρικών οδικών αρτηριών της πόλης

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, πού θα βρέξει – Η πρόγνωση για Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σε αντίθεση με τα δυτικά και βόρεια όπου αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Στη δυτική και βόρεια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως δυτικά και βόρεια, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά θαλάσσια τοπικά 6 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά έως 6 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Ανεμοι: Στην Κρήτη από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στις Κυκλάδες αρχικά μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5, τοπικά στα δυτικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια.

Ανεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Βελτίωση από το βράδυ.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 στρεφόμενοι τις βραδινές ώρες σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη δυτική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΜΕΓΑΛΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 

Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 

Αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *