• Latest
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Παλαιό Φάληρο: Τα σπασμένα δόντια της 3χρονης, οι κηλίδες αίματος και τα ψέματα της 32χρονης Αλγερινής σε αστυνομία και Λιμενικό

4 Αυγούστου 2025
ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΝΑΥΑΓΙΟ

Αγνοείται επιβάτης πλοίου στο Ιόνιο – Φέρεται να έπεσε στη θάλασσα

4 Αυγούστου 2025
κλοπη αλυσιδας

16χρονος επιτέθηκε σε γυναίκα για μια χρυσή αλυσίδα – Παραλίγο να την… καταπιεί

4 Αυγούστου 2025
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία

Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του – Τεστ DNA έδειξε πως απέκτησε παιδί μαζί του

4 Αυγούστου 2025
ΠΑΙΔΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τορίνο: Εκτός ΜΕΘ ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία – Θετικά αντιδρά ο οργανισμός του

4 Αυγούστου 2025
ΦΑΓΗΤΟ

11 τροφές που μειώνουν τη φλεγμονή με φυσικό τρόπο

4 Αυγούστου 2025
υπολογιστης

Υπόθεση revenge porn: Κοινοποίησε βίντεο της πρώην του με ερωτικές τους στιγμές

4 Αυγούστου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

«Κύκλωμα» εκβιαστών: Απειλούσαν 36χρονο ζητώντας του 10.000 ευρώ

4 Αυγούστου 2025
καιρός

Βροχές καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας – Ανεβαίνει ο υδράργυρος

4 Αυγούστου 2025
6ο θερινό σχολείο στην Εράτυρα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΤΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙ-ΡΑΤΥΡΑ’: 2 διαλέξεις στην Εράτυρα Κοζάνης στις 7/8/2025 που ζευγαρώνουν την την Τεχνητή Νοημοσύνη και την παράδοση

3 Αυγούστου 2025
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

N.E. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Μήπως παρατηρήθηκε πρόσφατα ενεργοποίηση του συστήματος αυτόματων διαγραφών της Νέας Δημοκρατίας;

3 Αυγούστου 2025
Πιλοτική Θερινή Δράση στο Τρανόβαλτο – Συνάντηση Τέχνης, Πολιτισμού και Τοπικής Ταυτότητας

Δήμος Σερβίων: Ημερίδα με τίτλο «Τόπος – Τέχνη – Μέλλον

3 Αυγούστου 2025
Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο των Αυγερινιωτών Μακεδονομάχων

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο των Αυγερινιωτών Μακεδονομάχων

3 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Παλαιό Φάληρο: Τα σπασμένα δόντια της 3χρονης, οι κηλίδες αίματος και τα ψέματα της 32χρονης Αλγερινής σε αστυνομία και Λιμενικό

sierafm by sierafm
4 Αυγούστου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
0
SHARES
15
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κρίσιμα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το τρίχρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία Έδεμ του Παλαιού Φαλήρου οδηγήθηκε στο θάνατο, παραμένουν αναπάντητα, τη στιγμή που η μητέρα του κατηγορείται για τη δολοφονία του.

Με την 32χρονη Αλγερινή να απολογείται την προσεχή Τετάρτη, τα κενά και οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς της, φέρεται να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Η κατηγορούμενη φέρεται να έχει δώσει διαφορετικές εκδοχές σε αστυνομικούς και λιμενικούς για το πώς το κοριτσάκι της κατέληξε νεκρό.

Στην αστυνομία είπε ότι το παιδί χτύπησε στο μπάνιο, ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε να πάει στο νοσοκομείο επειδή δεν είχε χαρτιά και υποστήριξε ότι πήγε στην παραλία γιατί της το ζήτησαν τα δύο άλλα παιδιά της. Για το κοριτσάκι ανέφερε ότι το έχασε στην θάλασσα.

Τι είπε η 32χρονη μητέρα στους λιμενικούς

Αντίθετα στους λιμενικούς είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA:

«Το παιδί έπεσε στο μπάνιο, είχε κτυπήματα στο κεφάλι, το τύλιξα και το έβγαλα από εκεί γιατί ήθελαν να μπουν και τα άλλα παιδιά. Είδα ότι είχε χτυπήματα. Κατάλαβα ότι δεν ζούσε. Ήμουν τρομαγμένη γιατί δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο γιατί ήξερα ότι θα με κατηγορούσαν. Τότε αποφάσισα να πάμε σε αυτήν την παραλία που είχαμε ξαναπάει».

Στην συνέχεια υποστήριξε ότι μπήκε στη θάλασσα με το παιδί ήδη νεκρό κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική εξέταση.

Και συνέχισε: «Μπήκα στη θάλασσα κρατώντας το μωρό που δεν ήταν ζωντανό. Περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα εκεί. Ύστερα γύρισα, ντύθηκα, είπα στα αδέλφια του ότι δώσαμε την αδελφή τους σε μία φίλη μου και φύγαμε».

Πλέον, κρίσιμο είναι το τι θα υποστηρίξει η 32χρονη στην απολογία της ενώπιον του 24ου ανακριτή.

«Έχω αναλάβει την υπεράσπιση της Αλγερινής γυναίκας που φέρεται να έχει τελέσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ δόλου του τρίχρονου κοριτσιού, όπως κατηγορείται. Αύριο θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας, οπότε και θα έχουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες. Πρόκειται σίγουρα για μια σύνθετη υπόθεση και φυσικά τραγική», ανέφερε η δικηγόρος της 32χρονης, Εβίτας Βαρελά.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», αποκάλυψε νέα στοιχεία για την υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου.

Από την έρευνα της αστυνομίας και του Λιμενικού, το παιδί διαπιστώνεται ότι στην πτώση στην μπανιέρα – κάτι το οποίο ανέφερε η μητέρα στις Αρχές – είχε σπάσει τα δύο μπροστινά της δόντια. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική έκθεση.

Σε αυτό το σπάσιμο των δοντιών αποδίδεται και η αιμορραγία που είχε το παιδί καθώς εντοπίστηκαν δύο κηλίδες αίματος στο διαμέρισμα της γυναίκας. Η μια κηλίδα βρέθηκε σε ένα κέρμα στην κουζίνα του σπιτιού και η άλλη σε μία ντουλάπα που υπήρχε κοντά στο μπάνιο.

Το σπίτι στο οποίο διεξήχθη η έρευνα της αστυνομίας ήταν ακατάστατο ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τις κηλίδες αίματος.

Οι κακώσεις στο μέτωπο του παιδιού δεν ήταν χαίνουσες πληγές, και αυτό προέρχεται από την αιμορραγία. Το ερώτημα είναι εάν τα χτυπήματα στα δόντια της 3χρονης προέρχονται από την πτώση στην μπανιέρα – είχε χτυπήματα στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού και στα δόντια – ή από διαδοχικά χτυπήματα.

Οι ιατροδικαστές με βάση τις περιγραφές της μητέρας ότι το παιδί δεν μπορούσε να φάει, ότι είχε εμέτους, αλλά και την κατάσταση που εντόπισαν οι ιατροδικαστές, ότι δηλαδή είχε ασκητικό υγρό μέσα στους πνεύμονες έδειχνε ότι οτ παιδί χρειαζόταν επειγόντως ιατρική βοήθεια καθώς δεν ήταν καθόλου καλά στην υγεία του.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν διαρκώς επιδεινούμενη από το μεταβολικό νόσημα στο ήπαρ από το οποίο έπασχε. Το παιδί είχε 1-2 μέρες ζωής όπως προκύπτει.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ανέφερε ότι δεν πήγε το παιδί στο νοσοκομείο γιατί δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα, βρέθηκαν στην κατοχή της έγγραφα νοσοκομείου και από γιατρούς, και φαίνεται πως πήγαινε συχνά σε νοσοκομεία.

Ακόμη ένα αξιοσημείωτο στοιχείο αφορά στο ότι όταν οι αστυνομικοί μιλούσαν με την μητέρα στη ΓΑΔΑ, η κοπέλα μιλούσε άπταιστα ελληνικά και εκείνη και τα παιδιά της. όταν πήγε στο Λιμενικό όπου άλλαξε και την κατάθεση της δήλωνε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει και χρειαζόταν διερμηνέα.

Οι δύο υπηρεσίες συνεννοήθηκαν προκειμένου να σταματήσει να κοροϊδεύει τις αρχές ότι δεν γνωρίζει ελληνικά.

Σε σοκ η γειτονιά της 32χρονης

Στα Κάτω Πατήσια, στη γειτονιά που ζούσε η 32χρονη με τα δύο παιδιά της, όλοι είναι συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού και τα στόματα έχουν ήδη αρχίσει να ανοίγουν.

Οι γείτονες της 32χρονης, όπως καταγγέλλουν στο MEGA, άκουγαν συχνά το τελευταίο διάστημα, φασαρία και κλάματα παιδιών από το χώρο που διέμεναν. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχαν κινητοποιηθεί ειδοποιώντας τις αρχές.»

«Αυτή έμενε στο δώμα επάνω, είχε τρία παιδάκια και πριν από 20 ημέρες, είχε έρθει η αστυνομία, χτύπαγε τα κουδούνια τέσσερις η ώρα, για ποιο λόγο δεν ξέρουμε, κάποια φασαρία θα είχε γίνει επάνω…Κρίμα το κοριτσάκι» , δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε η 32χρονη.

Οι γείτονες μάλιστα λένε ότι είχαν δει την γυναίκα με έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος την βοηθούσε.

Το εάν αυτό, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και μπορεί να φωτίσει περαιτέρω την υπόθεση, μένει να φανεί το επόμενο διάστημα.

ΠΗΓΗ

Tags: ΘΑΛΑΣΣΑνεκρόΠΑΙΔΙ
Previous Post

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΤΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙ-ΡΑΤΥΡΑ’: 2 διαλέξεις στην Εράτυρα Κοζάνης στις 7/8/2025 που ζευγαρώνουν την την Τεχνητή Νοημοσύνη και την παράδοση

Next Post

Βροχές καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας – Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Next Post
καιρός

Βροχές καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας – Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Αγνοείται επιβάτης πλοίου στο Ιόνιο – Φέρεται να έπεσε στη θάλασσα
  • 16χρονος επιτέθηκε σε γυναίκα για μια χρυσή αλυσίδα – Παραλίγο να την… καταπιεί
  • Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του – Τεστ DNA έδειξε πως απέκτησε παιδί μαζί του
  • Τορίνο: Εκτός ΜΕΘ ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία – Θετικά αντιδρά ο οργανισμός του
  • 11 τροφές που μειώνουν τη φλεγμονή με φυσικό τρόπο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  2. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  3. Διεξάγεται τον Αύγουστο ο διασυλλογικός αγώνας Αθλητικής Αλιείας κυπρίνου - Boat & Fishing στο Έγκριση διεξαγωγής διασυλλογικού αγώνα Αθλητικής Αλιείας κυπρίνου, ανοιχτών συμμετοχών, στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου από τις 8 Αυγούστου 2025 ως τις 10 Αυγούστου 2025
  4. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  5. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr